Cadde Aleyna Tilki'den menajeri Haluk Şentürk'e cevap! 'Artık her şeyi anlıyorum'

Aleyna Tilki'den menajeri Haluk Şentürk'e cevap! 'Artık her şeyi anlıyorum'

09.12.2023 - 12:17 | Son Güncellenme:

Aleyna Tilki, sahnelere çıkmasının engellendiğini iddia etti. Genç popçunun menajeri Haluk Şentürk ise "Avrupa turnesinde istediği lüks talepler nedeniyle kadro dışı kaldı" açıklamasını yaptı. Tilki, Şentürk'ün gündem olan sözlerine yanıt verdi.

Sahneye çıkışının engellediğini, müzik sektöründeki bazı popüler isimlerin yoluna taş koyduğunu öne süren Aleyna Tilki, "Ölmemi istiyorlar" dedi. Ünlü şarkıcı, menajeri Haluk Şentürk'ün "Kariyerini yönetemiyor ve saçmalıyor. Paylaşımlarına, mesajlarına dikkat etmezse daha çok üzülür" şeklindeki açıklaması sonrası sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu.

Haberin Devamı

"UÇAK BANA ŞART DEĞİL"

Hakkımda çıkan açıklamalar doğru değil. Hatta gerçeklik algıma oynanan bir oyun daha. Çıkacağımız turnede yurt dışı uçak bileti, ekipman masraflarının çok olduğunu söyledilyer. O turnede olmak istediğimi, uçak masrafını düşürmek için 'Uçak bana şart değil, zaten dünyanın her yerinde tek kalıyorum orada bir evde kalır, trenle de konserime gider gelirim. Tren sahneden önce beni yormaz, aksine bana ilham olur' dediğimi kendisi dahil herkes biliyor. Hatta orkestramı bile bu turneye göre tasarlamıştım. Kendileri de bu şekilde işlerini çok kolaylaştırdığımı söylediler. Çok üzüldüm.

Aleyna Tilkiden menajeri Haluk Şentürke cevap Artık her şeyi anlıyorum

"ALGI OPERASYONU!"

Uzun süredir sahnelerden uzak olan 23 yaşındaki popçu, "Ben gazetenin üstünden yeri gelince ekmek yiyen, ülkede güvenlik problemim olsa da yaşıtlarım gibi yaşamı deneyimlemek için paylaşımlı öğrenci evlerinde kalan, son bir yılımı doğanın en bakir yerlerinde bazen babamla bazen arkadaşlarımla dağlarda kalarak geçirmiş, konforu gerçek şeylerde arayan bir kadınım. Zaten nasıl oldu da tüm sektör algı operasyonuyla beni benden tam tersi göstermişti hiç anlayamamıştım. Artık daha yeni bir versiyonumda olduğum için her şeyi anlıyorum ve tek değilim" ifadelerini kullandı.

Aleyna Tilkiden menajeri Haluk Şentürke cevap Artık her şeyi anlıyorum

"ŞARKILARIM TÜM OTORİTELERDEN DAHA BÜYÜK"

Tilki, "Ben yıllardır dünyanın her yerine gidip, iki İngilizce üç tane de Türkçe albüm bitirdim. Henüz hiçbirini çıkartmadım. Çünkü sizin gibi acelelerim yok. Şarkılarım tüm otoritelerden daha büyük benim için çünkü onlar benim hikayem ve kalpten kalbe hepimizin yaşadığı hissettiği hikayeler. Onlar sizden korkamaz. Hepimiz o turnenin ve hatta çocukluğumdan beri sahnelerimin neden iptal olduğunu biliyor olacağız" açıklamasını yayınladı.

Aleyna Tilkiden menajeri Haluk Şentürke cevap Artık her şeyi anlıyorum

Haberin Devamı

ÜNLÜLERDEN 'YANINDAYIZ' MESAJI

Aleyna Tilki'ye; Can Bonomo, Enis Arıkan, Ceylan Ertem'in de aralarında bulunduğu ünlü isimlerden destek mesajları geldi.

Aleyna Tilkiden menajeri Haluk Şentürke cevap Artık her şeyi anlıyorum

Can Bonomo, "Aleyna'nın bu farkındalığını ve cesaretini tebrik ediyorum" dedi. Ceylan Ertem, 'yanındayız' mesajı verdiği paylaşımına, "Bu yetenekli gencecik kadın şarkıcı ve şarkı yazarının ülkeyi dünyayı özgürce turlaması lazım, böylece gelişecek, dönüşecek, çiçek gibi açacak. Kim engel oluyorsa gençlerin hayallerine zalımdır! Yanındayız Aleyna’cım" mesajını yazdı. Enis Arıkan ise Instagram hesabından Aleyna'nın söylediği 'Ayrı Gitme' şarkısını paylaşarak, "Sana bayılıyorum" ifadesini kullandı.