Cadde Alişan: Geniş bir aileye sahibim çok şükür

Alişan: Geniş bir aileye sahibim çok şükür

03.08.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Ünlü şarkıcı Alişan, ailesiyle çıktığı Bodrum tatilinden sonra geçtğimiz gün Etiler'de görüntülendi. Bodrum'dan ev tuttuğunu ve sık sık gidip geldiğini belirten ünlü isim; ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtlayarak, neden yeni bir araç aldığından ve arkadaşı Çağla Şıkel ile İzzet Antebi'nin ifşa olan mesajlaşmalarından bahsetti.

Alişan: Geniş bir aileye sahibim çok şükür

Şarkıcı Alişan, geçtiğimiz hafta oyuncu eşi Buse Varol ve oğulları Burak ile birlikte Bodrum'a tatile gitmişti. Gölköy'de kameralara yansıyan ve eşi ile sahilde el ele dolaşan Alişan'ın keyfi hayli yerindeydi. Oğlu Burak'ın mısır ısrarını geri çevirmeyen çift, sonrasında kendilerine ve oğullarına mısır almıştı. Sahilde kum ile oynayan Burak'a Anne Buse Varol eşlik etmeyi ihmal etmemişti.

Haberin Devamı

Alişan: Geniş bir aileye sahibim çok şükür

Sonraki günlerde ise tatillerine devam eden Alişan-Buse Varol çiftinden yeni bir fotoğraf gelmişti. Buse Varol, eşi ve çocukları ile çekilen fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sunmuştu. Aynı pozu Alişan da sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

ALIŞVERİŞ TURUNA ÇIKTI

Tatilden dönen 46 yaşındaki ünlü şarkıcı Alişan, önceki gün oğlu ve yeğeniyle Etiler’de alışveriş turunda objektiflere takıldı. Basın mensuplarıyla konuşarak tatil için Bodrum’dan ev tuttuğunu ve sık sık gidip geldiğini ifade eden şarkıcı, oğlu ve yeğeniyle birlikte keyif dolu zaman geçirdi.

Alişan: Geniş bir aileye sahibim çok şükür

Ünlü isim, yeni almış olduğu araçla ilgili olarak "Hayırlı olsun" diyen gazetecilere, gülümseyerek şu cevabı verdi:

Geniş bir aileye sahibim çok şükür, ama bir yerden bir yere gitmek çok zor oluyor. O yüzden VİP bir araç aldım. Malum anca sığıyoruz.

"ÇAĞLA ÖYLE BİRİ DEĞİL"

Haberin Devamı

Didem Sarı’nın, eski eşi İzzet Antebi ve Çağla Şıkel’in yazışmalarını ifşa etmesi hatırlatılan Alişan, "Hiç vakıf olmadığım bir konu ama şunu çok iyi biliyorum ki yanlış anlaşılmadan ibarettir. Çağla arkadaş canlısı bir insan, farklı yerlere çekmek doğru olmaz. Evli bir insanla Çağla’nın adının yan yana gelmesi yanlış. Çağla öyle biri değil" açıklamasında bulundu.

Alişan: Geniş bir aileye sahibim çok şükür

NE OLMUŞTU?

Sarı, henüz resmi olarak boşanmalarından önce iş insanı eski eşi Antebi'nin Çağla Şıkel’le aşk yaşadığını iddia etmiş ve ikilinin Instagram üzerinden yaptıkları konuşmaları yayınlamıştı.

İzzet Antebi ise Didem Sarı ile 24 Eylül 2021’de boşandıklarını, ifşa edilen yazışmaların tarihinin ise 28 Ekim 2021 olduğunu belirtmiş ve Şıkel ile sadece arkadaş olduklarını söylemişti.