Cadde Teoman: Ben fırlamayım

Teoman: Ben fırlamayım

14.01.2024 - 10:42 | Son Güncellenme:

Teoman önceki gün Bebek’teki Lucca adlı mekândan çıkarken görüntülendi. Arkadaş ortamlarında söylediği “After parti var mı?” sözünün eğlence amaçlı olduğunu vurgulayan şarkıcı, açıklamasıyla dikkat çekti.

Teoman: Ben fırlamayım

Geçtiğimiz aylarda verdiği bir röportajda "Ölümden çok korkuyorum" diyen Teoman'a, muhabirlerin bu açıklamasını hatırlatması üzerine, "Ayvayı yedik, yaşlanıyoruz. Yıllar çok hızlı geçiyor. Bir yaşa geldikten sonra daha da hızlanıyor" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

"70 YAŞ DÜŞÜNCEM DEĞİŞTİ"

55 yaşındaki şarkıcı daha sonra, "70 yaş evlilik düşüncesini de değiştirdim. Artık erken olduğunu düşünüyorum. 80 yaşımdan sonra evliliği düşünmeye başlarım" şeklinde konuşmuştu.

Teoman: Ben fırlamayım

Teoman, geçtiğimiz ağustos ayında "Yeniden evlenmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna, "70’ten sonra olabilir belki. Benim için yaş kriteri yok. 70’ten sonra fark etmez" karşılığını vermişti.

Teoman: Ben fırlamayım

"YANLIŞLIKLA ÇALIŞKAN OLDUM"

Ünlü şarkıcı önceki gün Bebek'te görüntülendi. 2023 yılında yanlışlıkla çalışkan olduğunu söyleyen rockçı, “Geçtiğimiz yıl roman bitirdim, mayısta çıkacak. Hatta oyuna dönüştüreceğiz. Cem Adrian’a yaptığım şarkı şubatta çıkacak. Mayısta da hayranlarıma bir single sürprizim olacak” dedi.

Haberin Devamı

Arkadaş ortamlarında söylediği “After parti var mı?” sözünün eğlence amaçlı olduğunu vurgulayan şarkıcı, “Ben fırlamayım. Esprisini yapıyorum aslında. Eskisi gibi hızlı yaşamıyorum” diye konuştu.

Teoman: Ben fırlamayım