Cadde Teoman: Keşke ben de bir milyon dolar alsam!

Teoman: Keşke ben de bir milyon dolar alsam!

14.12.2023 - 08:10 | Son Güncellenme:

Rockçı Teoman, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Yılbaşında programı olmadığını açıklayan Teoman, sahne ücretleriyle ilgili soruya verdiği cevapla güldürdü.

Teoman: Keşke ben de bir milyon dolar alsam

Nişantaşı'nda muhabirlerle sohbet eden Teoman, projelerinden bahsederek, "Müzisyen dayanışması felsefesiyle Peyk grubuna 'Denizdeyim' adlı parçayı yaptım, Rashit adlı rock grubuna da bir parça yapacağım. Başkalarının şarkılarını söylüyorum, ben zaten final albümümü yaptım, yeni şarkı yapmama gerek yok, yeteri kadar hit parçam var, artık sahnelerde olacağım ve başkalarının projelerinde şarkı söyleyeceğim" dedi.

Haberin Devamı

"O KADAR SAHNE ÜCRETİ ALSAM FENA OLMAZDI"

Yeni yılda sahnesinin olmadığını belirten ünlü rockçı, "29 Aralık'ta Köln'de olacağım. Bu sıralar sürekli yurt dışına çıkıyorum. 21 tane yurt dışı konserim olacak" derken; sanatçıların yılbaşı sahnesi fiyatlarıyla ilgili gelen sorulara "Fiyatları gördüm ben de, palavra herhalde çünkü hiç o kadar sahne ücreti almadım, alsam da fena olmazdı" cevabını verdi.

Teoman: Keşke ben de bir milyon dolar alsam

"HAK EDİYOR DEMEK Kİ"

Muhabirlerin "Tarkan bir milyon dolar alacakmış" yorumu üzerine Teoman, "Hak ediyor demek ki, keşke ben de bir milyon dolar alsam, hemen çalardım" diyerek herkesi güldürdü.

Teoman: Keşke ben de bir milyon dolar alsam

"BİZ ÖYLE ÇETREFİLLİ İŞLERİ BİLMEYİZ"

Geçtiğimiz günlerde Aleyna Tilki'nin çok konuşulan "Beni sahneye çıkarmıyorlar, engelleniyorum" açıklamasıyla ilgili düşünceleri sorulan Teoman " O konuları hiç bilmiyorum, uyduruktan konuşmayayım, Aleyna tatlı bir kız, umarım sahnelere çıkar, ben sahneyi engelleme diye bir şey duymadım hiç, benim başıma da gelmedi, biz öyle çetrefilli işleri hiç bilmeyiz" ifadelerini kullandı.

Teoman: Keşke ben de bir milyon dolar alsam

Haberin Devamı

"DİZİDE KENDİMİ OYNAYACAĞIM"

"Oyunculuk teklifi geliyor mu ?" sorusuna Teoman, "Bir tane dizide kendimi oynayacağım. Açıkcası üşeniyordum, beni hiç bulaştırmayın bu işlere dedim ama ısrar edince kırmak istemedim. Çok vaktimi almayacak, 3 günde falan bitecek benim sahnem. Ben oyunculuk yapmayı sevmiyorum. Başka da oynamam" karşılığını verdi.

"ZATEN HALA HAYATTAYIM"

"Hayatınızın film olmasını ister misiniz?" sorusu yöneltilen ünlü rockçı "Benim öyle film olacak inişli çıkışlı bir hayatım olmadı, ben zaten hala hayattayım" dedi.

"ÖYLE KARAR VERMİŞ"

Melike Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Feshane'de öğretmenlere özel düzenlediği konserde, rüzgar gerekçesiyle sahneye çıkmamıştı. Şarkıcı kendisini dinlemeye gelen sevenlerinden ve sosyal medyada bu davranışı çok tepki almıştı. Teoman bu durum ile ilgili muhabirlerin sorularına "Ben şimdi eleştirmeyeyim. Ne diyeyim ki, belki doğrudur yaptığı, öyle karar vermiş" diyerek cevap verdikten sonra muhabirlere teşekkür edip yoluna devam etti.