Cadde 'Burcu Özberk'in ismini görünce sete koşa koşa giderim'

'Burcu Özberk'in ismini görünce sete koşa koşa giderim'

10.04.2023 - 09:23 | Son Güncellenme:

Başrollerini Burcu Özberk, Selin Şekerci ve Özgün Karaman ile paylaştığı Kanal D'nin yeni dizisi 'Kraliçe'de 'Ateş Akça' karakterine hayat veren Gökhan Alkan, önceki gün Levent'te kuaföründen çıkarken görüntülendi. Muhabirlere "Siz burayı nasıl buldunuz!" diyerek takılan oyuncu, daha sonra soruları yanıtladı.

Burcu Özberkin ismini görünce sete koşa koşa giderim

Kraliçe dizisi hakkında konuşan Gökhan Alkan, "Çok severek kabul ettiğim bir iş oldu. Türkiye'nin en büyük kanalında bu dizi ile seyirciyle buluşmak ayrı keyif. Ateş karakterini çok sevdim, kendimden de bazı özellikleri buluyorum onda. Hayat enerjisi ve çalışmayı çok sevmesi çok hoşuma gidiyor" diyerek heyecanını dile getirdi.

Haberin Devamı

"DERS ALDIM"

Basketbol konusunda yaklaşık 10 ders eğitim aldığını belirten oyuncu, "Yapımcılarla ilk görüşmemizde 'Basketbol konusunda beni ekilmemiş tarla gibi düşünün' demiştim. İyi bir basketbol izleyicisiyim, mesela sabah 04.00'lere kadar NBA maçları için çok beklemişliğim vardı. Basketbol oynama konusunda hiç tecrübem olmamıştı, onun için ders aldım ve rolüme iyi bir şekilde hazırlandım" şeklinde konuştu.

Burcu Özberkin ismini görünce sete koşa koşa giderim

Öte yandan Gökhan Alkan, Kobe Bryant ve Michael Jordan hayranı olduğunu da sözlerine ekledi.

Burcu Özberkin ismini görünce sete koşa koşa giderim

"HARİKA BİR PARTNER"

Basın mensuplarının "Partneriniz Burcu Özberk hakkında neler söylemek istersiniz?" sorusuna ünlü isim, "Onun için ne desem az! Harika bir insan ve harika bir partner. Çok iyi anlaşıyoruz ve birbirimizi çok iyi tamamlıyoruz. Onun ismini görünce sete koşa koşa giderim" yanıtını verdi.

Burcu Özberkin ismini görünce sete koşa koşa giderim