Cadde Demet Özdemir'den Oğuzhan Koç'a: Seversem görersin!

Demet Özdemir'den Oğuzhan Koç'a: Seversem görersin!

13.05.2022 - 12:26 | Son Güncellenme:

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç magazin gündeminden düşmüyor. Güzel oyuncu, kısa bir ayrılık döneminin ardından ilişkilerine ikinci şansı verdiği ve yakın zamanda nikâh masasına oturması beklenen ünlü şarkıcı sevgilisinin 37'nci yaş gününü sosyal medya hesabından yaptığı romantik paylaşımlarla kutladı. Oğuzhan Koç'tan cevap gecikmedi.

Demet Özdemirden Oğuzhan Koça: Seversem görersin

2021 yılını İzmir Alaçatı’daki bir otelde karşılayan Demet Özdemir-Oğuzhan Koç çifti, fotoğrafları çekilince ilişkilerini itiraf etmişti. 30 yaşındaki güzel oyuncu, "Evet, fotoğraflarımızın çekildiği doğru. Yeni yılın aşk bombası dersiniz artık" demişti. Oğuzhan Koç da Instagram’da yaptığı açıklamayla aşk yaşadıklarını doğrulamıştı.

Haberin Devamı

14 ŞUBAT'TA EVLİLİK TEKLİFİ

İkili, geçtiğimiz aralık ayında Paris'e gitmiş, ancak sonrasında ayrılmıştı. Aşıklar şehrinden dönüşte kavga eden çift, birbirlerini sosyal medyadan takibi bırakmıştı. Ancak ayrılığa dayanamayan Demet ve Oğuzhan, kısa sürede 'Aşk yeniden' demişti. Barışmalarının üzerinden fazla zaman geçmeden Koç, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Demet Özdemir'e evlenme teklifi etmişti. Sakiler Grubu'nun da şarkılarıyla eşlik ettiği organizasyonda, 'Dünyadan Uzak' şarkısı eşliğinde Demet Özdemir, sevgilisine 'Evet' demiş, böylece ikili evlilik kararı almıştı.

"İLK VE TEK HAYRANIYIM"

Geçtiğimiz günlerde sevgilisiyle ilgili yöneltilen bir soru üzerine Koç, "Demet ne yapıyorsa en iyisini yapıyor. Ben de sonuna kadar destekliyorum. İşinin hakkını veriyor. İlk ve tek hayranıyım" diyerek, nişanlısına övgü dolu sözler sarfetmişti.

Demet Özdemirden Oğuzhan Koça: Seversem görersin

Haberin Devamı

"ŞEY DEĞİL, BİRİ VAR"

Oğuzhan Koç, son olarak İbrahim Selim'in Youtube'da yayınlanan programına konuk olmuştu. Demet Özdemir’le bu yaz evlilik planları yapan 36 yaşındaki şarkıcı, çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. "Gördüğünde gözünü alamadan baktığın şey nedir?" sorusuna Oğuzhan Koç, "Şey değil, biri var: Demet Özdemir” yanıtıyla nişanlısına olan aşkını dile getirmişti.

Demet Özdemir’le aynı projede yer alma hayalinden bahseden ünlü oyuncu, "Kendi yazdığım hikâyem var. Sonbaharda çekip yeni yıla yayınlamayı düşünüyorum. Ben yazıp, oynayacağım. Keşke Demet’le birlikte oynasak ne güzel olur. Onun sahne kabiliyetinden eminim ve onun oynamasını çok isterim" ifadeleri kullanmıştı.

"İYİ Kİ DOĞDUN SEVGİLİM"

Aşklarını her fırsatta haykıran genç çiftten Demet Özdemir, son olarak sevgilisi Oğuzhan Koç'un yeni yaşını romantik ve esprili bir paylaşımla kutladı. Evlilik teklifi aldığı günden bir kare yayınlayan oyuncu, Instagram gönderisine şu notu düştü:

Sana hep söyledim ! Seversem görersin! Ruhunun tüm inceliklerini benimle paylaştığın için sana çok teşekkür ederim İyi ki doğdun sevgilim. Hep ol. Doğarsan görersin!

Demet Özdemirden Oğuzhan Koça: Seversem görersin

Burcu Esmersoy, Seda Sayan, Gülcan Arslan, Fatma Toptaş ve Ali Biçim gibi ünlü isimlerin şarkıcı da sevgilisinin paylaşımına kayıtsız kalamadı. Oğuzhan Koç, kalp emojisiyle birlikte "Sevgilim" yorumunu yazdı.