Cadde Doğukan Manço deprem bölgesinde yaşadıklarını anlattı

Doğukan Manço deprem bölgesinde yaşadıklarını anlattı

28.02.2023 - 08:16 | Son Güncellenme:

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından en çok yıkımın olduğu illerden Hatay’a giden ve 12 gün boyunca yardım çalışmalarına katılan DJ Doğukan Manço, yaşadıklarını YouTube kanalında anlattı. Manço, "İnsanoğlunun gitgide aklını kaybetmeye başladığını gördüm" dedi.

Doğukan Manço deprem bölgesinde yaşadıklarını anlattı

Unutulmaz şarkılara imza atan usta sanatçı Barış Manço’nun oğlu Doğukan Manço, Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından afet bölgesine gitti ve yardım çalışmalarına katıldı. Manço, bölgedeki ihtiyaçlar için Ahbap Derneği Başkanı Haluk Levent'le sık sık bir araya geldi.

Haberin Devamı

GÖNÜLLÜ ÇALIŞTI

12 gün boyunca deprem bölgesinde gönüllü çalışan Doğukan Manço, yaşadıklarını YouTube kanalında anlattı.

Doğukan Manço deprem bölgesinde yaşadıklarını anlattı

"YARIN ÖLECEKMİŞ GİBİ ONURLU YAŞAMALI"

Manço, sahada canla başla çalıştıklarını şu sözlerle dile getirdi:

12 gün boyunca gönüllü olarak sahada göreve gittim. Tam anlamıyla ahlaksızlık gördüm. Orada binaların altındaki dükkanların kolonlarını kesmiş oldukları için yıkıldıklarını gördüm. İnsanoğlunun gitgide aklını kaybetmeye başladığını gördüm. Bu kadar sert bir dille konuştuğum için çok üzgünüm. Yarın ölecekmiş gibi ve onurlu yaşamalı. Madencilerin ise bu ülke insanı hakkınızı ödeyemez. Gelip o kadar insanı aydınlığa kavuşturdunuz ki...

Doğukan Manço deprem bölgesinde yaşadıklarını anlattı

"KİMSE GÖÇMEZ BU DÜNYADAN MAL İLE"

Doğukan Manço’nun önceki gün afet bölgesinden yaptığı bir paylaşım görenlere duygu dolu anlar yaşattı. Yıkılmış bir binadan geriye yalnızca Barış Manço’nun 'Sarı Çizmeli Mehmet Ağa' şarkısının sözlerinin bulunduğu duvar yazısı kalmıştı: Yaz dostum kimse göçmez bu dünyadan mal ile...

Doğukan Manço deprem bölgesinde yaşadıklarını anlattı

Baba özlemini her fırsatta dile getiren Doğukan Manço, takipçilerinin kendisine gönderdiği, Barış Manço'nun şarkı sözünü taşıyan duvar yazısının fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı. 31 Ocak 1999 gecesi İstanbul'un Moda semtinde bulunan evinde kalp krizi geçiren usta sanatçı, kaldırıldığı hastanede aynı gece saat 01:30'da hayatını kaybetmişti.