Cadde Ünlü çift, Mesut Hançer'e evini teslim etti

Ünlü çift, Mesut Hançer'e evini teslim etti

28.02.2023 - 07:42 | Son Güncellenme:

Mesut Hançer, Kahramanmaraş'ta 15 yaşındaki kızı Irmak Leyla'yı kaybetmişti. Şarkıcı Ebru Yaşar ile eşi Necat Gülseven, enkaz altındaki kızının elini bir an olsun bırakmayan acılı babanın yeni hayatını kurmasına yardımcı olmak için ev alacaklarını açıklamıştı. Ünlü çift, depremzede Mesut Hançer'e evini teslim etti

Ünlü çift, Mesut Hançere evini teslim etti

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depreme ziyaretine gittiği babaannesinin evinde yakalanan ve enkaz altında can veren 15 yaşındaki Irmak Leyla Hançer'in acısına bütün Türkiye ortak olmuştu.

Haberin Devamı

Yüzyılın en büyük depreminin simgesi haline gelen acılı baba Mesut Hançer’e, sanatçı Ebru Yaşar ve iş insanı eşi Necat Gülseven yardım eli uzatmıştı.

Ünlü çift, Mesut Hançere evini teslim etti

Enkaz altında vefat eden kızı Irmak Leyla’nın elini bir an olsun bırakmayarak yürekleri yakan Mesut Hançer’e ev alacaklarını açıklayan şarkıcı, bu konuda şunları söylemişti:

“ACILI AİLEYLE GÖRÜŞTÜK”

Yaşadığımız facianın 7'nci gününde yaralarımızı tek yürek oldukça sarmaya çalışıyoruz. Mesut Bey ve kızının yüreğimizi dağlayan bu karesi hafızalarımızdan silinmeyecek. Acılı aileyle görüştük, Ankara’da yaşamak istiyorlar. Biz de en acil şekilde Ankara’da hem evlerini kuracağız, hem de tüm ailenin iş imkanlarını sağlayacağız. Rabbim tüm bu acıyı yaşayan vatandaşlarımızın yardımcısı olsun, yapılan tüm iyilikleri ve duaları kabul etsin.

Ünlü çift, Mesut Hançere evini teslim etti

EV ALARAK DAYANIŞMA GÖSTERDİLER

Ünlü çift, kızlarını depremde yitiren, kendi evi de kullanılamaz hale gelen Mesut Hançer'e bir ev alarak dayanışma gösterdi. İkili, Mesut Hançer'e Ankara'daki evini teslim etti.

Ünlü çift, Mesut Hançere evini teslim etti