Cadde Dünyaca ünlü 10 yıldızın ilginç ev sırları! Odasındaki perdeleri bile açtırmıyor

Dünyaca ünlü 10 yıldızın ilginç ev sırları! Odasındaki perdeleri bile açtırmıyor

23.09.2022 - 06:57 | Son Güncellenme:

Kimi adeta köle gibi kullanıyor, kimi taciz ediyor... Dünyaca ünlü yıldızların yanında çalışan yardımcıları, ev hayatları çok merak edilen yıldızların sırlarını ifşa etti. Ünlü şarkıcı ve oyuncuların bugüne kadar hiç bilinmeyen ilginç ev sırları hayrete düşürecek cinsten.

Dünyaca ünlü 10 yıldızın ilginç ev sırları Odasındaki perdeleri bile açtırmıyor

Derleyen: Betül Yasemin Keskin / Milliyet.com.tr - Dünyaca ünlü yıldızlar ihtişamlı hayatlarıyla sık sık basının ilgi odağında yer alıyor. Işıltılı hayatlarıyla tüm dünyanın konuştuğu bu yıldızlar, kameralar önünde sempatik ve güler yüzlü bir imaj çizseler de gerçek çoğu zaman daha farklı olabiliyor. Pek çok yıldız kameralar kapanınca karanlık taraflarını yardımcılarına gösteriyor, kaprisleri ve tuhaf hareketleriyle çevrelerine sabır çektiriyor. Yardımcılardan bazıları yanlarında çalıştıkları ünlülerle davalık olurken bazıları ise yıldızların gerçek yüzünü gizlice magazin muhabirlerine sızdırıyor. İşte dünyaca ünlü yıldızların yanında çalışanlara uyguladıkları şaşırtan davranışları ve duyunca "Yok artık" diyeceğiniz ev sırları...

Haberin Devamı

Dünyaca ünlü 10 yıldızın ilginç ev sırları Odasındaki perdeleri bile açtırmıyor

1- BRITNEY SPEARS: DİŞLERİNİ FIRÇALAMIYOR

Depresyon sürecini kameralar önünde yaşayan Britney Spears bugüne kadar pek çok kez rehabilitasyon merkezinde tedavi gördü. Alışkanlıkları ve bağımlılıkları nedeniyle çocuklarının velayetini kaybeden Spears'ın özel hayatında yaşadığı çalkantılar, kariyerini olumsuz yönde etkiledi. Uzun yıllar boyunca babasına karşı hukuk savaşı veren ve mücadelesini en sonunda kazanan ünlü şarkıcı, yaşadığı ruhsal problemler nedeniyle yıllar boyunca hayatındaki önemli kararları kendi alamadı. Şarkının babası Jamie Spears, yıllarca kızının tüm mal varlığını yasal vasisi olarak kontrol etti. Bu süreçte Spears kendi parasının hesabını bile tutabilecek bir durumda değildi. Ancak yine de kendi ayaklarının üzerinde durmak için büyük bir çaba sergiledi. Bu zorlu yolculukta Spears elbette yalnız değildi. Ünlü şarkıcının en yakınında onun hayatını kolaylaştırmak için çalışan birçok yardımcısı vardı. Fakat iddialara göre Spears, kendi hayatındaki sorunları yardımcılarına da yansıttı.

Haberin Devamı

Britney Spears'ın eski koruması Fernando Flores, Spears aleyhinde konuşan isimlerin başında geliyordu. Spears ile uzun yıllar boyunca çalışan Flores, bu süreç içinde birçok kez taciz edildiğini iddia etti. Spears'ın ev hayatına dair de çarpıcı bilgiler aktaran Flores, ünlü şarkıcının kişisel bakımına hiç dikkat etmediğini, banyo yapmadığını, dağınık olduğunu, dişlerini fırçlamadığını, ayakkabı ya da çorap giymediğini söyledi. Flores'in ünlü şarkıcı hakkındaki bir iddiası ise uzun süre gündemi işgal etti. Flores'in iddiasına göre Spears'ın çocukları eve geldiğinde ünlü şarkıcı sevgilileriyle cinsel ilişki yaşamaya devam etti, hatta çocukları, Spears'ın yatak odasından çıkan seslere tanıklık etti. Şarkıcının çocuklarına karşı hiçbir zaman gerçek bir anne gibi davranmadığını söyleyen Flores, aslında ünlü şarkıcının iyi bir anne olmak istediğini ancak bunu başarabilecek sağlıklı bir ruh haline sahip olmadığını belirtti. Flores tarafından Spears'a açılan dava henüz sonuçlanmış değil. Spears'ın avukatları ise şarkıcının uzun yıllardır yakın korumalığını yapan Flores'in suçlamalarının gerçek dışı olmadığını iddia etti.

Haberin Devamı

2- LADY GAGA: YARDIMCISIYLA UYUYOR

36 yaşındaki ünlü şarkıcı ve oyuncu Lady Gaga, özellikle olaylı sahne şovlarıyla geniş bir hayran kitlesine sahip bir yıldız. Fakat Gaga'nın sahnedeki ışıltılı ve gösterişli hallerinin haricinde bir de karanlık bir tarafı bulunuyor. Lady Gaga'ya 11 yıl boyunca asistanlık yapan Jennifer O'Neill, eski patronu hakkında 'kölelik davası' açarak basının ilgi odağı oldu. Her gittiği davette ve çıktığı turnede şarkıcının yanında olan O'Neill'in bazı iddiaları şarkıcının sıkı hayranlarını üzecek cinsten. Jennifer O'Neill'in iddialarına göre Gaga, asistanının uzun saatler boyunca çalışmasını özel olarak talep ediyordu. O'Neill öylesine bir yoğun tempo içindeydi ki çoğu zaman yemek yemeye bile vakit bulamıyordu.

O'Neill, hiçbir mesai ücretinin ödenmediğini ve duygusal anlamda şarkıcının kendisini yıprattığını iddia etti. Jennifer O'Neill, yıldızın ev hayatına dair de önemli iddialarda bulundu. Yıldızın geceleri yalnız uyumaktan hoşlanmadığını ifşa eden O'Neill, Gaga'nın yalnız kalmaktan korktuğu için sürekli kendisiyle yan yana olmak istediğini söyledi.

Haberin Devamı

Muhabirlere konuşan O'Neill, "Turneye gittiğimizde ekipteki herkes ayrı odalarda kalırdı. Benim öyle bir hakkım yoktu. Bana ayrı bir oda isteyip istemediğim sorulmazdı bile. Onun yatağını paylaşmaktan başka çarem yoktu" diyerek şaşırtan açıklamalarda bulunmuştu. Gaga'nın yaşam tarzına hiçbir zaman alışamadığını söyleyen O'Neill, açtığı davada Gaga'dan 225 bin sterlin (4 milyon 670 bin 426 TL) tazminat talep ediyor.

3- JUSTIN BIEBER: ÇALIŞANLARINI DÖVÜYOR

Çok küçük yaşlarda büyük bir şöhrete kavuşan Justin Bieber dünya çapında geniş bir hayran kitlesine sahip bir isim olsa da onun hakkında da şaşırtan iddialar ortaya atılmış durumda. Milyonlarca gencin hayranlıkla takip ettiği Bieber hakkındaki ilk olumsuz iddia yıllarca şarkıcının yakın koruması olarak çalışan Moshe Benabou tarafından basınla paylaşılmıştı.

Benabou'nun iddiasına göre Bieber onu günde 18 saate kadar yakın bir süre çalıştırıyordu ve korumasının mesai ücretlerini ödemiyordu. Ancak Bieber hakkındaki iddialar yalnızca bununla sınırlı değil. Benabou, ünlü şarkıcının birçok kez kendisine fiziksel şiddet uyguladığını ve hakaretler ettiğini iddia ederek Bieber'dan davacı oldu. İkili arasında süren gerginlik, avukatların uzlaşmasıyla son buldu ve dava düştü. Ancak Bieber dönem dönem çalıştığı başka kişilerle yaşadığı sorunlarla gündeme gelmeye devam ediyor.

Haberin Devamı

Dünyaca ünlü 10 yıldızın ilginç ev sırları Odasındaki perdeleri bile açtırmıyor

4- GEORGE CLOONEY: ÇALIŞANLARINI TEST EDİYOR

Oyunculuk haricinde yönetmenlik ve senaristlik gibi yetenekleriyle de dikkat çeken bir isim olan George Clooney ise iddialara göre çalışanlarına karşı şüpheyle yaklaşan bir yıldız. Özel içki koleksiyonuna dair özel bir hassasiyeti olan Clooney, içkilerine adeta gözü gibi bakıyor, evde olmadığı zamanlarda çalışanlarının gizlice içkilerin tadına bakıp bakmadığını anlamak için çeşitli yöntemlerle çalışanlarını test ediyormuş.

Şişelere minik işaretler bırakan Clooney, eve geldiğinde bıraktığı ipuçlarını takip ediyor, uyarılarına rağmen gizlice içkilerini yudumlayan çalışanlara karşı çeşitli yaptırımlar uyguluyormuş.

5- ELLEN DEGENERES: POZİTİF DEĞİL AGRESİF

Yıllarca sunduğu talk show programıyla dünya çapında fenomen bir isme dönüşen komedyen Ellen DeGeneres, birçok kişiye göre dünyanın en komik ve sempatik kadınlarından biri. Birçok izleyici tarafından sempatik, yardımsever ve pozitif biri olarak görülen DeGeneres'in yakınında çalışanlar ise onun hakkında farklı bir düşünceye sahip.

İyilik timsali gibi gözüken DeGeneres'in kameralar kapandığında agresif bir kişiye dönüştüğünü söyleyen yardımcıları, ünlü komedyenin deyim yerindeyse çalışanlarına kök söktürdüğünü ve bulunduğu ortamda terör estirdiğini iddia ediyor. Çalışanlarına sürekli bağırdığı iddia edilen DeGeneres'in yıllardır ısrarlı bir şekilde ortaya atılan bu iddialara yönelik herhangi bir cevap vermemesi dikkat çekiyor.

Dünyaca ünlü 10 yıldızın ilginç ev sırları Odasındaki perdeleri bile açtırmıyor

6- MADONNA: 'SAÇMA' TALEPLERİ VAR

Birçok kişi tarafından 'Pop müziğin kraliçesi' olarak görülen Madonna bir yaşayan efsane. Çılgınlıklarıyla standart kalıpları yıkmaya adeta ant içen 64 yaşındaki yıldız, sempatik ve eğlenceli tavırlarıyla dikkat çekse de birçok çalışanı tarafından 'zor biri' olarak tanımlanıyor. Öyle ki bugüne kadar birçok yardımcısı, Madonna'nın asistanlarına karşı agresif tavırlar sergilediğini iddia etti.

Yıldızın evindeki çalışanları ise şarkıcının anlamsız taleplerinden bunaldıklarını iddia edip Madonna'yı ifşa etti ve sosyal medya üzerinden istifa ettiklerini duyurarak Madonna'nın zor bir insan olduğunu söyledi. Madonna'nın yardımcılarının iddia ettiği 'saçma' taleplerin tam olarak ne olduğu pek bilinmese de şarkıcının yardımcılarıyla sık sık problem yaşaması basının dikkatinden kaçmayan detaylar arasında yer alıyor.

7- JENNIFER LOPEZ: ZARİF OLMAK ŞART

Şarkıları ve filmleriyle kendine önemli bir kariyer inşa eden, güzelliği ve özel hayatında yaşadıklarıyla 2000'li yılların başından beri her zaman gündemde kalmayı başaran Jennifer Lopez ise birçok yıldızdan çok daha farklı bir huya sahip. Bugüne kadar Lopez'le çalışmış olan kimse ondan şikâyetçi olmadı ya da rahatsızlığını basın mensuplarıyla paylaşmadı. Ancak Lopez'in özel takıntılara sahip olduğu dönem dönem basına yansıdı.

Bir dönem kendisinden imza isteyen hayranlarına ya da sık sık birlikte seyahat ettiği uçuş görevlilerine karşı kaba davranışlarıyla tepki çeken Lopez, bu haberler haricinde hayal kırıklığı yaratan bir haberle gündeme gelmedi. Lopez'in özel hayatına dair en şaşırtıcı detayın, asistanlarını seçerken uyguladığı kriterler olduğu konuşuluyor. İddialara göre Lopez, yoğun iş temposundan dolayı çalışanlarından kusursuz ve sınırsız bir performans sunmalarını bekliyor. Ama daha şaşırtıcı bir detay daha var. Lopez, yanında çalışan yardımcılarının zarif olmasını ve mutlaka iyi bir cilde sahip olup cilt bakımlarını ihmal etmemesini özel olarak talep ediyor.

8- TOM CRUISE: ÖZEL EŞYALARINA DOKUNMAK YASAK

Adı uzun yıllardır Scientology tarikatıyla anılan Tom Cruise hakkındaki ididalar ise şoke edecek cinsten. Bugüne kadar tam üç kez evlenip boşanan 60 yaşındaki aktörün özellikle Katie Holmes'la yaptığı son evliliğinde çevresindekilere katı kurallar uyguladığı basına yansımıştı. Cruise'un evinde çalışanların iddialarına göre ünlü aktör ev içinde kendisine yardımcı olan asistanlarına adeta bir askeriye havası yaşatıyormuş.

Evine gelen misafirlerden çalışanlarına kadar herkesi kontrol eden Cruise, eve giriş ve çıkışlar için bir saat kuralı koyuyormuş. Bu huyları haricinde temizlik konusunda da çok takıntılı olduğu iddia edilen Tom Cruise'un bu huyu ise şoke edecek cinsen. İddialara göre Cruise, takıntısı nedeniyle hiçbir özel eşyasına dokunulmasına izin vermiyormuş.

Dünyaca ünlü 10 yıldızın ilginç ev sırları Odasındaki perdeleri bile açtırmıyor

9- SANDRA BULLOCK: PERDELERİ AÇTIRMIYOR

Oscar ödüllü ABD'li aktris Sandra Bullock, kariyerinin başından beri birçok kişi tarafından ilgiyle takip edilen bir oyuncu. Diğer yıldızların aksine Bullock hakkında herhangi bir saldırı ya da hakaret iddiası ortaya atılmış değil. Fakat bir dönem Bullock'un yakınında çalışan isimlere göre ünlü yıldız sanılanın aksine ilginç huylara sahip bir isim. İddialara göre Bullock, gece ya da gündüz fark etmeksizin evindeki perdelerin sürekli kapalı hale olmasını istiyor.

Evinin perdeleri konusunda olağan dışı bir hassasiyete sahip olan Bullock, zaman içinde bu konuyu öylesine büyük bir takıntı haline getirmiş ki yardımcılarına sürekli perde emirleri veriyormuş. Direktiflerine uymayan ya da perde konusunda kendisiyle benzer bir hassasiyete sahip olmayan asistanlarına karşı ağır yaptırımlar uyguladığı söylenen Bullock, evinin sürekli olarak birileri tarafından izlendiğini düşünüyormuş.

10- RIHANNA: ASLA NAZİK DEĞİL

9 Grammy ödüllü Barbadoslu şarkıcı Rihanna ise çalışanlarının iddiasına göre şımarıklıklarıyla çevresindekileri canından bezdiren bir yıldız. İddialara göre çoğu zaman agresif tavırlar sergileyen 'Riri' lakaplı şarkıcı, özel hayatındaki çalkantılardan dolayı evin içinde adeta bir ruh gibi dolanıyor ve hızlı ruh hali değişimleri yaşıyor.

Yanında çalışan insanlara karşı hiçbir zaman "Teşekkür ederim", "Rica ederim" ya da "Lütfen" gibi kibar kelime ve cümleler kullanmadığı konuşulan Rihanna'nın kaba ve şımarık halleri nedeniyle pek çok yardımcısının sıkıntılı durumlar yaşadığı iddia ediliyor.