Cadde Ece Sükan: Bu yıl aşk olacak!

Ece Sükan: Bu yıl aşk olacak!

12.01.2024 - 08:05 | Son Güncellenme:

Etiler'de bir süpermarketten mutfak alışverişi yapan oyuncu Ece Sükan, yeni yıla ailesiyle birlikte girdiğini söyledi. Sükan, "Bu yıl aşk olacak mı?” sorusuna da yanıt verdi.

Ece Sükan: Bu yıl aşk olacak

Oyuncu ve stilist Ece Sükan'ın, Duygu Sarışın'la yedi yıllık ilişkisine nokta koyan, kendisinden 14 yaş küçük Çağatay Ulusoy'la yeni bir aşka yelken açtığı öne sürülmüştü.

Haberin Devamı

SABAHA KADAR EĞLENDİLER

Geçtiğimiz nisan ayında Bensu Soral, birlikte rol aldıkları dizinin setinin ardından Rıza Kocaoğlu ile eğlenmeye gitmişti. Bir gece kulübünde sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenen ikiliye, Ece Sükan ve Çağatay Ulusoy da eşlik etmişti. Ünlü oyuncular, gecenin sonunda Arnavutköy'de Ece Sükan’ın evine gitmişti.

Ece Sükan: Bu yıl aşk olacak

Binadan içeriye ilk Ece Sükan girmişti. Sükan’ın ardından Çağatay Ulusoy ve Rıza Kocaoğlu da koşar adımlarla binaya girerek, soruları yanıtsız bırakmıştı.

"SIRADAN BİR ARKADAŞ GEZMESİ"

Tüm bunların ardından Çağatay Ulusoy, "Bir projede birlikte çalıştık. Ece Hanım'la daha eski bir tanışıklığımız var aslında. Sıradan bir arkadaş gezmesiydi, yanlış bir şekilde dile getirdiler. Altında bir şey aranacak bir durum yok bence. Bizi birlikte görebilirsiniz, altında bir şey aranmasın lütfen" açıklamasını yapmıştı.

Ece Sükan: Bu yıl aşk olacak

Haberin Devamı

"YENİ YILI SAKİN KARŞILADIK"

Ece Sükan, önceki gün Akmerkez’de objektiflere takıldı. Bir süpermarketten mutfak alışverişi yapan oyuncu, çıkışta muhabirlerle sohbet etti. Yeni yıla ailesiyle birlikte girdiğini söyleyen Sükan, “Sakin girdim. Annemlerle birlikteydim. Sonra arkadaşlarıma uğradım. Çünkü hepimiz için çok yoğun bir dönemdi. Negatif bir enerji vardı. Yeni yılı sakin karşıladık” diye konuştu.

Ece Sükan: Bu yıl aşk olacak

"UYKU DÜZENİMİ DAHA İYİ YAPACAĞIM"

2024 yılı için yeni radikal kararlar alıp almadığı sorulan oyuncu, “Radikal kararlar demeyelim ama uyku düzenimi daha iyi yapacağım, daha planlı yapacağım. Birkaç kişisel kararlarım var. Yeni yılda asla şuna yapmam dediğim bir şey yok” diye yanıt verdi.

Ece Sükan: Bu yıl aşk olacak

"TÜRKAN ŞORAY KURALLARIM YOK"

Televizyon ile ilgili bir şeyler yapacağını açıklayan Sükan, “Oyunculuk anlamında işler olacak. Tek bir tipleme, tek bir karakter değil ama güzel hikâye, derinlikli işlerde yer almak istiyorum” dedi. Sükan, “Türkan Şoray kurallarınız var mı?” şeklindeki soruya ise gülerek “Yok” yanıtını verdi. Oyuncu son olarak “Bu yıl aşk olacak mı?” sorusuna “Olacak bu yıl” diye karşılık verdi.