Cadde Ekin Uzunlar: Arkadaşımın sevgilisi bana emanettir, namustur!

Ekin Uzunlar: Arkadaşımın sevgilisi bana emanettir, namustur!

22.12.2023 - 07:20 | Son Güncellenme:

'Sen Çal Kapımı', 'Aşk Mantık İntikam' ve 'Aşk Taktikleri' gibi yapımlarda yer alan Melisa Döngel, "Arkadaşımın sevgilisinden hoşlanırsam aşk yaşayabilirim" açıklamasıyla gündem olmuştu. Şarkıcı Ekin Uzunlar, Döngel'in bu açıklamaları sorunca çok konuşulacak bir cevap verdi.

Ekin Uzunlar: Arkadaşımın sevgilisi bana emanettir, namustur

Melisa Döngel, geçtiğimiz aylarda katıldığı bir YouTube programında yaptığı açıklamalarla çok konuşulmuştu. 24 yaşındaki oyuncu, "Arkadaşımın sevgilisiyle olmadım. Ben hiçbir şey için emin konuşmayı sevmem" demiş ve şöyle devam etmişti:

Haberin Devamı

Arkadaşımın sevgilisini beğenirim, hoşlanırım 'asla yapmam' demem. Yapmamaya çalışırım, özen gösteririm. Özen gösteririm yalnız. Etkilendiysek ne yapalım artık. Geçmiş olsun.

Ekin Uzunlar: Arkadaşımın sevgilisi bana emanettir, namustur

"AYNISINI KENDİN YAŞAMAN DİLEĞİYLE"

Bu sözleriyle sosyal medyada tepki çeken ünlü isme; "Böyle şeyler normalleştirmeyin, rezalet", "Senin gibiler toplum ahlakını bozuyor" ve "Aynısını kendisi yaşaması dileğiyle" şeklinde yorumlar yapılmıştı.

Ekin Uzunlar: Arkadaşımın sevgilisi bana emanettir, namustur

"AYNI YERDE YAN YANA BİLE KALAMAM"

Şarkıcı Ekin Uzunlar, önceki gece Maslak'ta yer alan bir mekanda sahne aldı. Konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Uzunlar, Melisa Döngel'in olay olan açıklamalarının sorulması üzerine şöyle konuştu:

Ben Melisa hanımı tanımıyorum ama bizim lügatimizde öyle şeyler yok. Asla ve asla. Arkadaşımızın sevgilisi bizde o emanettir, namustur. Ben aynı yerde yan yana bile kalmam, durmam. Allah korusun!

Ekin Uzunlar: Arkadaşımın sevgilisi bana emanettir, namustur

"RABBİM OLMAYANLARA DA VERSİN"

Son dönemde sanatçılarının yüksek gelir elde etmesi ve bir saatlik sahneye çıkmaları karşılığında milyonlarca liralar kazanması hakkında da yorum yapan ünlü isim, "Evet, biz sahnelerimiz karşılığında Allah'a şükürler olsun güzel paralar kazanıyoruz bunu yalanlayamam. Ama söylenenler kadar da çok değil. Parayı da güzel yiyorum ben. Çok yatırım falan meraklısı değilimdir. Sahneden para geldi hadi hemen bir şey alayım kafasında hiç değilim. Evlerimiz var şükürler olsun ki. Trabzon'da da var, İstanbul'da da var. Kendimize yetecek kadar yuvamız var. Köye de ev yaptırdım. Bir katı benim ama diğer katlar annemin. Rabbim olmayanlara da versin" açıklamasında bulundu.