Cadde Ekin Uzunlar'a telefon imzalattılar

Ekin Uzunlar'a telefon imzalattılar

11.10.2022 - 15:54 | Son Güncellenme:

Karadeniz müziğinin sevilen isimlerinden Ekin Uzunlar, geçtiğimiz gün Beyoğlu Kültür Yolu Festivali kapsamında Atatürk Kültür Merkezi'nde sahneye çıktı. Uzunlar, 1.5 saat boyunca sevilen şarkılarının yanı sıra kemençe performansıyla da müzikseverlerden tam not aldı. Zaman zaman seyircilerin arasında şarkılarını seslendiren şarkıcıya, müzikseverler de eşlik etti.

Ekin Uzunlara telefon imzalattılar

Sahne performansında yaşadığı esprili hikayeleri, konserlerinde başına gelen ilginç olayları müzikseverlerle paylaşan Ekin Uzunlar'ın Beyoğlu konserinde ilginç anlar yaşandı. Sahneye telefonlarını uzatan onlarca müziksever, şarkıcıdan imza atmasını istediler. Uzunlar da bu ilginç istekleri kırmayarak, hayranlarının telefonuna imza attı. Ünlü şarkıcı, "Yeni adetimiz bu oldu sanırım. Yeni akım başlatmış olduk" dedi.

Haberin Devamı

"BEN AŞK İNSANIYIM"

Sahne performansının sonuna doğru sanatçının bir hayranı, sevgilisinin kendisine aldığı çiçekleri bir not ile sevgilisi için şarkı isteyerek sahneye yolladı. Notu okuyan ve duygusal anlar yaşayan Ekin Uzunlar, "Ben aşk insanıyım. Aşıkları görünce gözlerim doluyor. Bu şarkılar da böyle çıkıyor. Aşkınız daim olsun" dedi.

Ekin Uzunlara telefon imzalattılar