Cadde Emre Özgünsür kimdir, kaç yaşında? O Ses Türkiye yarı final yarışmacısı Emre Özgünsür hangi jürinin takımında, nereli?

Emre Özgünsür kimdir, kaç yaşında? O Ses Türkiye yarı final yarışmacısı Emre Özgünsür hangi jürinin takımında, nereli?

20.01.2022 - 21:23 | Son Güncellenme:

O Ses Türkiye 2022 sezonunun yarı finali bu akşam ekrana gelecek. İzleyicinin sabırsızlıkla beklediği yarı finalde birbirinden hırslı ve başarılı isimler bulunuyor. Emre Özgünsür de yarı finale kalan isimlerden biri. Peki Emre Özgünsür kimdir, kaç yaşında? O Ses Türkiye yarı final yarışmacısı Emre Özgünsür hangi jürinin takımında, nereli? İşte Emre Özsüngür'ün hayatına dair bilinenler...

Emre Özgünsür kimdir, kaç yaşında O Ses Türkiye yarı final yarışmacısı Emre Özgünsür hangi jürinin takımında, nereli

20 Ocak 2022 Perşembe akşamı ekrana gelecek olan O Ses Türkiye yarı finali için heyecan dorukta. Yarı finale kalan isimlerden hangisi finale kalacak merak konusu. O Ses Türkiye'nin başarılı seslerinden olan Emre Özgünsür de yarı finale kaldı. Peki Emre Özgünsür kimdir, kaç yaşında? O Ses Türkiye yarı final yarışmacısı Emre Özgündür hangi jürinin takımında, nereli? İşte Emre Özgünsür biyografisi...

Haberin Devamı

EMRE ÖZGÜNSÜR KİMDİR?

Emre Özgünsür 30 Eylül 1990 İstanbul doğumlu. Aileden gelen bir müzik yeteneği de olan başarılı yarışmacı, Mimar Sinan Devlet Konservatuvarında 8 yaşında keman eğitimi almaya başladı.

Ardından İstanbul Üniversitesi’nde vurmalı sazlara geçiş yaptı, sonrasında asıl isteği olan müzikal bölümüne başladı.

Aralarında 'Notre Dame De Paris' müzikali olmak üzere pek çok projede rol alan Emre Özgünsür, 'Daha Doğal' adlı şarkısının ardından 'Sizli Bizli' adlı akustik çalışmasını sektöre kazandırmıştı.