Cadde Halil Sezai'ye Instagram şoku!

Halil Sezai'ye Instagram şoku!

25.06.2021 - 16:14 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz yıl komşusu Hüseyin Meriç'i darp ettiği gerekçesi ile yaklaşık 1.5 ay tutuklu kalan ve zor günleri geride bırakmaya çalışan Halil Sezai büyük bir şok yaşadı. Ünlü şarkıcının Instagram hesabı çalındı.

Halil Sezaiye Instagram şoku

Ünlü isimlerinin sosyal medya hesaplarını ele geçiren hackerların hedefindeki kişi bu kez Halil Sezai oldu. 'İncir Reçeli' filmi ve 'İsyan' şarkısıyla adını duyuran Sezai, 132 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabının çalındığını açıkladı.

Haberin Devamı

"ABUK SUBUK BİR ŞEYLER OLURSA BEN DEĞİLİM"
Konuyla ilgili Twitter'dan açıklama yapan şarkıcı, "Instagram hesabım çalınmış. Olur da abuk subuk bir şeyler olursa ben değilim. Bu arada vallahi helal olsun, o kadar korumalı morumalı hesabı nasıl patlattınız? Yeminle çok yetenekli çocuklarımız var" ifadelerini kullandı.

Halil Sezaiye Instagram şoku

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU
Öte yandan Halil Sezai, komşusunu darbettiği gerekçesiyle 1 yıl 11 ay 17 gün hapis cezasına çarptırılan şarkıcı Halil Sezai Paracıkoğlu, sosyal medya üzerinden fotoğraflarını yayınlayarak şahsına ağır hakaretlerde bulunan kişiler hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

Halil Sezaiye Instagram şoku

"AĞIR HAKARETE MARUZ KALIYORUM"
Dilekçede fotoğrafın üzerine yorum yapan kişilerin ağır hakaretlerde bulunduğunu ifade eden şarkıcı, Facebook üzerinden paylaşılan fotoğraflarıyla kamuoyuna rencide edildiğini belirtti ve sorumlularının cezalandırılmasını talep etmişti.

Haberin Devamı

Halil Sezai'nin şikayeti üzerinde İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılmıştı.