Jhon Travolta

Jhon Travolta

cadde@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

HIDIRELLEZ YANGINIMIZ



Sultanahmet civarını hiç böyle görmemiştim. Tabii Tuti, isli bacaklar ve yanmış pantolonla kalmasaydı daha çok eğlenirdim


1 Mayıs’ta kafada kaskla yürüyen sadece bizdik. Bir Tuti, bir de ben. Rezalet! Tuti de inanamadı olup bitene. Kaskımı Tuti’nin kafasına fırlatıp Nejat İşler dostumun yanına kaçtım, teselli buldum o kortejde. Bir hafta boyunca konuşmadık Tuti’yle. Hıdırellez’de barıştık. Ahırkapı’da gece yarısından sonra ateşten atlarken paçaları tutuştu. Sultanahmet Meydanı ve civarını hiç bu kadar canlı görmemiştim. Tam bir Fashing. Her gece böyle olsun istedim. Tuti korkuluk gibi isli bacaklar, yarısı yanmış pantolonla kalmasaydı daha da eğlenirdim.

Haberin Devamı

John Ultratatlıtuğ
Sanatçılar kortejinden aldığım habere göre Kıvanç Tatlıtuğ ‘Grease’ müzikalinde Teen Angel rolünde yer alacakmış. Bir kere teen olmak için bir parça büyük gibi geldi bana. Tuti, yaşını başını almış benim, Tatlıtuğ’u kıskandığımı söyledi: “Koskoca Broadway ekibi seçmiş işte adamı.” “Bu kadar pembe adamları kıskanmam ben” dedimse de müstehsi müstehsi gülmeye devam etti. “John Ultratatlıtuğ” diyor bana o günden beri. 'Angelina Jolie ile bir gece geçirme' dileği tuttuğu için bu ateşli dilek sonucunda yandığını iddia ediyor. Ben de ailemle kalan hayatımı İstanbul’da geçirebilmeyi diledim. Umutluyum, bir gün razı edeceğim hepsini.
Kalabalıklar iyi geldi bana geçen hafta. Bu sebeple bugün Kadir Has Üniversitesi’nde Serdar Ortaç konserine gideceğim. Khasfest 10 denen etkinlikte aynı gece Bengü ve Hüseyin Karadayı sahne alıyor. Rihanna Bengü’yü Tuti’ye emanet ediyor, Ortaç’a “Binlerce dansöz var” diyorum. Kendisini Tarantino ile tanıştırmak istiyorum. ‘Kill Bill Vol 3’ için iyi bir tip olabilir.
Bu haftanın bir güzel konseri de Pinhani. Saat 21.00’de Balans Jolly Joker’deler. Sonrasında da Ghetto’ya Amsterdam Party’e katılırız belki. Hıdrellez partiden sonra kesmese de, harekettir işte.