Jhon Travolta

Jhon Travolta

cadde@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

Kurtarın beni Gülben hanım



Tuti tepemin tasını çok attırırsa, kendisini Bostancı Gösteri Merkezi’ndeki Gülben Ergen konserine göndermeyi düşünüyorum. Anlasın dünya kaç bucakmış


Bahar başına vurmuş Tuti ile hayat hayli zor. Her tanıştığı kadına aşık olmak gibi bir huy edindi. Geçen hafta yakarışımı duymuş olacak Tanrım ki, havalar biraz bozdu. Üç beş gün Tuti duruldu. Sonra bir parça güneşe yine tav oldu. Her fırsatta “Bale erkek adamı bozar” diye konuşan kendisi değilmiş gibi, hafta başından beri St Petersburg Balesi ve Mariinsky tiyatrosunun 'Mata Hari' balesini sayıklıyor. Hedefi, ünlü balerin Julia Makhalina. Shakespeare kıvamında şiirler bile yazmış. Bir tanesi "Mata Mata Hari Hari sen bir casus değildin gözbebeğim” diye başlıyor. Mata Hari balesi 21.00’da TİM Maslak Show Center’da. Bir yolunu bulup kurtulmaya bakacağım.
Saat 19.00 itibariyle Feyza Eren Dörtlüsü’nü dinlemek üzere Bosphorus Yatı’nda 'Balık Ekmek Caz' etkinliğine katılıyoruz. “Takım elbiseli adamlar balık ekmek yiycek abi, dayanamam buna ben” dese de Tuti, engelleyemez beni. Keza “Fena deniz tuttu” diyerek Mata Hari balesini kaçırmayı planlıyorum. Aktörlük yeteneğimi sonuna kadar kullanıp kusmayı bile düşünebilirim çok zorda kalırsam. Planım işe yararsa Cemal Reşit Rey’de Paco De Lucia konserinin en azından ikinci yarısına yetişirim. Konser saat 20:00’de başlıyor.
Tuti tepemin tasını çok attırırsa, kendisini Bostancı Gösteri Merkezi’ndeki Gülben Ergen konserine göndermeyi düşünüyorum. Anlasın dünya kaç bucakmış. Televizyondan fazlasıyla aşina olduğum Gülben hanım gözlemlediğim gibiyse sahnede de, şu aşk işinden anında soğutacaktır Tuti’yi. Sonrasında David Guetta gecesinden de vazgeçer belki böylece. 22.30 itibariyle David Guetta Maçka Küçükçiftlik Park’ta olacakmış. “Bir gün bir albüm yapma fikrine kapılırsam kapısını ilk çalacağım adamdır.” diyor Tuti. En sevdiği Guetta parçası 'Sexy Bitch'!
Ben tercihimi IKSV Salon’daki Arthur H’den yana kullanıyorum. Sebebi; “Tom Waits seven herkesi sever John." Arthur H’nin feyz aldığı isimlerin başında geliyor Tom Waits. Bir de büyük insan Serge Gainsbourg. Konser saat 22.00’de. Aynı saatte Balans’ta da Levent Yüksel söylüyor. Levent Yüksel’i bir kez izledim sahnede. Kendisi bana kesinlikle ünlü komedyen Jerry Lewis’i hatırlatıyor hal ve tavır itibariyle. Bu sebeple Arthur H diyorum.
Sakin başlamış cumartesimizin ateşini Indigo’da yakıyoruz gece yarısı. Indigo’da Kissogram dinleyeceğiz. Berlin tayfasından Jonas Poppe ve Sebastian Dasse ile eski Stereolab davulcusu Joe Dilworth’dan oluşan grup dans ve rock müziğini hemhal ediyor. Tam bana göre. Oralarda görüşmek üzere.