Jhon Travolta

Jhon Travolta

cadde@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

Yeni yıl geliyor. Genç adamlar değiliz, bünyeyi yormayalım da, yeni yıl partilerine tam gaz katılalım dedikçe ben, Tuti “Seni biriyle tanıştırıcam, hep sağlam olucan artık, gecelerin tek yaşlı kurdu olucan” dedi durdu bütün hafta. Beni, benimle tanıştıracakmış. Söylediğine göre, ben artiz bir kişi olduğum için, onu bunu oynamaktan bir türlü bendeki beni keşfedememişim. Tony Manero’yu kendimden daha iyi tanıyormuşum.
Bu sebeple beni, Metin Hara’nın vereceği, 'İç “BEN'le Tanışmak Seminerleri' başlıklı tuhaf bir seminere götürecekmiş. Bugün ilki varmış ve devamı da olacakmış. Saat 14:30 ile 16:30 arası Profilo Alışveriş Merkezi’ndeki bu seminerde kendime tutulacakmışım. Sevginin ve düşünce gücünün neler yapacağını öğrenecekmişim. “Bak Tuti bu iş biraz şu Secret denen manasız kitabı hatırlattı bana. Siz bu tür olaylara yüz vermiyorsunuz diye geldim ben buralara” diye başladığım cümlemi ağzıma tıkadı bir şiir ile; “Beni bende demen bende değilim bir ben vardır bende benden içeri”. Öyleyse dağılın içimdeki bütün Hollywood izleri.
Tuti’nin adını John Turco koyduğu benden içeri benimi CRR’de saat 20.00’de başlayacak Johann Strauss Ensemble Yılbaşı Konseri ile kutlamayı düşünüyoruz. Şef ve solist Russell McGregor kemanı ile Mozart’tan Beethoven’a o büyülü alemde gezdirecek yeni beni. Tuti’nin dediğine göre Cağaloğlu hamamı göbek taşından yeni kalkmış gibi hissedeceğim kendimi sonrasında ve bu hafiflikle sabaha kadar uçacağım.
Uçmadan önce şu '7 Pink Floyd ve 2 Prenses' grubunu dinlemek istiyorum. İsimleri pek keyifli. Bu elemanlar ‘Saygıyla Pink Floyd çalmak’ amacıyla bir araya gelmişler. Tuti daha çok ‘2 Prenses’le ilgilendi. Ben hepsiyle ilgiliyim, Pink Floyd’u da çok sever, kendilerine saygıda kusur etmemeye çalışırım. 'The Wall’ları onların sayesinde aştım. Bu sebeple saat 22.00 gibi Babylon’da olmayı planlıyorum. Tuti ‘2 Prenses’i de bize katılmaya razı edip gecenin devamını da Babylon’da geçirmeyi planlıyor. İyi fikir aslında madem rock olayına girmişiz, öyle de devam edelim.
Saat 23.30’da başlıyor rock parti Mabbas’la. Seviyorum bu çocuğu, güzel çalıyor. Led Zeppelin, Jimi Hendrix, The Clash, Blondie... Tutmayın bendeki beni artık. Şimdiden havaya girdim. Ben yepyeni benin hayalindeyken Tuti beynimi yiyor yanımda. 7 Pink Floyd’un 2 Prenses’ine taktı. Sevgili seminer verenler, lütfen Tuti’nin bu durumuna da bir başlık düşününüz. Yeni yılda görüşürüz. John Turco hepinize iyi eğlenceler, iyi yıllar diler.

YENi BiR BEN: JOHN TURCO


Efsanevi Pink Floyd grubunu çok severim. (Yukarıda görülen albüm kapakları benim için çok özeldir.) Bu yüzden de ‘7 Pink Floyd ve 2 Prenses’ grubunu mutlaka dinlemek istiyorum.