Cadde Johnny Depp'in avukatı Camille Vasquez sevgilisiyle görüntülendi!

Johnny Depp'in avukatı Camille Vasquez sevgilisiyle görüntülendi!

07.06.2022 - 12:34 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü aktör Johnny Depp'in, 2015-2017 yılları arasında evli kaldığı meslektaşı Amber Heard ile birbirlerini iftira ile suçladıkları duruşmalarda geçtiğimiz Çarşamba günü karar çıkmasına rağmen, dava boyunca günlerde konuşulan isimler gündemde kalmaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Depp ile aşk yaşadığı iddia edilen ve duruşmaların yıldızlarından biri olan avukat Camille Vasquez özel hayatıyla gündeme gelirken; aktör ise TikTok hamlesiyle adından söz ettirdi. İşte detaylar...

Johnny Deppin avukatı Camille Vasquez sevgilisiyle görüntülendi

Johnny Depp'in 2011 yılında birlikte rol aldıkları 'The Rum Diary' filminin setinde aşk yaşamaya başladığı ve 2015'te dünyaevine girerek, 2017'de olayı bir şekilde boşandığı Amber Heard ile birbirlerine karşı açtıkları milyon dolarlık davalarda geçtiğimiz Çarşamba günü karara varıldı.

Haberin Devamı

Oy birliğiyle alınan kararda yedi kişiden oluşan jüri, Heard'ün eski eşi Depp'e iftira attığına karar verdi. Ayrıca jüri üyeleri, Heard'ün evliliğine ilişkin beyanlarına inanmadı ve iddialarının sadece Depp değil, başkaca insanları da lekelediğine karar vererek; aktrisin "kötü niyetle" hareket ettiğine hükmetti.

Kararın açıklanacağı gün, mahkeme salonu dışında bekleyen ünlü yıldızın hayranları "Seni seviyoruz Johnny!" diye bağırarak tezahüratlarda bulundu.

Johnny Deppin avukatı Camille Vasquez sevgilisiyle görüntülendi

TAZMİNAT ÖDEYECEK

Amber Heard'ün, aktöre karşı açtığı iftira davasını kaybettikten sonra, 10 milyon dolar cezai tazminata ek olarak, Depp'in zararlarını karşılamak için de ekstra 5 milyon dolar telafi edici tazminat ödemesi gerektiğine karar verildi; ancak sonrasında bu rakam 5 milyondan Virgina eyaletinin bu tür tazminatlar için sınırı olan 350 bine düşürüldü.

Haberin Devamı

Jüri ayrıca, Herad'ün de Johnny Depp'in avukatı üzerinden iftiraya uğradığına ilişkin suçlamalarından birini kabul ederek, Depp'in aktrise 2 milyon dolar tazminat ödemesine karar verdi.

EN ÇOK KONUŞULAN İSİMLERDEN BİRİ

37 yaşındaki Camille Vasquez ise, Depp'in eski eşi Amber Heard'a açtığı davayı kazanmasına yardım eden avukatlarından biri olarak, herkesin bildiği ve Hollywood'da en çok konuşulan isimlerden biri haline geldi.

ABD'nin Virginia Eyaleti'nde 11 Nisan'da başlayan dava sona ermeden önce, Depp ile Vasquez’in mahkeme salonunda birbirlerinin ellerini tutması, sarılmaları ve çok yakın bir şekilde sohbet etmeleri kameralara yansıdı.

Aktörün hayranları da sosyal medyada Depp ile Vasquez’in birbirlerine yakıştıklarını söyledikleri yüzlerce yorum paylaştı.

Johnny Deppin avukatı Camille Vasquez sevgilisiyle görüntülendi

"SÖYLENTİLER ASILSIZ"

Vasquez'in adliyeden çıkarken, gazetecilerin aktör ile ilişki yaşayıp yaşamadıklarını sorması üzerine herhangi bir yorum yapmayıp sadece gülümseyerek saçını savurması ve hayran kalabalığına el sallaması da aşk iddiasını güçlendirdi.

Ancak Depp ve Vasquez bu iddiaların hiçbirini kabul etmedi. Hatta Depp'e yakın kaynaklar, söylentilerin asılsız olduğunu söyledi.
Depp'in hukuk ekibinden biri, tüm ekibin aktör ile dost olduğunu, ilişkilerinin profesyonel ilişkiden çok gerçekten arkadaş ilişkisine büründüğünü ve Vasquez'in Johnny Depp'le çıkmadığını söyledi.

Haberin Devamı

ERKEK ARKADAŞIYLA GÖRÜNTÜLENDİ

Tüm bunların ardından Vasquez'in 38 İngiliz erkek arkadaşı Edward Owen ile birlikte Virginia'daki Ritz-Carlton otelinde görüntülenmesi, bu iddiaları kesin bir şekilde yalanlamış oldu.

Çift, havaalanına giderken fotoğrafçılar ve hayranlar tarafından ilgiyle karşılandı. Owen, hayranlarla fotoğraf çekilirken neşeli görünüyordu. Muhabirler, ikiliye birkaç soru sormaya çalıştılar, ancak avukat sessiz kalarak aracına bindi.

Johnny Deppin avukatı Camille Vasquez sevgilisiyle görüntülendi

EDWARD OWEN KİMDİR?

Owen, İngiltere merkezli bir WeWork yöneticisi. 2005 yılında tarih diploması aldığı ve emlak alanında yüksek lisans yaptığı Cambridge'de eğitim gördü.

Edward Owen, ayrıca bir Royal Institution of Chartered Surveyors üyesi.

WeWork'a katılmadan önce Owen, uluslararası geliştirici Swire Properties için Hong Kong ve Miami'de sekiz yıl çalıştı.

VASQUEZ VE OWEN NASIL TANIŞTI?

Haberin Devamı

Daily Mail'in haberine göre, Vasquez ve Owen, Kasım ayında Londra'da lüks gastropub The Cow'da bir araya geldi. İsmi paylaşılmayan bir kaynak, şöyle konuştu:

Bu oldukça yeni bir ilişki ama Edward ona aşık Dava başladığından beri Camille'i ABD'de ziyaret etti ve dava biter bitmez Camille de onu İngiltere'de ziyaret etmeyi planlıyor. Bu bir uzun mesafe ilişkisi ve her ikisi de kendi kariyerlerinde yükselişte, ancak yine de ilişkilerinin yürümesini umuyorlar.

DEPP TİKTOK'A KATILDI

Öte yandan 'Karayip Korsanları' yıldızı Johnny Depp, eski eşi Amber Heard'e karşı halka açık karalama davasında kazandığı yasal zaferin ardından bir TikTok hesabı açtı.

58 yaşındaki oyuncu, biyografisine 'Ara sıra aktör' yazdığı hesabında, Pazartesi akşamı itibariyle 1.6 milyondan fazla takipçi topladı. Depp, kimseyi takip etmedi veya hiçbir gönderiyi beğenmedi.

Johnny Deppin avukatı Camille Vasquez sevgilisiyle görüntülendi

MİLYARLARCA KEZ GÖRÜNTÜLENDİ

Aktör, dava sırasında platformdaki kullanıcılardan güçlü destek almasının ardından TikTok'a katılma kararı aldı. Platformda #JohnnyDepp ekitekti 33,5 milyardan fazla ve #JusticeforJohnnyDepp (Johnny Depp için adalet) etiketi 20.2 milyar görüntülenmeye sahip.

Davanın karşı tarafı Amber Heard için açılan #JusticeforAmberHeard (Amber Heard için adalet) ifadesi ise, 85,9 milyon kez görüntülendi.

Johnny Deppin avukatı Camille Vasquez sevgilisiyle görüntülendi

"NE GÖRDÜĞÜMÜ BİLİYORUM"

Heard'ün kız kardeşi Whitney Henriquez ise, önceki gün karalama davasıyla ilgili kamuoyuna ilk yorumunu yaptı ve Instagram hesabından bir açıklama yayınladı.

Haberin Devamı

Siyah arka planın üzerinde beyaz harflerle #istandwithamberheard (Amber Heard'ün yanındayım) yazan bir kare paylaşan Henriquez, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Hala senin yanındayım, abla. Kendini savunduğun, hem Virginia'da hem de Birleşik Krallık'ta konuştuğun için ve kapalı kapılar ardında olup bitenleri söyleyemeyen pek çok kişinin sesi olduğun için dün, bugün ve yarın; seninle her zaman gurur duyacağım. Bunun zorlu bir savaş olacağını ve fazla şansımızın olmadığını biliyorduk. Ama sen ayağa kalktın, ve ne olursa olsun konuştun. Senin adına tanıklık etmekten onur duyuyorum ve bunu milyonlarca kez daha yapardım, çünkü ne gördüğümü biliyorum. Gerçekler senin tarafında. Bu jürinin verdiği karara yansımadığı için çok üzgünüm, ama senden asla vazgeçmeyeceğim. Yanında olan hiç kimse senden vazgeçmeyecek. Sonsuza kadar seninleyim.