Cadde Levent Dörter: Haber verseydiniz göbeğimi içeri çekerdim!

Levent Dörter: Haber verseydiniz göbeğimi içeri çekerdim!

18.11.2022 - 07:45 | Son Güncellenme:

Uzun süredir aşk yaşadığı müzisyen Levent Dörter ile hayatını birleştiren İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, geçtiğimiz haftalarda düğününde kendisini kilolu gösteren fotoğraflar çektikleri için gazetecilere sitem etmişti. Tatlıses, önceki gün eşi Dörter ile Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Gazetecilerin aniden fotoğraf çekmesine isyan eden isim, bu sefer Levent Dörter oldu.

Levent Dörter: Haber verseydiniz göbeğimi içeri çekerdim

HÜSEYİN ALTUN / MİLLİYET
Uzun zamandır aşk yaşayan şarkıcı Dilan Çıtak Tatlıses ile müzisyen Levent Dörter, 11 Ekim'de görkemli bir düğünle evlenmişlerdi. Çiçeği burnunda çift, geçtiğimiz haftalarda ise Nişantaşı'nda görüntülenmişti. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Dilan Çıtak, "Biz hiçbir şey anlayamadık, düğün o kadar akıcı geçti ki hiçbir şeye yetişemedik ve gerçekten düğün gününe dair hiçbir şey hatırlamıyoruz. Heyecanla düğün videolarını bekliyoruz ve hâlâ evlendik mi, evlenmedik mi anlamış değiliz. 'Acaba geçen haftaki düğün arkadaşımızın düğünü müydü?' diye birbirimize soruyoruz. Tatlı ve küçük bir maneviyat geldi üstümüze ve güzel bir şeymiş" açıklamasını yapmıştı.

Haberin Devamı

Levent Dörter: Haber verseydiniz göbeğimi içeri çekerdim

"BAZILARI HADLERİNİ ÇOK AŞTI!"

"Bu arada size ufak bir sitem ediyorum" diyen şarkıcı, şu ifadeleri kullanmıştı:

Beni çok kilolu çekmişsiniz. Balayı daha yapmadık. Evlendikten sonra ilk bir hafta depresyona girdim. 'Acaba fotoğraflarda güzel çıktım mı? Her şey güzel oldu mu?' diye sürekli kendi kendime konuştum durdum çünkü aşırı heyecanlıydım. İnsanlar çok ayıp etmeye başladı sonuçta bu manevi olarak çok özel bir gün ve bazı kesim hadlerini çok aştı. Bugüne kadar neler yazıldı, kafama takmadım ama düğünümde bana bu yapılmamalıydı. 'Kıyafeti kötü', 'Gelinliği şöyle' gibi haddini aşan eleştiriler hiç hoş değildi benim için ama geçti bitti.

"DÜĞÜNÜME GELMEYENLERE KIRGINIM"

Dilan Çıtak, "Düğünümün parti ve festival gibi olsun istedim ve öyle de oldu. Farklı ve marjinal bir şey olsun istedim, hayalim bu şekildeydi ve öyle oldu. Şunu söylemeliyim; düğünüme doyamadım. Düğüne çağırıp gelmeyen ve sitemde bulunacağım birkaç isim var. Onlarla yüz yüze geldiğimde gerekeni söyleyeceğim. Onlara kırıldığımı her şekilde belli edeceğim" diyerek, duygularını dile getirmişti.

Levent Dörter: Haber verseydiniz göbeğimi içeri çekerdim

GÖMLEĞİLYE GÖBEĞİNİ KAPATTI

Dilan Çıtak Tatlıses (32), ile Levent Dörter (42), geçtiğimiz gün Nişantaşı sokaklarında yürürken objektiflere takıldı.

Ünlü çiftten, basın mensuplarının bir anda önlerine çıkıp fotoğraflarını çekmesine şaşıran Dörter; "Bari haber verseydiniz çekerken. Ona göre göbeğimi içeri çekerdim!' dedikten sonra, gömleği ile göbeğini kapattı.