Cadde Melis Sezen ve Atilla Bingöl Çeşme'de aşka geldi!

Melis Sezen ve Atilla Bingöl Çeşme'de aşka geldi!

02.07.2023 - 07:10 | Son Güncellenme:

Kanal D'de 2020-2022 yılları arasında yayınlanan fenomen dizi 'Sadakatsiz'e canlandırdığı 'Derin' karakteriyle hafızalarda yer etmeyi başaran Melis Sezen'in iş insanı Atilla Bingöl ile aşkı tam gaz sürüyor. Çift, önceki gün Çeşme'de görüntülendikleri plajda birbirlerini öpmeye doyamadı.

Melis Sezen ve Atilla Bingöl Çeşmede aşka geldi

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve 60'ıncı bölümüyle ekranlara veda eden 'Sadakatsiz' dizisinin Derin'i Melis Sezen, geçtiğimiz aylarda InStyle dergisine röportaj vermişti.

Haberin Devamı

"İÇİMDEN SEVGİ FIŞKIRIYOR"

Aşık olduğunda dolu dolu yaşadığını belirten ünlü isim, "Aşk acayip bir şey, tanımlanamaz. Bir harmoni hali. Kocaman seven bir sevgiliyim. Gözlerinin içine baka baka severim. Bazen bir sevgi kelebeği gibi hissediyorum. Sonra bu kadar dönüştüğüm için kızıyorum kendime. Ama içimden sevgi fışkırıyor, ne yapayım!" demişti.

Melis Sezen ve Atilla Bingöl Çeşmede aşka geldi

"İÇİMDE TANIMADIĞIM ŞEYLER UYANIYOR"

Geçtiğimiz haftalarda iş insanı Atilla Bingöl ile ilk kez objektiflere yakalanan oyuncu, "Aşka ilgili neler düşünüyorsun? Şu an âşık mısın” sorusuna yanıt vermişti:

Hiçbir şey bilmiyormuşum. 'Aşka açtım kendimi' demiştim, bir yolculuktayım ve bu bir bilme hali değil. İçimde tanımadığım şeyler uyanıyor, bilmediğim hisler. Ama bütün yaşamı içimde hissediyorum ve dışarı taşıyorum. Canlı hissediyorum, çiçek açıyorum.

Melis Sezen ve Atilla Bingöl Çeşmede aşka geldi

 TATİLDE GÖRÜNTÜLENDİLER

Melis Sezen ile Atilla Bingöl aşkı tam gaz sürüyor. Güzel oyuncu önceki gün The Beach Of Momo'da görüntülendi. İki sevgili gün boyunca restoran kısmında arkadaşları ile oturdu. Daha fazla sıcağa dayanamayan Sezen ile Bingöl ilerleyen saatlerde denize girdi.

Melis Sezen ve Atilla Bingöl Çeşmede aşka geldi

Haberin Devamı

BİRBİRLERİNİ KURULADILAR

Uzun süre suda kalan iki sevgili birbirlerini öpmeye doyamadı. Denizden çıkar çıkmaz zıplamaya başlayan Sezen, kulağına kaçan suyu çıkarmaya çalışırken o anlar objektiflere yansıdı. Havluyla birbirlerini kurulayan iki sevgili, sahilde kısa süre sohbet ettikten sonra tekrar içeri girdi.

Melis Sezen ve Atilla Bingöl Çeşmede aşka geldi