Cadde Nicole Kidman'dan yıllar sonra itiraf: Yalan söyledim!

Nicole Kidman'dan yıllar sonra itiraf: Yalan söyledim!

17.01.2024 - 17:00 | Son Güncellenme:

Oscar ödüllü Nicole Kidman, uzun boylu bir oyuncu olmanın kötü yanlarından bahsetti. 1.80 boyundaki 56 yaşındaki aktris, kariyerinin başlarında deneme çekimlerine girebilmek için boyu hakkında yalan söylemek zorunda kaldığını açıkladı.

Nicole Kidmandan yıllar sonra itiraf: Yalan söyledim

2002 yapımı 'The Hours' (Saatler) filminde yazar Virginia Woolf'u canlandırdığı rolle 'En İyi Kadın Oyuncu' Oscar'ını kazanan Nicole Kidman, kariyeri boyunca boyuyla ilgili yaşadığı güvensizlik hakkında içini döktü.

Haberin Devamı

Radio Times podcast'ine katılan Avustralyalı aktris, Hollywood'da kariyer edinemeyecek kadar uzun olduğu söylendiğinde boyu hakkında yalan söylediğini yıllar sonra itiraf etti.

Nicole Kidmandan yıllar sonra itiraf: Yalan söyledim

"ORADA HAVA NASIL?"

Bana 'Bir kariyerin olmayacak çünkü çok uzunsun" dendi. Benimle alay edildi. Bana 'Çöp gibi' derledi, 'Düşündüğümden çok daha uzunmuşsun' derlerdi. İnsanlar 'Orada hava nasıl?' diye sorardı. Şimdi ise erkeklerin topuklarımın ne kadar yüksek olması gerektiğiyle boğuştuğunu anlıyorum. Ne zaman kırmızı halıya çıksam, bana hep çok yüksek ayakkabılar gönderiliyor. Ben de 'Daha küçük topuk var mı? En uzun kişi ben olacağım' karşılığını veriyorum.

Nicole Kidmandan yıllar sonra itiraf: Yalan söyledim

Son olarak dram türündeki 'Expats' filminde rol alan Kidman, oyunculuk yaparken bazen boyunun kendisini rahatsız ettiğini dile getirerek, "Dizlerimde sorun yaşadığım zamanlar oluyor, bu anlarda daha kısa olmak istiyorum. Ancak bazen bunu takdir ettiğim ve işimde kullanabileceğim zamanlar da oluyor. Sağlıklı ve etrafta rahatça yürüyebildiğim için minnettarım" şeklinde konuştu.

"ROLÜ ALAMADIM, GERİ ARAMA BİLE OLMADI"

Henüz çocukken Annie müzikali seçmelerinden neredeyse geri çevrileceğini anlatan başarılı oyuncu, "Seçme odasına alınmadan boyu sınırda olanlar ölçüldü. Boyum sınırın üzerindeydi. Rol için yalvardım ve yapım ekibini odaya girmeme izin vermeleri için ikna ettim. Yine de rolü alamadım, geri arama bile olmadı ama en azından koro halinde şarkının dört satırını söyleyebildim.

Nicole Kidmandan yıllar sonra itiraf: Yalan söyledim

Haberin Devamı

"İÇSEL DAYANIKLILIK SÜPER GÜÇTÜR"

Kızlarıma hiçbir şeyin önemli olmadığını söylüyorum. Önemli olan diğer insanların size 'evet' veya 'hayır' demesine nasıl izin verdiğiniz ve bunu kabul edip etmediğinizdir. Bir insan olarak içsel dayanıklılık gerçekten süper güçtür.

Nicole Kidmandan yıllar sonra itiraf: Yalan söyledim