Cadde Sanat dünyası da dolandırılmış! 'Futbolcular ile ortak olup fon açacağım'

Sanat dünyası da dolandırılmış! 'Futbolcular ile ortak olup fon açacağım'

02.12.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, geçtiğimiz gün yeni şarkısının klip çekimleri için kemara karşısına geçti. Fatih Terim, Arda Turan ve bir çok futbolcunun parasını kaptırdığı Seçil Erzan olayının bir benzerinin zamanında sanat dünyasında da yaşandığını söyleyen Akçıl, "Bizden de para almaya çalıştılar" dedi.

Sinan Akçıl, önceki gün klip çekimindeydi. Yeni şarkısı için kamera karşısına geçen 41 yaşındaki Akçıl, muhabirlerin sorularına yanıt vermeyi de ihmal etmedi. Klipte bir tablo çalan kişiyi canlandıran ünlü isim, "Hep derlerdi 'Kızların kalbini çalıyorsun' diye, ama bu sefer tablo çalıyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı

Son dönemde Fatih Terim, Arda Turan ve bir çok futbolcunun parasını kaptırdığı Seçil Erzan davasının benzerini yaşayan şarkıcı, şu ifadeleri kullandı:

Futbolcular ile ortak olup fon açacağım. Bilinmeyen bir şey söylemek istiyorum. Bir kaç yıl önce şarkıcılar arasında oldu böyle bir durum. Seçil Erzan kadar dolandırıcı birisi bizden de para almaya çalıştı. Benim o zamanki eşimden de almaya çalıştı.

Sanat dünyası da dolandırılmış Futbolcular ile ortak olup fon açacağım

"BÖYLE ŞEYLERİ VERGİ ÖDEYEREK YAPACAKSIN"

"Var böyle insanlar ya. Sanat dünyası bunu çok duyurmadan kapattı gitti. Sizden de örnekleyeyim konuyu, birisi size 6 kamera ver bana size 18 kamera vereyim dese sizler de kabul edersiniz. Böyle şeyleri vergi ödeyerek yapacaksın yapıyorsan. Resmi olmalı yani."

Yeni şarkısı 'Kaykay' ile ilgili de konuşan Akçıl, "Çok acayip bir şarkı. Çok da film tadında bir klip diyebiliriz. Çok yükseldim bu şarkıya. Müzik farklı çok beğendim müziğini. Satın aldım müziğini ve o müzik üzerine söz yazdım" dedi.

Sanat dünyası da dolandırılmış Futbolcular ile ortak olup fon açacağım

"VAKİT BULDUKÇA BENİ YALNIZ BIRAKMIYOR"

Haberin Devamı

Sinan Akçıl'ın geçtiğimiz aylardan beri adı sürekli Kızılcık Şerbeti oyuncusu Müjde Uzman ile anılıyordu. Müjde Uzman sorularının üzerine Akçıl, gülerek şöyle konuştu:

Ajda hanım da Kızılcık Şerbeti'ne konuk olmuş. Ajdacık Şerbeti. Müjde de evet burada. Eski kız arkadaşım. Sağ olsun vakit buldukça beni yalnız bırakmıyor.