Cadde Serdar Ortaç emekli olacağını açıkladı! 'Köye yerleşip, namaza başlayacağım'

Serdar Ortaç emekli olacağını açıkladı! 'Köye yerleşip, namaza başlayacağım'

24.08.2023 - 07:58 | Son Güncellenme:

Bir süredir sosyal medya platformlarında açtığı canlı yayınlarda gündeme gelen şarkıcı Serdar Ortaç, son yaptığı açıklamada veda tunesi yaptığını ve ardından emekli olarak köye yerleşeceğini söyledi. 60'lı yaşlarında namaza başlayacağını da söyleyen popçu, kararının kesin olduğunu belirtti.

Serdar Ortaç emekli olacağını açıkladı Köye yerleşip, namaza başlayacağım

Şimdilerde TikTok'ta açtığı canlı yayınlarla adından söz ettiren ünlü popçu Serdar Ortaç, geçtiğimiz hafta TikTok üzerinden yaptığı açıklamalarla sosyal medyada gündem olmuştu. Kadınlara dair sözleri büyük tepki çeken 53 yaşındaki Ortaç, olaylı bir şekilde ayrıldığı eski eşi Chloe Loughnan'ı da hedef almıştı.

Haberin Devamı

"Eşitlik diye diye başımıza çıktınız. İpleri bu kadar vermeyin kadınlara; ayıp, yazık lan erkeklere" diyen Ortaç, şöyle devam etmişti:

Ben verdim eski karıma tüm ipleri, ne oldu? Ağzıma s..tı! İki tane göğsü var diye, o kadar.

Serdar Ortaç emekli olacağını açıkladı Köye yerleşip, namaza başlayacağım

"O GÜN SİNİR KRİZİ GEÇİRDİM"

Ortaç, sonrasında açtığı bir başka yayında kendisine Loughnan hakkında soru soran bir takipçisine cevap vermiş ve; "Ne bileyim Chloe nerede, bana niye onu soruyorsunuz? Kaç sene olmuş boşanalı. O gün arabada sinir krizi geçirdim, ondan öyle konuştum. Sinir krizi geçiremez miyim, insan değil miyim ben?" açıklamasında bulunmuştu.

Serdar Ortaç emekli olacağını açıkladı Köye yerleşip, namaza başlayacağım

"BU VEDA TURNEM"

53 yaşındaki popçu, takipçileriyle yaptığı son canlı yayında ise müziği bırakacağını ve köye yerleşip namaza başlayacağını açıkladı:

Namaza başlayacağım ama zamanı değil. 60'larda başlayacağım. Şimdi namaz kıl, akşam sahneye çık, içki versinler. Ne işe yaradı? Sevap mı yapıyorum günah mı? Beni bu hayatta en çok ne mutlu eder? Beni hiçbir şey mutlu etmez. En ivedi şekilde Allah'ın rahmeti beni mutlu eder.

Serdar Ortaç emekli olacağını açıkladı Köye yerleşip, namaza başlayacağım

"Köye yerleşeceğim, bu veda turnem. 60 ili gezeceğim, bitirip emekli olacağım. Kesin karar verdim, 2024'te yokum, bırakıyorum. Olgunluğumun doruğundayım, eski züppe hallerime mi döneyim?"