Cadde Son dakika: Survivor'da herkes gözyaşlarına boğuldu! Acun Ilıcalı: Kelimeleri kullanırken bile zorlandığım bir konsey

Son dakika: Survivor'da herkes gözyaşlarına boğuldu! Acun Ilıcalı: Kelimeleri kullanırken bile zorlandığım bir konsey

06.05.2022 - 00:04 | Son Güncellenme:

Survivor All Star'da şok bir gelişme yaşandı! Yeni bölümü fragmanında Merve'nin sakatlığı ve gözyaşlarına boğulan yarışma arkadaşları dikkat çekiyor. Acun Ilıcalı "Kelimeleri kullanırken bile zorlandığım bir konseydeyiz" sözlerini kullanıyor. İşte detaylar...

Son dakika: Survivorda herkes gözyaşlarına boğuldu Acun Ilıcalı: Kelimeleri kullanırken bile zorlandığım bir konsey

Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor All Star ekranlara gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda takımlarda değişikliklerin yaşandığı yarışmada heyecan gündem güne artıyor.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz hafta boyunca gerçekleştirilen dört dokunulmazlık oyununun üçünü gönüllüler, birini ise ünlüler kazanmıştı. Yokluk adasına giden eleme adayları da; Evrim, Barış, Ayşe ve Sude oldu. Adaya veda eden isim ise Barış Murat Yağcı oldu. Böylece ünlüler takımı bir kişi daha eksildi.

"POTALARDAN ÇIKMAK BENİ ÜZÜYORDU"

Elenmesinin ardından konuşan Barış, "Bunu bekliyordum çünkü çok büyük bir hata yaptım ve kimsenin kaldırabileceği bir hata değildi. Bence çok hayırlısı oldu, bir hata yaptım ve diğer Survivor yarışmaları için örnek olsun. İki takımda da hakkım kaldıysa kusura bakmasınlar. Performans olarak gerçek Barış'ı gösteremediğim için zaten potalardan çıkmak beni üzüyordu. Fazla bir şey yapamayıp var olmaya çalışmak bir yere kadar. 3'de 3'üm bile yoktu, kendime yakıştıramadığım bir durum" demişti.

Haberin Devamı

ŞOKE EDEN SAKATLIK

5 Mayıs Perşembe akşamı yayınlanacak 96'ncı bölümde yepyeni bir hafta başlarken; son tanıtım izleyenleri endişelendirdi. Survivor'ın yeni bölümünde oynanacak dokunulmazlık oyununda Merve Aydın, çıktığı parkurda bir anda bacağından sakatlık yaşıyor.

Son dakika: Survivorda herkes gözyaşlarına boğuldu Acun Ilıcalı: Kelimeleri kullanırken bile zorlandığım bir konsey

"ANNE SANA SÖZ VERDİM"

Merve'nin acılar içinde kıvranırken 'Bitti. Anne sana söz verdim. Anne ne olursa olsun...'' diye bağırdığı duyuluyor. Bu esnada Survivor yarışmacılar da gözyaşlarına boğuluyor.

Oyun alanındaki ilk incelemelerin ardından Merve Aydın'ın aşil tendonunda kopma olduğu belirtildi. Detaylar ise testlerin sonrasında netleşecek.

Acun Ilıcalı'nın ada konseyinde "Kelimeleri kullanırken bile zorlandığım bir konseydeyiz" dediği görülüyor. Bu da akıllara Merve yarışmaya veda mı ediyor? sorusunu getiriyor.

Ilıcalı, ''Kendisi ile uzun bir süre görüştüm. Çok talihsiz bir olay yaşandı. Hiçbirimizin aklından geçmeyen bu sakatlık belasının yarışmacılara ne kadar darbeler vurabileceğini gösteren bir olay. Merve'nin durumu ile ilgili bilgi vereceğim. Tarihi bir oyun tarihi galibiyet. Kendisi ile uzun bir sürek konuşurken bir ağabeyi olarak ona bazı tavsiyelerde bulundum. Gözyaşları ile başlayan konuşmada bıraktığım son nokta iyi bir nokta oldu. Merve'nin yaşadığı ağır bir sakatlık. Canımızdan sağlığımızıdan daha değerlisi yok. Bu sakatlıkların en olumlu tarafı 1-2 ay sonra sağlığa kavuşulabilmesi.

Haberin Devamı

Sevgili Merve ile ilgili verebileceğim bilgi, Merve için Survivor macerası sona erdi.'' dedi.

ADEM'DEN DİKKAT ÇEKEN SÖZLER

Adem "Takımlar değiştikten sonra oradaki kadınların da erkeklerinde bana karşı bir değişimleri olduğunu görüyorum" sözlerine yer veriyor. Yaşanan gelişmelerin detayları Survivor'ın bu akşam yayınlanacak 96'ncı yeni bölümü ile ortaya çıkacak.

Son dakika: Survivorda herkes gözyaşlarına boğuldu Acun Ilıcalı: Kelimeleri kullanırken bile zorlandığım bir konsey

 "ANNEMİ KAYBETTİK" 

Survivor yarışmasında 2013 yılında üçüncü, 2015 yılında ise ikinci olan Merve Aydın, geçtiğimiz eylül ayında bir süredir kanser tedavisi gören annesi Nilgün Aydın'ı kaybetmişti.

Acı haberi Instagram hesabından duyuran Aydın, paylaşımına; "Annemi kaybettik. Annem için dua eden herkesten Allah razı olsun" notunu düşmüştü.

AİLESİYLE BAYRAMDA FOTOĞRAFINI PAYLAŞMIŞTI

Merve Aydın, 13 Mayıs 2021 tarihinde Instagram hesabından ailesiyle bir pozunu paylaşarak sevenlerinin bayramını kutlamıştı. Ölüm haberini alan sosyal medya kullanıcıları ise Aydın'ın paylaşımının altına taziye yorumları yapmıştı.

Son dakika: Survivorda herkes gözyaşlarına boğuldu Acun Ilıcalı: Kelimeleri kullanırken bile zorlandığım bir konsey