Cadde Survivor'da ortalık fena karıştı! Nisa o ismi ifşa etti... İşte elenen yarışmacı...

Survivor'da ortalık fena karıştı! Nisa o ismi ifşa etti... İşte elenen yarışmacı...

06.04.2022 - 08:38 | Son Güncellenme:

Survivor'ın son bölümü yine heyecan verici anlara sahne oldu. Konseyde Nisa ile Nagihan arasında yaşanan gerilimin perde arkası ortaya çıktı. Öte yandan bir isim daha yarışmadan elenerek adaya veda etti. İşte detaylar...

Survivorda ortalık fena karıştı Nisa o ismi ifşa etti... İşte elenen yarışmacı...

Survivor All Star'da dokunulmazlıkların akabinde merakla beklenen ödül mücadelesi gerçekleşti. Oyunun ödülü ise; iki lüks araçla sokak lezzetlerinin sunulduğu yere gidiliyor. Kazanan takım yarışmacıları burada sosisli sandviç, tantuni, lokma yiyebiliyor. Diğer yandan yarışmacılara ise sokak müzisyenleri eşlik ediyor.

Haberin Devamı

ÖDÜLÜN TADINI ÇIKARDILAR
Kazanan takım ailelerinin hesaplarına aynı menü tanımlanıyor. Ödül esnasında ise fotoğraf makinesi gibi ürünler de kullanılabiliyor. Ödül oyununun kadınlar etabını ise ünlüler kazandı. Erkeklerde kazanan da gönüllüler oldu. İki takım da best off'da en iyileri ile mücadele etti. Parviz'in sayısı ile oyunun kazananı ünlüler oldu. Oyunun ardından Parviz'in Ogeday'a hitaben 'kürekçi değil kick boksçu var burada!' ifadesini kullanmasının ardından gergin anlar yaşandı. Ogeday ile Parviz aralarında konuyu konuşarak gerilimi sonlandırdı. Kazanan yarışmacılar ödülün tadını doyasıya çıkardı.

Survivorda ortalık fena karıştı Nisa o ismi ifşa etti... İşte elenen yarışmacı...

"NEVRİM DÖNÜYOR"
Önceki gün gerçekleşen yarışmada Nagihan, kendisine çirkin, çirkef ve yalancı denilmesine kızdı. Survivor Nagihan konuşmasında ''Benim nevrim dönüyor. Kimse kusura bakmasın. Her şeyi göze alarak geldim. Lütfen kimse bana yalancılıkla iftira atmasın. Biz buranın külünü toprağını yutmuş insanlarız. Eminim hepsinin idolüyümdür burada'' dedi.

Haberin Devamı

ACUN ILICALI SAKİNLEŞTİRMEYE ÇALIŞTI
Acun Ilıcalı, Nagihan'ı sakinleştirmeye çalıştı. Yaşanan gerginlik sonrası Acun Ilıcalı, 'Konseyi hemen noktalıyorum' dedi.

DOPİNG GÖNDERMESİNDE BULUNDU
Nisa'nın Nagihan'a ''Daha önce bu problemleri olduğunu biliyorum. Doping testinden yakalandın ya...'' demesi gündem oldu. Nagihan ise, ''Ben dopingden yakalanmadım. 11 yıllık rekorum hala orada bekliyor'' yanıtını verdi.

Nisa, ''Daha önce bu problemleri olduğunu biliyorum. Doping testinden yakalandın ya...'' dedi. Nagihan ise, ''Ben dopingden yakalanmadım. 11 yıllık rekorum hala orada bekliyor'' yanıtını verdi.

"İDDİALARI HİKMET AĞABEYDEN DUYMUŞTUM"
Acun Ilıcalı, dün akşam Nisa'ya 'Nagihan ile ilgili iddia ettiğin konuyu senin bir yerde okuma ihtimalin yok. Sen bu iddiayı ortaya koyduğuna göre bunu birinden duydun. Bir yerde okumuş olamazsın, kendin uydurmuş olamazsın. Nereden duydun?' dedi.

Nisa ise "Sağlıklı bir insana baktığınızda, bir erkeğe baktığınızda kasların erimesi normal bir şey. Hem karşı takımdan hem bizim takımdan duydum. Survivor'ın yüzde 99'ı söylüyor zaten. Bu iddiayı Hikmet Ağabey'den duymuştum" dedi.

Haberin Devamı

Survivorda ortalık fena karıştı Nisa o ismi ifşa etti... İşte elenen yarışmacı...

"ÖYLE SÖYLEDİM"
Hikmet ise, "Ben sporu dilekçe ile 'bırakıyorum' diyerek bıraktığını biliyorum. Öyle söyledim" dedi. Ayşe, "Herkes erimişken onun erimemesi dikkatimizi çekti ve bir ilaç kullanıyor mu diye aramızda konuştuk. Nisa bunu yanlış anlamış ve öyle dile getirmiş olabilir" dedi.

Geçmişe dönük izlenen videoda Hikmet'in Nisa'nın da iddia ettiği gibi Nagihan için 'Doping yaptı ve spordan men edildi' dediği ortaya çıktı.

Survivorda ortalık fena karıştı Nisa o ismi ifşa etti... İşte elenen yarışmacı...

ACUN ILICALI: GEÇMİŞTEN KONUŞMAYI YASAKLIYORUM
Nagihan yaşananlara "Görüntümden başka şeyler çıkarmanız sizin kalbinizin kötülüğü. Lütfen artık benimle uğraşmayın ve benimle muhattap olmayın" sözleri ile cevap verdi.

Acun Ilıcalı, "İnsanları geçmişi ile vurmak, bel altı vurmaktır. Şimdi senin de geçmişine gitsek, konuşacak iddialar bulabiliriz değil mi? Geçmişiniz ile konuşmayı kesinlikle yasaklıyorum. Bu bel altı vurmaktır. İnsanları karalamak için geçmişlerinden bir şeyler bulup bel altı vurmaya çalışmayalım" dedi.

Haberin Devamı

Survivorda ortalık fena karıştı Nisa o ismi ifşa etti... İşte elenen yarışmacı...

SURVİVOR'DA ELENEN İSİM BELLİ OLDU
Survivor'da bu haftanın eleme adayları; Ardahan, Gökhan, Gizem ve Barış oldu. Konseyde elenen isim Ardahan oldu. Ardahan yaptığı açıklamada, "Burada  yeni bir kardeş tanıdım Ogeday'ı tanıdım. Herkese çok teşekkürler. Siz benden razıysanız ben mutluyum. Konuşmaya devam etsek bitmez sabaha kadar konuşuruz" dedi.

Survivorda ortalık fena karıştı Nisa o ismi ifşa etti... İşte elenen yarışmacı...

Yazarlar