Cadde Tatil için Bali'ye giden Melis Sezen'den makyajsız paylaşım

Tatil için Bali'ye giden Melis Sezen'den makyajsız paylaşım

24.05.2022 - 18:40 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve 60'ıncı bölümüyle ekranlara veda edecek olan 'Sadakatsiz' dizisinde 'Derin' karakterine hayat veren Melis Sezen, dizisinin çekimlerinin bitmesiyle birlikte soluğu Bali’de almıştı. Tatilde geçirdiği keyifli anları takipçilerinin beğenisine sunan güzel oyuncu, son olarak doğal halini yayınladı.

Tatil için Baliye giden Melis Sezenden makyajsız paylaşım

Son dönemin popüler oyuncularından Melis Sezen, rol aldığı 'Sadakatsiz' dizisinin final çekimlerinin ardından soluğu Endonezya'da aldı. Bali Adası'na giden Sezen, çekildiği fotoğrafları da sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmiyor.

Haberin Devamı

"NEHRİN KIZIYIM BEN"

Önceki gün ışıltılı transparan bir elbise ile objektif karşısına geçen 25 yaşındaki oyuncu, pozlarını "İlahi!" notuyla yayınlamıştı. Sezen, aynı elbiseyle verdiği bir diğer poza ise "Nehrin kızıyım ben!" ifadelerini not düştü. Ünlü ismin, paylaşımlarıyla kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi görmüştü.

DOĞAL GÜZEL MELİS

Melis Sezen, son olarak makyajsız bir fotoğrafıyla takipçilerinin karşısına çıktı. Doğal halini takipçilerinin beğenisine sunan güzel oyuncuya kısa sürede binlerce etkileşim geldi.

Tatil için Baliye giden Melis Sezenden makyajsız paylaşım