Cadde Tuğba Ekinci'den Özge Ulusoy'a: İskeletor gibi, kadın dediğin ele avuca gelecek!

Tuğba Ekinci'den Özge Ulusoy'a: İskeletor gibi, kadın dediğin ele avuca gelecek!

04.08.2023 - 08:35 | Son Güncellenme:

Sivri dilli şarkıcı Tuğba Ekinci, yine çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Ünlü model Özge Ulusoy'un "Sadece su içerek iyi fiziğe sahip olabilirsiniz" açıklamasını değerlendiren Ekinci, bu sözlere tartışma yaratacak bir cevap verdi.

Tuğba Ekinciden Özge Ulusoya: İskeletor gibi, kadın dediğin ele avuca gelecek

Ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci, yapımcılığını Hayrettin Güneş’in üstlendiği Sezen Aksu imzalı 'Kahpe Kader' şarkısını Grand Müzik etiketiyle yayınladı.

Haberin Devamı

Bugüne kadar birçok şarkı çıkaran 45 yaşındaki Ekinci, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

Sezen Aksu’nun ölümsüz eseri olan Kahpe Kader’i kendime has tarzımla yorumladım. İddia ediyorum, her aşamasıyla birlikte benden daha iyi yapan bugüne kadar olmadı. Bu şarkıda çok iddialıyım. Herkes Sezen Aksu şarkısı okuyamaz. Hem yorumumla, hem de Sarıyer’in bilinmeyen koylarında çektiğim klibimle güzel bir işe imzamı attığımı düşünüyorum. Bu şarkıyı Ebru Gündeş de okudu daha önce. Benim en sevdiğim sanatçı kendisi ama iddia ediyorum ben daha iyi okudum. Dinleyince hak verecekler bana.

Tuğba Ekinciden Özge Ulusoya: İskeletor gibi, kadın dediğin ele avuca gelecek

"BARBIE GÖRMEK İSTEYEN KLİBİMİ İZLESİN"

Ünlü isim, muhabirlerin son günlerde sanatçılar arasında da moda olan Barbie akımı ile ilgili sorularına; "Barbie görmek isteyen benim klibimi izlesin. O gördüğünüz Barbie'ler estetikli, herkes biliyor daha botoks bile yaptırmadım. Deniz Akkaya, Demet Şener, Defne Samyeli hepsi benim yaşıtım ve çok güzel kadınlar ama benim gibi estetiksiz var mı içlerinde, bulamazsınız, bana kızmasınlar ama öyle" diyerek samimi açıklamalarda bulundu.

Tuğba Ekinciden Özge Ulusoya: İskeletor gibi, kadın dediğin ele avuca gelecek

Ekinci, özel hayatı ile ilgili gelen sorulara ise "Artık kalbim atmıyor. Ben hayattan zevkimi aldım, dolu dolu yaşadım, kocaman kadın oldum. Görüntüm genç olabilir ama ruhum öyle değil artık" diyerek özel hayatında kimse olmadığını söyledi.

Haberin Devamı

Tuğba Ekinciden Özge Ulusoya: İskeletor gibi, kadın dediğin ele avuca gelecek

"KILÇIK GİBİ KADIN OLMAZ"

Geçtiğimiz günlerde Özge Ulusoy’un "Sadece su içerek iyi fiziğe sahip olabilirsiniz" açıklaması hatırlatılan şarkıcı; tartışma yaratacak şu cevabı verdi:

Sadece su içerek İskeletor'a dönersiniz, zaten o arkadaş da İskeletor gibi. Kadın dediğin ele avuca gelecek. Kılçık gibi kadın olmaz.