Cadde Ünlü çiftin gergin anları! Bir anda gaza bastı

Ünlü çiftin gergin anları! Bir anda gaza bastı

26.12.2023 - 06:10 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz aylarda Büşra Cebe ile ilişkisini noktalayan ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız, fenomen Sibil Çetinkaya ile yeni bir aşka yelken açmıştı. İlişkileri doludizgin devam eden ikili, önceki akşam Gayrettepe'de trafikte görüntülendi. Gazetecileri görünce gerilen çift, çareyi trafik açılınca gaza basmakta buldu.

Ünlü çiftin gergin anları Bir anda gaza bastı

'Ekşi Elmalar', 'Fatmagül'ün Suçu Ne?', 'Şeref Meselesi', 'Jet Sosyete', 'Akıncı', 'Masumlar Apartmanı' ve Ruhun Duymaz gibi yapımlarda rol alan Şükrü Özyıldız, kariyeri kadar özel hayatıyla da gündeme geliyor.

Haberin Devamı

Özyıldız, nişanlısı Rabia Yaman'dan 2018'de ayrılmıştı. ‘Alice’ müzikalinde ‘Şapkacı’yı canlandıran Özyıldız, 2019 yılında gösterinin koreografı Beryhan Murphy’nin dansçı kızı Huri Murphy ile aşk yaşamaya başlamıştı. Çift, geçtiğimiz yıl sessiz sedasız ayrılık kararı almıştı.

Ünlü çiftin gergin anları Bir anda gaza bastı

BİRLİKTE TATİL YAPTILAR

GossipPasta'nın haberine göre; son olarak Büşra Cebe ile ilişkisini sonlandıran Şükrü Özyıldız'ın, fenomen Sibil Çetinkaya tatil yaptığı ortaya çıkmıştı. İkilinin romantik karesi sosyal medyada çok konuşulmuştu.

Daha sonra Bebek'te görüntlenen ikili, "Bizde her şey yolunda, her şey bildiğiniz gibi" diyerek ilişkilerinin iyi gittiğini ifade etmişti.

Ünlü çiftin gergin anları Bir anda gaza bastı

CAMINI İNDİRMEK İSTEMEDİ

Şükrü Özyıldız ve sevgilisi Sibil Çetinkaya, son olarak önceki akşam Gayrettepe'de trafikte objektiflere takıldı. Muhabirlerin arabanın camlarını indirmeleri yönündeki isteklerini reddeden Özyıldız ve sevgilisi, soruları yanıtlamak istemedi.

Haberin Devamı

Ünlü çiftin gergin anları Bir anda gaza bastı

İkili, trafik açılınca bir anda gaza yüklenerek oradan ayrıldı.