Dünya Dünyanın en zengin adamından sevgilisine 'tekne' jesti!

Dünyanın en zengin adamından sevgilisine 'tekne' jesti!

19.05.2023 - 17:30 | Son Güncellenme:

Dünyanın en zengin adamı Jeff Bezos sevgilisi Lauren Sanchez'e büyük bir jest yaptı. 500 milyon dolarlık yatının burun kısmına koyduğu heykel dünya basınında gündem oldu.

Dünyanın en zengin adamından sevgilisine tekne jesti

Dünyanın en zengin adamı Amazon ve Blue Origin şirketlerinin sahibi Jeff Bezos, sevgilisi Lauren Sanchez ile bir süredir İspanya kıyılarında tatil yapıyor.

Haberin Devamı

Yapımı 5 yıl süren lüks yat 18 kişilik bir misafir kapasitesi ve helikopter pistine sahip. 500 milyon dolar değerinde olan yatta geçtiğimiz günlerde paparazilere yakalanan Bezos ve sevgilisi o anlarda hiç çekinmeden poz verdiler.

TIPKISININ AYNISI

127 metre uzunluğundaki yatın en dikkat çeken özelliklerinden biri de burun kısmında bulunan heykel. Sevgilisi Sanchez'e neredeyse birebir benzeyen heykel, dünya basınında gündem oldu. 2019'dan beri birlikte olan çift için söz konusu heykel çok şey ifade ediyor.

Çünkü Bezos daha önce Instagram'da Koru isimli yatının fotoğraflarını paylaşmış ve heykel için ayrı bir yer ayırmıştı. 

Dünyanın en zengin adamından sevgilisine tekne jesti

YILDA MALİYETİ 25 MİLYON DOLAR

Öte yandan Boat International'a göre yat, üç yüksek direğe ve biri geniş bir yüzme havuzuna ve 3 güverteye sahip. Bezos'a maliyeti yılda 25 milyon dolar olan 'Koru' isimli yatta yaklaşık 40 kişi çalışıyor.

Haberin Devamı

Koru'nun sahip oldukları sadece bunlarda değil. Yatın hemen içerisinde araba için bir otopark, jet skiler ve sürat tekneleri için ayrı bir bölüm bulunuyor.

Dünyanın en zengin adamından sevgilisine tekne jesti