Dünya Bezos'u özel fotoğrafçısı yaptı! Sevgilisini her açıdan çekti

Bezos'u özel fotoğrafçısı yaptı! Sevgilisini her açıdan çekti

13.06.2023 - 10:01 | Son Güncellenme:

Lauren Sanchez ile yaşadığı ilişkiyle sık sık gündeme gelen Jeff Bezos bir kez daha dünya medyasında ses getirdi. İkilinin lüks yattaki romantik anları kameraya yansıdı.

Bezosu özel fotoğrafçısı yaptı Sevgilisini her açıdan çekti

Mayıs ayında sevgilisine yaptığı tekne jesti ile gündeme gelen Amazon'un sahibi ve dünyanın en zengin insanlarından Jeff Bezos, Lauren Sanchez'in heykelini lüks teknesinin burnuna monte ettirdi.

Haberin Devamı

127 metre uzunluğundaki yatın en dikkat çeken özelliklerinden biri de burun kısmında bulunan heykel. Sevgilisi Sanchez'e neredeyse birebir benzeyen heykel, dünya basınında gündem oldu.

2019'dan beri birlikte olan çift için söz konusu heykel çok şey ifade ediyor. Çünkü Bezos daha önce Instagram'da Koru isimli yatının fotoğraflarını paylaşmış ve heykel için ayrı bir yer ayırmıştı.

HELİKOPTERLE GELDİLER

Aradan geçen 1 ay sonunda Bezos ve sevgilisi Lauren bir kez daha kameralara yansıdı. Geçtiğimiz ay İspanya'da olan çift, bu sefer İtalya kıyılarında tatillerini sürdürdü. Günün erken saatlerinde helikopterle lüks tekneye gelen çiftin lüks marka kıyafetleri dikkat çekti.

Jeff ve Lauren güneşten için örtülmüş olan geminin güvertesinde samimi bir aile yemeğine oturmadan önce gemide kucaklaşırken görüldü. Lauren'in üç çocuğu da yanlarındaymış gibi görünüyordu.

Haberin Devamı

Bezosu özel fotoğrafçısı yaptı Sevgilisini her açıdan çekti

HER AÇIDAN ÇEKTİ

Çift daha sonra yatın güvertesinde hazırlıksız fotoğraf çekimi yaparken görüldü. Jeff, birçok açıdan Lauren'in bikinili fotoğraflarını çekti. Daha sonra kamerayı eline alan Lauren bu sefer Jeff'in geminin korkuluklarının hemen yanındayken fotoğrafladı.

Öte yandan ikilinin ilişkilerinin ne zaman başladığı hala tam olarak bilinmiyor. Jeff ve Lauren konuyla ilgili açıklama yapmaktan sık sık kaçınıyor. Ancak ABD basınına göre Jeff ve Lauren 2019'dan beri birliktelik halinde.

Bezosu özel fotoğrafçısı yaptı Sevgilisini her açıdan çekti