Dünya Çocukların önüne el bombası fırlattı! Savaştan dönen asker dehşet saçtı

Çocukların önüne el bombası fırlattı! Savaştan dönen asker dehşet saçtı

15.09.2023 - 16:51 | Son Güncellenme:

19 aydır devam eden eden savaştan dönen bir Rus askeri aralarında çocukların da olduğu sivillere kabusu yaşattı.

Ukrayna'nın aylardır devam ettirdiği ve 6-7 hafta boyunca daha sürmesi beklenen karşı taarruzu sürüyor. Kiev son günlerde tıpkı yaz aylarının başında yaptığı gibi sabotaj saldırılarını tekrarlıyor. Ukrayna ordusunun son hedefi ise Sivastopol'daki deniz üssüydü. Rusya'nın Karadeniz Filosuna ev sahipliği yapan üsteki patlamalar, kilometrelerce uzaklıktan duyuldu.

Haberin Devamı

Kırım'daki işgal yöneticileri, Karadeniz Filosu'nun bir füze saldırısına uğradığını bildirdi. Ukrayna ordusu ayrıca bu ay içerisinde ABD'den gelecek olan Abrams model tankları teslim alacak. Cephe hattında kullanılacak olan tanklar seyreltilmiş uranyum mermileriyle donatılacak.

KİM-PUTİN TEMASLARI

Cephe hattındaki kaos tam gaz sürerken masada da hareketli saatler yaşandı. Kuzey Kore lideri Kim Yong-un özel zırhlı yeşil treniyle Putin ile temaslarda bulunmak için Rusya'ya geldi. Burada kritik temaslarda bulunan Kim, işgal sürecine destek verdiğini açıkladı. Kim ayrıca Rus lideri ülkesine davet ederken Putin bu daveti kabul etti.

Rus lider Putin ise Kim'in ziyaretinden saatler önce bir foruma katıldı. Burada Ukrayna ordusunun 71 bin askerini kaybettiğini öne süren Putin, son 7 ayda 270 bin kişinin ise Rus ordusuna gönüllü olarak katıldığını bildirdi.

Haberin Devamı

Çocukların önüne el bombası fırlattı Savaştan dönen asker dehşet saçtı

SOKAĞIN ORTASINA EL BOMBASI ATTI

Öte yandan henüz bağımsız kaynaklar ve uluslararası yayın kuruluşları tarafından doğrulanmayan bir video kısa sürede infial yarattı. Birçok sosyal medya hesabı tarafından paylaşılan görüntüde savaştan yurda dönen bir Rus askerinin sokakta otururken bir anda el bombası attığı görüldü.

Çevredekilerin panik içerisinde kaçtığı görüntülerde söz konusu askerin ise kahkaha attığı kayıtlara geçti. Bazı iddialara göre ise videonun ilerleyen kısımlarında askerin el değil ses bombası attığını söylediği öne sürüldü.

1/4

2/4

3/4

4/4