Dünya Delici dişleriyle yüzünü parçaladı! Kurbanın nihai intikamı acı oldu: Kebap yapıp yediler

Delici dişleriyle yüzünü parçaladı! Kurbanın nihai intikamı acı oldu: Kebap yapıp yediler

10.02.2024 - 10:27 | Son Güncellenme:

Baba-oğul ormanda avlanmaya gitmişti, Kana susayan ayı ormanın derinliklerinde bir anda karşılarında belirdi. Üzerlerine atılan vahşi hayvandan kurtulmaları hiç kolay olmayacaktı. Hayatta kalma mücadelesini nihai olarak kazanan ailenin intikamı acı oldu.

Delici dişleriyle yüzünü parçaladı Kurbanın nihai intikamı acı oldu: Kebap yapıp yediler

Yüzü kana susamış bir ayı tarafından parçalanan avcı Pär Sundström, hayvanı vurup ailesi için kebap yaparak 'nihai intikamı' aldı. İkili, İsveç'teki bir ormanda avlanırken, kana susamış bir ayı 42 yaşındaki Pär Sundström'e doğru fırladı, onu yere düşürdü ve sivri dişlerini yüzüne geçirdi. Saldırı geçtiğimiz Ağustos ayında İsveç'in Ljusdal şehrinde gerçekleşti.

Haberin Devamı

ONLARI BIRAKMAYA NİYETİ YOKTU

Sundström, hayatta kalmak için savaşmak zorunda olduğunu biliyordu. Ayıya birkaç el ateş açarak kurtulmaya çalıştı. Ancak tüm çabası boşunaydı. Vahşi hayvanın onu bırakmaya hiç niyeti yoktu. Tam da bu sırada 14 yaşındaki cesur oğlu Evert babasının imdadına yetişti. 

Genç çocuk karate dersleri alıyordu ve çaresizce babasını kurtarmak için ayının kafasına tüm gücüyle bir darbe indirdi. Olaydan sonra İsveç medyasına konuşan Evert, "Çok sinirlendim ve bir şeyler yapmam gerektiğini düşündüm" dedi. 

"Karate çalışıyorum ve ileri doğru koştum ve sıktığım elimle ayının kafasına var gücümle vurdum. Sonrasını artık hatırlamıyorum."

TÜM VAHŞETİNİ ÇOCUĞA YÖNELTTİ

Delici dişleriyle yüzünü parçaladı Kurbanın nihai intikamı acı oldu: Kebap yapıp yediler

Ayıyı babasının üzerinden uzaklaştırmayı başarsa da canavar bu kez tüm öfkesini ona yöneltmişti. Sundström, sonraki sahneyi bir güreş maçına benzetti. Delici dişlerini zavallı çocuğu koluna geçirdi ve devasa cüssesiyle genç çocuğu tutup fırlattı. Ancak Evert, pes etmeyecekti, hala sağlam olan koluyla ayıya vurmayı sürdürdü. Savaşçı genç yanı sıra ayının dikkatini dağıtmayı başarmıştı. 

Haberin Devamı

Acımasız manzara, yaralı babayı harakete geçirdi. Oğlu ve kendisi için toparlandı ve kontrolünü yeniden kazanıp tüfeğini eline aldı. Sundström, "Evert'in ayının arkasında olmaması ve vurulma riskiyle karşı karşıya kalmaması için ateş etmek için doğru anı beklemem gerekiyordu" dedi.

YÜZÜNDEN KALAN DERİ PARÇALARINI ARADILAR

Delici dişleriyle yüzünü parçaladı Kurbanın nihai intikamı acı oldu: Kebap yapıp yediler

Sundström, birkaç el ateş ettikten sonra ayıyı devirmeyi başardı. Böylece oğlu ayıdan kurtuldu. Ayı Sundström'ü yanağını parçalamıştı, artık ikili ormanın zemininde çaresizce Pär'ın yüzünün parçalarını almak için çabalıyordu. 
Daha sonra Evert hızla sağlık görevlilerini arayarak yardım istedi ve baba-oğul hastanede tedavi altına alındı.

Sundström, böylesine akıllı bir oğlu olduğu için inanılmaz derecede minnettar olduğunu söylüyor.

"Bence Evert bir kahraman çünkü o, orada benim hayatımı kurtardı o kadar çabuk tepki verdi ve ayıyı alt etti ki."

Sundström, 13 saat süren bir ameliyata alındı ve doktorlar, uyluk derisini kullanarak yüzünün bir kısmını yeniden yapılandırabildiler. Öte yandan baba-oğul, 'nihai intikamı' nasıl aldıklarını da açıkladı ve ayıdan kebap yaptıklarını aktardılar. 

'AYLARCA YETECEK KADAR ETİMİZ VAR'

"Taco'yu yüzümü ısıran ayı etiyle doldurmak benim gözümde gerçekten de en büyük intikamdı."

Ziyafetlerinden arta kalanları dondurduklarını kaydeden Sundström, ailesine aylarca yetecek kadar kebap ve taco eti bulunduğunu söyledi.

Yazarlar