Dünya Londra'da yakılarak öldürülen Türk DJ'in davasında yeni gelişme! Ailesi duyunca sinir krizi geçirdi

Londra'da yakılarak öldürülen Türk DJ'in davasında yeni gelişme! Ailesi duyunca sinir krizi geçirdi

06.01.2023 - 17:58 | Son Güncellenme:

Londra'daki evinin önünden geçtğimiz aylarda kız arkadaşıyla birlikte minibüse bindirilerek kaçırılan ve hunharca öldürülen Türk DJ Koray Alpergin cinayetiyle ilgili davada bugün şüpheli Ali Kavak'ın ifadesine başvuruldu. Video konferans yöntemiyle gerçekleşen görüşmede Kavak'ın söyledikleri ise Alpergin'in ailesini ağlama krizine soktu.

Londrada yakılarak öldürülen Türk DJin davasında yeni gelişme Ailesi duyunca sinir krizi geçirdi

Milliyet.com.tr - Dünyaca ünlü Türk DJ Koray Alpergin, Ekim 2022'de kız arkadaşıyla birlikte ortadan kaybolmuştu. İkiliden haber alamayan yakınları, kayıp ilanlarıyla sosyal medyayı alarma geçirmiş ve polise başvurmuştu. İngiltere'de yaşayan 43 yaşındaki DJ Koray Alpergin ve 33 yaşındaki kız arkadaşı Gözde Dalbudak, Londra'nın kuzeyindeki Enfield'deki evlerinin önünde beyaz bir minibüse zorla bindirilerek kaçırıldı. Türk DJ'in cansız bedeni, kendisi ve kız arkadaşının kaçırılmasından günler sonra ormanda bulundu. Londra merkezli radyo istasyonu Bizim FM'in sahibi olan Alpergin, 15 Ekim Cumartesi günü saat 11.55'te Essex, Loughton'daki Oakwood Hill Sanayi Sitesi yakınında bulundu. Türk DJ'in olay yerinde öldüğü açıklandı.

Haberin Devamı

Londrada yakılarak öldürülen Türk DJin davasında yeni gelişme Ailesi duyunca sinir krizi geçirdi

YAKILARAK ÖLDÜRÜLDÜ

Mahkemeye, dehşetin ortaya çıktığı 13 Ekim'de, 43 yaşındaki Koray ve 33 yaşındaki sevgilisi Gözde Dalbudak'ın Kuzey Londra'daki Enfield'e döndükleri söylendi. Savcı Nicholas Hearn, "Beyaz maskeli kişiler tarafından saldırıya uğradılar ve bir minibüse bindirilip bir yere götürüldüler ve iradeleri dışında orada tutuldular" dedi ve ekledi:

"Alpergin fena halde dövüldü ve öldürüldü. İki gün sonra, 15 Ekim Cumartesi günü, Alpergin'in cesedi halk tarafından Loughton, Essex'teki bir ormanlık alanda bulundu. Çıplaktı ve yanıklar, morluklar ve kesiklerle kaplıydı."

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİLER

Koray Alpergin’in cinayetiyle ilişkili olduğu iddasıyla tutuklu bulunan Ali Kavak (25), bugün bir diğer zanlı Steffan Gordon (33) ile birlikte Old Bailey Ceza Mahkemesi’nde video konferans ile bağlandı. Bu görüşme sırasında Kavak, cinayet ve adam kaçırma sebebiyle haksız yere hapis cezası aldığını söyleyerek suçlamaları kabul etmeyince Kavak’ın ailesi mahkeme salonunda sinir krizi geçirdi.

Haberin Devamı

Savcı Peter Ratcliffe, davanın 'Koray Alpergin'in hapsedilmesi, acımasızca işkence edilmesi ve infaz edilmesi' ile ilgili olduğunu hatırlattı. Ayrıca mahkemeye tekrardan Koray ve Dalbudak'ın 13 Ekim'de Kuzey Londra'daki Enfield'deki evlerine döndükleri söylendi. Kavak, 18 Eylül'deki geçici duruşma tarihinden önce tutuklanmıştı. Gordon ve üçüncü bir sanık olan 31 yaşındaki Junior Kettle henüz cinayet savunmasında bulunmadı. Şimdi 55 yaşındaki Erdoğan Ulcay ve 17 yaşındaki bir erkek çocuk, Koray'ın cenazesinin ortadan kaldırılmasına yardım ederek adaletin işleyişini bozmakla suçlanıyor. 8 Mart'ta mahkemeye çıkacaklar.

Koray Alpergin'e yapılan otopsi sonucunda, boğulma, keskin olmayan bir cisimle alınan darbelerle iç organ ve kaburgalarda hasar, ölüm nedeni olarak belirlendi. İstanbul'dan ziyarete gelen Gözde Dalbudak'ın daha sonra bulunduğu ve fiziksel olarak zarar görmediği aktarıldı.

Londrada yakılarak öldürülen Türk DJin davasında yeni gelişme Ailesi duyunca sinir krizi geçirdi

'HAYATINI DOLU DOLU YAŞAYAN BİR İNSANDI'

Alpergin, aralarında Amerikalı rap'çi 50 Cent ve Spice Girl Mel B'nin de bulunduğu ünlü şarkıcılarla birlikte dünyayı gezdiği fotoğrafları Instagram'da paylaşmıştı. Türk DJ, sosyal medya hesabında ailesinin, özellikle de oğlu Deniz ve kızı Zara'nın fotoğraflarını sık sık paylaşıyordu. Sosyal medyada on bini aşkın takipçisi bulunan ünlü DJ, Türkiye'ye geldiğinde Nusret Gökçe, Jose Sosa, Tasos Mpakasetas ve Caleb Ekuban ile de zaman geçirerek fotoğraflarını paylaşmıştı. DJ Alpergin'in, şu anda Fenerbahçe'de forma giyen Emre Mor ile de Londra'da çekilmiş pek çok fotoğrafı bulunuyor. 

Haberin Devamı

Ailesi ve arkadaşları tarafından Alpergin adına internet üzerinden bağış toplama sitesi GoFundMe’de açılan sayfada ise şu ifadelere yer verildi:

"Koray, onu tanıma şansıma sahip olan herkes tarafından sevildi. Ailenin en çok sevilen üyesi, herkes için özel bir arkadaştı. Her zaman herkesi düşünürdü. Nazik ve ilgiliydi, etrafındakilerin her zaman yanındaydı. Topluma ışık tutan, ailesi tarafından sevilen, arkadaşları tarafından değer gören ve hayatını dolu dolu yaşayan bir insandı."