Dünya Lüks teknede dehşet! Alevlerin arasında kalan 3 İngiliz'den haber yok

Lüks teknede dehşet! Alevlerin arasında kalan 3 İngiliz'den haber yok

11.06.2023 - 17:31 | Son Güncellenme:

Mısır'da bir dalış ekibini taşıyan lüks yat makine dairesinde çıkan arıza sebebiyle alevler içinde kaldı. Dehşet anları ise başka bir yatta bulunan kişiler tarafından anbean kayıt altına alındı.

Mısır açıklarında kayıtlara geçen ve 29 kişiyi taşıyan yat bir anda alevler içinde kaldı. Bir dalış gezisi yapmak için harekete geçen lüks yatın o anları sosyal medyada infial yarattı.

Haberin Devamı

Şok edici görüntülerde gemiden yükselen siyah dumanlar ve alevler görüldü. Yangının makine dairesinde elektrik kontağından çıktığının bildirilmesi üzerine itfaiye ekipleri apar topar bölgeye geldi.

Lüks teknede dehşet Alevlerin arasında kalan 3 İngilizden haber yok

3 YOLCU KAYIP

Yerel basında çıkan haberlere göre şimdiye kadar 12'si İngiliz, 14'ü Mısırlı olduğu düşünülen 26 yolcu kurtarıldı, 3 kişi ise kayıp.

Mısır polisi, kurtarılan kişilerin yaralarının olmadığını ve sağlık durumlarının iyi olduğunu söyledi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan bir Dışişleri Bakanlığı sözcüsü, 'Marsa Alam yakınlarında bir dalış teknesinde meydana gelen olayın ardından yerel makamlarla temas halindeyiz' dedi.

Kızıldeniz Valiliği, 'İlk incelemede makine dairesinde elektrik kısa devresi tespit edildi ve soruşturma makamları inceleme yapmak çalışıyor' ifadelerini kullanıldı.

Haberin Devamı

Lüks teknede dehşet Alevlerin arasında kalan 3 İngilizden haber yok

ŞİRKETTEN AÇIKLAMA GELDİ

Öte yandan kimlikleri açıklanmayan diğer üç İngiliz turisti bulmak için arama çalışması başlatıldı. Gemi şirketinden yapılan açıklamada ise kayıp kişilerin İngiliz vatandaşı olduğu belirtilerek arama çalışmalarının devam ettiği bildirildi.