Dünya 'Ninja Katil' dün idam edildi! Son sözleri tüyler ürpertti

'Ninja Katil' dün idam edildi! Son sözleri tüyler ürpertti

13.04.2023 - 12:03 | Son Güncellenme:

30 yıl önce 2 kişiyi canice öldüren katil dün idam edildi. Söz konusu katil idamından önce birçok yemek söylerken şahsın ölmeden önceki son sözleri pes dedirtti.

Ninja Katil dün idam edildi Son sözleri tüyler ürpertti

'Ninja Katil' lakaplı Louis Gaskin, 20 Aralık 1989 korkunç cinayetlere imza attı. Robert ve Georgette Sturmfels cinayetleri ve Joseph ve Mary Noreen Rector'u öldürmeye teşebbüs suçlarından Florida'da ölüm cezasına çarptırılan Geskin, dün idam edildi.

Haberin Devamı

CANİCE ÖLDÜRDÜ

Yerel basına göre Gaskin tutuklandıktan sonra gerçekleştirilen psikolog görüşmelerinde "Şeytanın etkisi Tanrı'dan daha fazlaydı" dedi. Mahkeme kayıtlarına göre Gaskin 56 yaşındaki Robert Sturmfels'a defalarca ateş etti. Ardından odadan kaçmaya çalışan 55 yaşındaki Georgett Sturmfel'i de öldürdü.

Davayı inceleyen polislere göre Gaskin, suçlar sırasında tamamen siyah ninja kıyafetleri giydiği ve kurbanlarını 22 kalibrelik bir tüfekle vurduğu için "ninja katili" olarak adlandırıldı.

SON YEMEĞİ VE SON SÖZLERİ ORTAYA ÇIKTI

Akıl sağlığı yerinde olmayan Gaskin hakkında verilen karara itiraz eden FADP Direktörü Maria DeLiberato konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı:

'Ölüm cezası gerçekten utanç verici. Ülkenin başka hiçbir eyaletinde infazı yapılmazdı.'

Öte yandan Gaskin dün yerel saatle 6.15'de idam edildi. İdamından önce son yemeği olarak et, hindi, karidesli pilav cips ve su isteyen Gaskin, ölmeden önce bir şeyler mırıldandı. Kayıtlara geçirilen o anlarda Gaskin şöyle dedi:

'Adalet suçluyla ilgili değil yasayla ilgili. Suçluyla ilgili değil...'