Dünya Profesyonel dövüşçü ile kavga etmek istedi! Saniyeler içinde bayıldı

Profesyonel dövüşçü ile kavga etmek istedi! Saniyeler içinde bayıldı

25.04.2023 - 12:31 | Son Güncellenme:

Emekli UFC dövüşçüsü Nate Diaz ile sokakta tartışan bir fenomen dehşeti yaşadı. Saniyeler içerisinde bayılan şahsın o anları anbean kameraya yansıdı.

Profesyonel dövüşçü ile kavga etmek istedi Saniyeler içinde bayıldı

ABD'de oldukça popüler olan kafes eski UFC dövüşçüsü Nate Diaz adeta bir skandala imza attı. Diaz için ikinci derece darp şüphesiyle New Orleans Polis Departmanı tarafından tutuklama emri çıkarıldı.

Haberin Devamı

38 yaşındaki Diaz, Cuma gecesi XULA Kongre Merkezi'nde takım arkadaşı Chris Avila'yı desteklemek için bir boks maçına gitti. Maç sonu eğlenmek dışarı çıkan Diaz, Bourbon Caddesi'ndesi üzerinde TikTok fenomeni Rodney Peterson ile tartıştı.

BOYNUNDAN YAKALADI

İkili arasındaki tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Diaz, Peterson'ı boynundan yakaladı ve 'giyotin' denilen hareket ile saniyeler içerisinde bayılttı.

Olayın gündem olması üzerine açıklamalarda bulunan yetkililer Pazartesi gecesi itibarıyla gözaltında olmayan Diaz için tutuklama emri çıkarıldığını söyledi.

Profesyonel dövüşçü ile kavga etmek istedi Saniyeler içinde bayıldı

SOSYAL MEDYADAN AÇIKLAMA YAPTI

Peterson, Pazartesi Twitter üzerinden yaptığı açıklamada kavgayı neyin ateşlediğini bilmediğini belirtti ve kafa travması yaşadığını aktardı.

Öte yandan Peterson'un da dövüş konusunda hafife alınmayacak bir geçmişi bulunuyor. Kariyerinde Brezilya jiu-jitsu mavi kuşağı ve bir profesyonel boks maçı bulunan Peterson, amatör olarak UFC'de de dövüştü.