Dünya 'Sesler duyuyorum' diye doktora gitti! Kulağından 'koloni' çıktı

'Sesler duyuyorum' diye doktora gitti! Kulağından 'koloni' çıktı

02.05.2023 - 11:50 | Son Güncellenme:

Çin'de kulağından gelen sesler ve çınlama sebebiyle bir hastaneye giden bir kadın vücudundan çıkan şeyler karşısında resmen dondu kaldı. Söz konusu gelişme hem Alman hem de İngiliz basınında ses getirdi.

Sesler duyuyorum diye doktora gitti Kulağından koloni çıktı

Çin'in Sichuan eyaletinde kayıtlara geçen görüntüler dünya basınında ses getirdi. Söz konusu o anlar Huidong İlçesi Halk Hastanesindeki sağlık personeli tarafından çekildi. Bir endoskoptan alınan video, doktorun özel cımbızlarla hastanın sağ kulağının içini nazikçe açtığını gösterdi.

Haberin Devamı

Kulağından gelen garip sesler üzerine hastaneye giden kadın korkunç bir gerçekle yüzleşti. Endoskopiye alınan kadını muayene eden doktor ilk başta duruma bir teşhis koyamadı.

DOKTOR ŞAŞKINA DÖNDÜ

Kadını neyin rahatsız ettiğini araştırmaya devam eden , kulak zarı gibi görünen bir yapı gördü. Kısa bir süre içerisinde söz konusu yapının bir örümcek tarafından örülen ağların toplamı olduğu anlaşıldı.

Doktorlar iri gözlü siyah örümceği görünce afalladılar. Hemen olaya müdahale eden sağlık ekipleri söz konusu örümce ve yavrularını çekip çıkarttılar.

 Konuyla ilgili yerel basına açıklamalarda bulunan Kulak Burun Boğaz Bölümü doktoru Han Xinglong ilginç olaya ilişkin şöyle dedi:

'Endeskopi aletiyle kulağa ilk girdiğimizde bir şey göremedim. Ama yakından baktığınızda, altında hareket eden bir şey olduğunu fark ettim. Hareket eden örümcek kaçmak üzereydi ama yakalayıp çıkarttım'

Sesler duyuyorum diye doktora gitti Kulağından koloni çıktı

UYARI YAPILDI

Öte yandan yetkililer insanları yabancı cisimleri kendi başlarına çıkarmamaları konusunda uyardı ve daha fazla yaralanmaya neden olma riski nedeniyle mümkün olduğunda profesyonel yardım almaya çağırdı.