Dünya 7 ceset aynı evden çıktı! İnfial yaratan olayın detayları korkunç

7 ceset aynı evden çıktı! İnfial yaratan olayın detayları korkunç

02.05.2023 - 12:42 | Son Güncellenme:

ABD’nin Oklahoma eyaletinin Henryetta şehrinde bir mülkte, 7 kişinin cansız bedeni bulundu. Bulunanlardan ikisinin kayıp olarak aranan iki çocuğa ait olduğu açıklandı.

7 ceset aynı evden çıktı İnfial yaratan olayın detayları korkunç

Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşanan korkunç gelişmede bir evden tam 7 ceset çıktı. İnfial yaratan olayda 2 cesedin 14 ve 16 yaşındaki çocuklara ait olduğu bildirildi. Yetkililer cesetlerin cinsel saldırı hükümlüsü Jesse McFadden’in yaşadığı yerde bulunduğunu aktardı.

Haberin Devamı

KİMLİKLERİ TESPİT EDİLEMEDİ

Polis, basın toplantısında verdiği bilgide, diğer cansız bedenlerin McFadden ve aile üyelerine ait olduğunun sanıldığını ancak henüz kimlik tespitlerinin tam olarak yapılmadığını belirtti.

7 ceset aynı evden çıktı İnfial yaratan olayın detayları korkunç

PAZARTESİ KAÇIRILDILAR

Polis yetkilileri şehirde Pazartesi günü erken saatlerde, bölgede iki çocuğun kaçırıldığına dair bir alarm yayımlamıştı. Polisin sabaha karşı saat 3’te McFadden’in yaşadığı mülke gittiği ve burada yapılan aramada cansız bedenleri bulduğunu açıkladı.

39 yaşındaki McFadden, hapishanede bulunduğu sürede bir cep telefonun kullanarak küçük bir kız çocuğuna cinsel taciz mesajları göndermekle suçlanıyordu ve davası Pazartesi günü görülmeye başlayacaktı. Şahıs daha önce 2003 yılında tecavüz suçlamasıyla ceza almıştı.

Haberin Devamı

DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMA

Cesetler adli tabip tarafından henüz teşhis edilmemiş olsa bir yetkili, 'Bu sabah aradığımız her şeyi' bulduklarına inandığını söyledi. Söz konusu şahıs olayla ilgili daha fazla ayrıntı vermeyi reddetti ve 'Topluma yönelik başka bir tehdit olmadığına inanıyoruz' dedi.