Dünya Üniversitede skandal! Sapık suçüstü yakalandı

Üniversitede skandal! Sapık suçüstü yakalandı

03.05.2023 - 16:44 | Son Güncellenme:

Malezya'da yaşanan ve sosyal medyada infial yaratan gelişmede bir sapığın amacına ulaşamadan yakalanması yer aldı. Söz konusu olayın görüntüleri kısa sürede yüz binlerce kişi tarafından izlendi.

Üniversitede skandal Sapık suçüstü yakalandı

Sosyal medyada yayılan ve İngiliz basını tarafından haberleştirilen olay dünyada ses getirdi. Söz konusu olay Malezya'da Taylor Üniversitesi'nde meydana geldi.

Haberin Devamı

Sapık öğrenci sınıfta genç bir kadının yanından geçerken etek giymiş kadının bacaklarını gizlice çekti, ancak yakalanacağını hesaba katmadı.

KENDİNİ SAVUNDU

Bir erkek öğrenci tarafından fark edilen sapığın etrafını kısa sürede birçok kişi sardı ve telefonunu göstermesini istedi. Şüpheli ise o anlarda 'Bir şey çekmedim, ben yapmadım' ifadelerini kullandı.

Üniversitede skandal Sapık suçüstü yakalandı

SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Telefonunun kilidi açması için zor kullanmaya başlayan öğrencilere karşı direnmeyi kesen sapık suçunu kabul etti ve bir anda diz çöktü. İhbar üzerine olay yerine birçok polis ekibi gelirken videoda Genç bir kadının 'Yararı yok, polisi arayalım' dediği de duyuldu.

Sosyal medyada ise birçok kişi sapığın ilk kez böyle bir işe kalkışmadığını iddia etti. Bir kullanıcı konuyla ilgili şu yorumda bulundu:

Haberin Devamı

'Mavi gömlekli adamın fotoğrafı çekmeden önce ayağa kalkıp sapığa müdahale etmesi bana bunun ilk kez olmadığını ve okulun bu kişiyi sapık olarak tanıdığını ortaya koyuyor'

Üniversitede skandal Sapık suçüstü yakalandı

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Bir başkası, 'Herkes, olay olmadan önce ne yapacağını biliyor gibi görünüyor' diye yazdı. Öte yandan polis tarafından gözaltına alınan şahsın sorgusunun devam ettiği ve soruşturmanın da sürdüğü aktarıldı.