Dünya Yıllar önce 2024'ü tahmin etti! Laboratuvarda doğumlar, felaketler ve hastalıklar

Yıllar önce 2024'ü tahmin etti! Laboratuvarda doğumlar, felaketler ve hastalıklar

06.07.2023 - 11:58 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü kahin Baba Vanga'nın 2024 yılı için yaptığı tahminler dünya basınında bir kez daha gündem oldu.

Yıllar önce 2024ü tahmin etti Laboratuvarda doğumlar, felaketler ve hastalıklar

1911'de dünyaya gelen ve hayatının büyük bir bölümünü Bulgaristan'da geçiren ünlü Kahin Baba Vanga, yıllardır birçok tarihi olayı önceden bilmesiyle gündeme geliyor. Bu olaylar arasında en dikkat çekenleri ise SSCB’nin çöküşü, 2004 yılında gerçekleşen Tayland tsunamisi ve Barack Obama’nın ABD başkanı seçilmesi olarak biliniyor.

Haberin Devamı

NÜKLEER TAHMİNİ

Vanga'nın 2023 yılı için yaptığı kehanetler arasında bir nükleer patlama var. Söz konusu kehanet son günlerde oldukça gündem. Ukrayna'da yıkılan Kakhovka barajı nedeniyle bölgede bulunan nükleer santralin soğutmasında aksamalar yaşanıyor.

Dün ortaya çıkan bilgilerde ise Rus ordusunun Avrupa'nın en büyük nükleer santralinin etrafına mayın döşediği ve kolonlarına bomba yerleştirdiği yazıldı. 2023 yılı içinde biyolojik silahların insanlar üzerinde deneneceğini öngören Vanga, bu olay sonrasında sayısız insanın öleceğini öne sürdü.

Yıllar önce 2024ü tahmin etti Laboratuvarda doğumlar, felaketler ve hastalıklar

GÜNEŞ FIRTINASI VE DOĞUMLAR

Bulgar kahine göre bu sene içerisinde ortaya çıkan güneş fırtınası sonucunda birçok uydu, telefon ve iletişim hattı sorun yaşayacak. Bu durumun dünyayı derinden etkilemesini bekleyen Vanga'nın bir diğer uyarısı ise laboratuvar doğumları.

Haberin Devamı

Vanga'ya göre bu sene içerisinde normal doğumlar sona erecek ve insanlar artık kendi isteklerine göre seçtikleri çocukları laboratuvarlardan teslim alacak. Bu durum küresel ısınmayı tetikleyecek. Baba Vanga'nın 2023'te iklimi sarsacak güçlü bir güneş fırtınasını da tahmin ettiğine inanılıyor.

'KANSERE ÇARE BULUNACAK'

Son olarak Romanya basınında çıkan haberlerde Baba Vanga'nın 2024 yılı için yaptığı tahminler yer aldı. Buna göre Baba Vanga 2024 yılı içinde kansere çare olacak bir ilacın piyasaya sunulacağını söyledi. Ayrı bir kehanette ise AIDS hastalığının tarihe karışacağını bildirdi.

Yıllar önce 2024ü tahmin etti Laboratuvarda doğumlar, felaketler ve hastalıklar

EKONOMİK KRİZ

Baba Vanga, 2024 yılında küresel ekonomiyi etkileyecek büyük bir ekonomik kriz olacağını tahmin etti. Bu krizin, artan borç seviyeleri, jeopolitik gerilimler ve ekonomik gücün Batı'dan Doğu'ya kayması gibi faktörlerin etkileyeceğini söyledi.

BABA VANGA'NIN TUTMAYAN TAHMİNLERİ

Vanga'nın elbette tutturamadığı tahminleri de var. Bunlardan biri ABD'nin 45. başkanının ülkeyi çökerteceği yönündeydi ancak Donald Trump sonrası ABD hala süper güç olarak dünyaya yön vermeye devam ediyor. Vanga ayrıca 2010-2014 yılları arasında yine nükleer savaş olacağını söylemişti, ancak bu kehaneti de gerçekleşmedi.