Püf Noktaları Daha Fazla Ayakkabılığa İhtiyacınız Mı Var?

Daha Fazla Ayakkabılığa İhtiyacınız Mı Var?

Son Güncellenme:

.

Daha Fazla Ayakkabılığa İhtiyacınız Mı Var

Birçok kadın için olmazsa olmaz olan ayakkabılar, evdeki mevcut ayakkabılıklara her zaman sığmıyor. Bunun için dilerseniz, evde kendiniz de birçok ölü alanı değerlendirebilir ve kendi tasarım ayakkabılık modellerinizi üretebilirsiniz. Evde ayakkabılık yapma fikri, hem hobi hem de işlevsel olarak, size mutluluk veren harika kazanımlar sağlayacaktır. Peki ayakkabılık nasıl yapılır?

Haberin Devamı

Dolap içleri ve kapı arkaları için fikirler

Daha Fazla Ayakkabılığa İhtiyacınız Mı Var

Dolap içi düzenleyicileri, hem giysiler hem de saklamak istediğiniz her şey için, mükemmel bir saklama alanı yaratır. Dolap kapaklarına asacağınız düzenleyicilere ayakkabılarınızı yerleştirebilir ve böylece giysilerinizi seçmek için dolap kapaklarını her açtığınızda, ayakkabılarınızı da rahatça görebilirsiniz. Dolaplarınızın içine yerleştireceğiniz küçük kutuların üzerine, içindeki ayakkabılarınızın fotoğrafını çekerek yapıştırabilirsiniz. Böylece, hangi kutunun içinde hangi ayakkabı olduğunu aramanıza gerek kalmadan, pratik bir biçimde ayakkabılarınızı bulabilirsiniz. Evdeki en önemli gizli saklama alanlarından bir diğeri de, kapıların arkasındaki kullanılmayan bölümlerdir. Gerek kapının kanadına direkt olarak gerekse kapının arkasında ayrıca bir saklama bölmesi oluşturarak, ayakkabı saklayabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken, kapının arkasına asacağınız sıralı ip ya da tellere, evdeki giysi askılarınızı ayakkabılara uygun biçimde bükerek asmaktır. Evde ayakkabılık yapma fikri, yaratıcılık sınırlarını zorlamak için mükemmel bir fırsat olabilir.

Haberin Devamı

Girişe yerleştirebileceğiniz ayakkabılık fikirleri

Daha Fazla Ayakkabılığa İhtiyacınız Mı Var

Evinizin girişi, ayakkabılık koymak için en uygun alandır. Bu bölümü kullanışlı ve şık bir hale getirmek için, ilginç ayakkabılık fikirleri bulabilirsiniz. Örneğin, girişe yerleştireceğiniz bir sandık, şık ve kullanışlı bir ayakkabılığa dönüşebilir. Sandığınızın içini bölmelerle ayırabilir, birçok ayakkabıyı buraya yerleştirebilirsiniz. Böylece, ayakkabılarınızı kolayca giymek için de üzerine oturabileceğiniz, kullanışlı bir alan oluşacaktır. Ahşap bir merdiveni, evinizin girişindeki duvara asarak topuklu ayakkabılarınızı bu merdivene sıralayabilirsiniz. Dilerseniz bu ahşap merdiveni, sevdiğiniz bir renge boyayarak, kendi özel tasarım ayakkabılığınızı elde edebilirsiniz. Evde ayakkabılık yapma, çok küçük dokunuşlarla harika sonuçlar elde edebileceğiniz, kolay bir yöntem. Bunun için biraz hayal gücü, biraz da cesaret yeterli olacaktır.

Raflarla evde ayakkabılık yapma fikirleri

Daha Fazla Ayakkabılığa İhtiyacınız Mı Var

Artık kullanmadığınız kitaplıklar, ayakkabıları saklamak için mükemmel bir yöntem olabilir. Eski kitaplıklarınızı dilerseniz raflarını boyayarak ya da duvar kağıdı ile kaplayarak, başka bir mobilyaya dönüştürebilir ve ayakkabılarınızı bu şekilde muhafaza edebilirsiniz. Evde ayakkabılık yapma fikirleri içinde belki de en işlevsel olanlarından biri olan raflı sistemli ayakkabılıklar, kolaylıkla üzerinde değişiklik yapabileceğiniz bir yöntemdir. Rafların aralarındaki yükseklikleri, ayakkabıların ya da çizmelerin ebatlarına göre değiştirebiliyor olmanız, bu avantajları sağlıyor. Evde ayakkabılık yapma yöntemlerinden bir diğer ilginç fikir de, meyve ve sebze kasalarını, dilediğiniz renklerde boyayarak evinizin duvarlarına raflar yapmaktır. Bu rafları asimetrik biçimde duvara monte ederek, farklı ve özgün bir ayakkabılık tasarımı elde edebilirsiniz. Kasaların hem içleri hem de üstlerine ayakkabılarınızı sıralayarak, zengin bir ayakkabı saklama alanına sahip olabilirsiniz.