Dekorasyon Seçkin markalardan yaz dekorasyonu

Seçkin markalardan yaz dekorasyonu

29.06.2021 - 16:11 | Son Güncellenme:

Yazın gelişiyle birlikte evlerde yenilenme ve tarz değişiklikleri başladı. Bu dönemin modası, sokakta yavaş kalsa da; artık daha çok evde, yazlıkta, terasta geçirilen zamanın artmasıyla bu alanlarda çok hızlı değişiyor.

Seçkin markalardan yaz dekorasyonu

Pandemiyle gelişen süreçte yaşam alanlarının dekorasyonu çok daha hızlı değişiyor. Markalar, ev içlerinden bahçelere kadar çok geniş yelpazede yeni ürünlerini tüketiciyle buluşturuyor. Daha önce evin önemli bir parçası olarak salonların sık değişimi yanı sıra mutfak ve banyo ürün gamı da hareketli. Yaşam alanlarının kimliğini oluşturan, tamamlayıcısı olan aksesuarlar da aynı şekilde artık daha çok dikkat çekiyor. Tüketiciler yeni tasarımların takipçisi olurken, dizayn konusunda çalışanlar ile firmaların her geçen gün yeni bir ürün/ uygulamayla bizleri karşıladığını görüyoruz. Evlerde geçirilen sürenin artmasıyla yaşam alanlarına özgü yenileme ihtiyacı, bu alandaki kapasiteyi de artırıyor. Dekorasyon ve tasarım merkezi Skyland HOM’da, yaşam alanlarına taze bir soluk getirmek isteyen tasarım tutkunlarına son moda dekorasyon ürünleri ve aksesuarları ile ilgili birkaç ipucu veriliyor. Bu kapsamda örnek ürünleri tanıyalım…

Haberin Devamı
  • MacKenzie-Childs’ın renkli sofra takımları ile keyifli sohbetlere eşlik ediyor. Bu yaz sofralarda sık sık göreceğiz.
  • Yeni showroomunu açan Örge Home’un stil sahibi sehpaları, bu sezon ev, bahçe ve balkonlara güçlü bir tarz katıyor.
  • Banyo kültürünün ikonik parçalarından bağımsız küvetler yeniden revaçta! Duravit’un zarif küvetleri, GROHE’nin CoolTouch teknolojisine sahip Euphoria duş sistemleri de yine konfordan vazgeçmeyenler için lüks bir duş deneyimi sunuyor.
  • Koleksiyon, alışılagelmişin dışındaki renkli oturma grupları ve koltuklarla ezber bozmaya hazır!

 

Seçkin markalardan yaz dekorasyonu