Proje Haberleri Güzelbahçe’de Mavi Ve Yeşil Prestijle Buluşuyor

Güzelbahçe’de Mavi Ve Yeşil Prestijle Buluşuyor

Son Güncellenme:

.

Güzelbahçe’de Mavi Ve Yeşil Prestijle Buluşuyor

Çiçek Kardeşler İnşaat'ın Güzelbahçe’nin en değerli bölgesinde bulunan 14 bin 500 metrekarelik alanda başladığı yeni projesi, “Çiçek Evler Mavi Yaka” ile 75 adet lüks konut, sahipleriyle buluşacak. Profesyonelce tasarlanmış ve özgün mimariye sahip 3 katlı bloklardan oluşan proje, 75 metrelik cephesiyle önü hiç kapanmayacak bir deniz manzarası sunuyor. Çiçek Kardeşler İnşaat’ın 45 yıllık tecrübesi, modern mimarisi ve yüksek kalite standartlarıyla hayat bulacak “Çiçek Evler Mavi Yaka”, 2018 yılı sonunda sahiplerine teslim edilecek.

Haberin Devamı

Geniş Peyzaj Alanları İle Nefes Alacaksınız

[caption id="attachment_10091246" align="alignnone" width="1280"]

Güzelbahçe’de Mavi Ve Yeşil Prestijle Buluşuyor

Projede yer alan 150 metrekare - 335 metrekare arası büyüklükteki 3 + 1, 4 + 1, 5 + 1, zemin dubleks, çatı dubleks ve flat seçeneklerine sahip dairelerin büyük çoğunluğu deniz, tamamı ise havuz ve bahçe manzaralı. 24 saat güvenlik ve profesyonel site yönetimi hizmetleri sunulacak Mavi Yaka projesinde her daire için özel hobi odası ve 1 araçlık özel kapalı otopark yer alıyor. İki ayrı adadan oluşan projenin orta bölümünde kamuya açık tenis, basketbol, voleybol, mini futbol alanları, çocuk bahçesi, otopark ve hobi bahçelerini barındıran 3 bin 600 metrekarelik bir park alanı da bulunuyor.[/caption] Çiçek Evler Mavi Yaka lansman toplantısında proje hakkında bilgi veren Çiçek Kardeşler İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çiçek, projeyle İzmir inşaat sektörüne yeni bir boyut kazandırmayı amaçladıklarını söyledi. Modern mimari ve farklı tasarımlarıyla sadece İzmir’de oturanlara değil İzmir’e yerleşmeyi düşünenlere de ulaşmak istediklerini kaydeden Çiçek, “10 bin metrekarelik net peyzaj alanına sahip projede, 640 metrekarelik 2 adet yüzme havuzu, yürüyüş yolları, kapalı bisiklet parkı ve içinde cafe, TV salonu, fitness salonu, pilates salonu, sauna, türk hamamı, buhar odası, dinlenme odası, masaj salonu, duş, wc, soyunma odaları, çocuk oyun alanı, masa tenisi, bilardo ve oyun konsollarını barındıran toplamda 920 metrekarelik sosyal donatı alanı da mevcut” diye konuştu.

Haberin Devamı

Yeni Bir Yaşam Şekli Sunuyor

Güzelbahçe’de Mavi Ve Yeşil Prestijle Buluşuyor

Doğa dostu olması özelliğiyle ön plana çıkan “Çiçek Evler Mavi Yaka” İzmir'de bir ilki de gerçekleştiriyor. Projenin, İzmir'in ilk Çevreye Duyarlı Yeşil Bina Sertifikası’na (BREEAM) sahip olacağına dikkat çeken Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Çiçek de, “Projemizi oluştururken doğaya ve insan sağlığına büyük önem verdik. Aydınlatma ve genel mimari için kullanılan güneş panellerimiz, elektrikli araç şarj istasyonlarımız ve % 70 oranında yeşil alanımızla doğa ve insan uyumunu maksimuma çıkarırken; projemizden konut alacaklara sağlıklı bir yaşam sunuyoruz” dedi. Bu çerçevede sakinlerimizin kendini daha doğal ortamda hissedebilmesi için bina cephelerinde doğal taş ve thermowood ahşap malzeme kullandık. Şehir hayatından ve karmaşasından bunalan herkesin bu projede aradığı huzur ve konforu bulacağını vurgulayan Çiçek, ''Bu projede yer alacak konut sahipleri şehirden uzaklaşmadan yeşile ve aynı zamanda maviye ulaşacak. Huzur içinde yaşayacağı yeni bir yaşam şekline kavuşacak” ifadesini kullandı.