Proje Haberleri Manzara Adalar'da Son Durum ve En Güncel Bilgiler

Manzara Adalar'da Son Durum ve En Güncel Bilgiler

Son Güncellenme:

.

Manzara Adalarda Son Durum ve En Güncel Bilgiler

En iyi Rezidans” ve “ En İyi Karma Kullanımlı Proje” ödüllerine layık görülen Manzara Adalar projesi İstanbul Kartal'da inşa ediliyor. İstanbul’un değeri her geçen gün yükselen Kartal ilçesinde bulunan Manzara Adalar, İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. 36.724 metrekare brüt alan üzerinde yer alan projede 975 adet daire bulunuyor. 1+0’dan 5+1’e kadar daire seçenekleri sunan Manzara Adalar, dünyaca tanınmış mimarlık firması Perkins Eastman imzası taşıyor. Daire büyüklüklerinin 62 metrekare ile 292 metrekare arasında farklılık gösterdiği bu yer, 305 milyon dolarlık yatırım değeriyle dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

2500 metrekarelik sosyal donatı alanı

Manzara Adalarda Son Durum ve En Güncel Bilgiler

Geniş sosyal donatı alanlarına sahip olan yaşam alanında açık ve kapalı yüzme havuzları, çocuk havuzu, SPA alanı, buhar odası, toplantı salonu ve fitness center gibi bölümler bulunuyor. Botanik süs havuzlarının yanı sıra; çok amaçlı spor kompleksi, yürüyüş parkurları, çocuk kulübü ve hobi odalarına da ev sahipliği yapan proje 7/24 özel güvenlik hizmeti ve kapalı devre kamera sistemi sunuyor. Konut güvenliğinin ön planda tutulduğu Manzara Adalar’da yer alan dairelerde otomatik yangın söndürme sistemi ile yangın ve duman dedektörleri de bulunuyor. Her daire için 3 metrekarelik depo alanının tahsis edildiği Manzara Adalar’da kapalı otopark alanları yer alıyor.

Güneş enerjisi ile aidat tasarrufu

Manzara Adalarda Son Durum ve En Güncel Bilgiler

24 saat kesintisiz enerji sunan Manzara Adalar’ın enerji ihtiyacının bir bölümü güneş enerjisiyle karşılanıyor. Ortak alanların aydınlatılmasına kullanılacak olan bu özellik sayesinde aidat tasarrufu sağlanması amaçlanıyor. Karma proje olarak hayata geçirilen Manzara Adalar’daki ofis alanlarının büyüklüğü 46 bin metrekareye varıyor. Cadde mağazacılığı konseptiyle inşa edilen Manzara Adalar kafe, restoran ve market gibi işletmeleri de bünyesinde barındırıyor.

Haberin Devamı

Manzara Adalar Nerede?

Manzara Adalarda Son Durum ve En Güncel Bilgiler

Kartal Yakacık’ta konumlanan proje, Kartal sahiline ve Kartal Köprüsü’ne 1,5 kilometre mesafede yer alıyor. Sabiha Gökçen Havaalanı’na ve e-5 Karayolu’na yakın bir noktada inşa edilen Manzara Adalar, Marmara Denizi ve adalar manzarasına hakim oluşu ve toplu ulaşım imkanlarının rahatlığıyla ön plana çıkıyor. Proje üçü konut, ikisi ofis olmak üzere beş farklı bloktan meydana geliyor.

Manzara adalar daire fiyatları ve teslim tarihi

Manzara Adalarda Son Durum ve En Güncel Bilgiler

Peşin ödemelerde indirim fırsatı sunan Manzara Adalar daire fiyatları 441 bin TL ile 1,5 milyon TL arasında değişkenlik gösteriyor. Yüzde 1 peşinatla ev sahibi olma imkanı sunulan projede 30 Eylül 2017 tarihine kadar gerçekleştirilen satın alımlarda KDV avantajı da sağlıyor. KDV değerinin yüzde 18 yerine yüzde 8’e düşürüldüğü Manzara Adalar projesi teslim tarihi ise 2018 yılı Mart-Haziran ayları olarak belirtiliyor. Siz de Manzara Adalar'daki dairenizi şimdiden belirlemek için Milliyet Emlak adresinden son gelişmeleri takip edebilirsiniz.