Gündem AUZEF final sınav giriş belgesi ALMA: AUZEF bitirme sınavı ne zaman? 2022 AUZEF sınav tarihleri

AUZEF final sınav giriş belgesi ALMA: AUZEF bitirme sınavı ne zaman? 2022 AUZEF sınav tarihleri

31.05.2022 - 20:00 | Son Güncellenme:

AUZEF sınavları ne zaman, sınav yerleri belgesi açıklandı mı? İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi bahar dönemi bitirme sınavları için geri sayım başladı. Sınava kısa süre kala AUZEF final sınav giriş belgesi bekleniyordu ve açıklama geldi. Binlerce öğrencinin sorguladığı AUZEF sınav yerleir açıklandı. İşte, AUZEF sınav giriş belgesi ekranı...

AUZEF final sınav giriş belgesi ALMA: AUZEF bitirme sınavı ne zaman 2022 AUZEF sınav tarihleri

İstanbul Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen açıköğretim programı kapsamında 2021-2022 bahar dönemi final sınavları haziran ayında düzenlenecek. AUZEF akademik takvimine göre bitirme sınavı giriş belgesi yayımlandı mı, ne zaman açıklanacak?

Haberin Devamı

AUZEF FİNAL SINAVLARI NE ZAMAN?

Bu sene İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi bahar dönemi final sınavları 4 - 5 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

AUZEF BİTİRME SINAVI GİRİŞ BELGESİ YAYIMLANDI MI?

Final sınavlarına ilişkin sınav giriş belgesi yayımlandı. Üniversiteden yapılan açıklamada; '' 04-05 Haziran 2022 tarihlerinde yapılacak bitirme sınavına ait sınav giriş belgeleri yayınlanmıştır. Sınav giriş belgelerinizi http://auzefsinav.istanbul.edu.tr adresinden AKSİS kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yaparak alabilirsiniz.'' ifadeleri yer aldı.

AUZEF SINAV GİRİŞ BELGESİ ALMA

AUZEF SINAV TARİHLERİ

Bitirme sınavları 4 - 5 Haziran 2022
Telafi sınavları 2 - 3 Temmuz 2022
Mezuniyete Üç Ders Sınavı 24 Temmuz 2022