Gündem Canlı yayında gazetecilerin yakınına roket! Fulya Öztürk: Çevremizde dumanlar yükseliyor

Canlı yayında gazetecilerin yakınına roket! Fulya Öztürk: Çevremizde dumanlar yükseliyor

19.10.2023 - 16:23 | Son Güncellenme:

CNN Türk Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk, Gazze sınırından yeni gelişmeleri aktardığı sırada korkutan bir gelişme yaşandı.

İsrail'in Gazze'de 471 kişinin ölümüne neden olan hastane saldırısının yankıları sürerken, bölgeden bombardıman haberleri gelmeye devam ediyor. İsrail'in saldırılarında ölen Filistinlilerin sayısı 3 bini aşarken, çatışmalarda hayatını kaybeden İsraillilerin sayısı bin 400'ü geçti.

Haberin Devamı

GAZETECİLERİN YANINA ROKET ATILDI

CNN Türk Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk, Gazze sınırından yeni gelişmeleri aktardığı sırada yakınlara roket atıldı. Fulya Öztürk, "Çok yakınımıza roket düştü. Burası Gazze'yi en net görebildiğimiz bir nokta. Gazeteciler dışında kimse yok. Burası boşaltıldı." dedi.

Canlı yayında gazetecilerin yakınına roket  Fulya Öztürk: Çevremizde dumanlar yükseliyor

FULYA ÖZTÜRK GAZZE SINIRINDA

CNN Türk Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk, ateşe hattında son gelişmeleri aktarmayı sürdürüyor.

CNN Türk Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk son bilgileri aktardığı sırada korkutan bir gelişme yaşandı. Gazze sınırında gazetecilerin bulunduğu noktanın yakınına roket atıldı.

Canlı yayında gazetecilerin yakınına roket  Fulya Öztürk: Çevremizde dumanlar yükseliyor


"ÇEVREMİZDE DUMANLAR YÜKSELİYOR"

Saldırı anı kameralara yansırken, Fulya Öztürk endişeli dakikaları ekrana yansıttı. Fulya Öztürk, "Karşı taraftan buraya bir saldırı oldu. Şu an bütün gazeteci arkadaşlarımla beraber kendimizi korunaklı bir noktaya aldık. Çok yakınımıza roket atıldı. Günlerdir bunu burada yaşıyoruz zaten. Demir Kubbe bunların hepsini yakalayamıyor. Çevremizde dumanlar yükseliyor. Yine sirenler çalıyor. O kadar yakınımıza düştü ki.. Günlerdir sığınaklarda oluyoruz, güvenli yerlerde yayın yapmaya çalışıyoruz. Gazze Şeridi'nde çok kuvvetli bir patlama sesi oldu." dedi.

Haberin Devamı

Canlı yayında gazetecilerin yakınına roket  Fulya Öztürk: Çevremizde dumanlar yükseliyor

'ÇOK YAKINIMIZDA ÇATIŞMA SESLERİ GELİYOR'

"Tansiyon hiç düşmüyor. Saldırılar devam ediyor." diyen Öztürk," Şu an oraya ambulans gidiyor. Orası boşaltılmıştı. 200 binden fazla insanın yaşadığı bölgeydi. Burası askeri alan ilan edilmişti. Eğer kara harekatı başlanırsa buradan başlanacağı tahmin ediliyor. Çok yakınımızda çatışma sesleri geliyor." ifadelerini kullandı.

'HAMAS GÜÇLERİ BÖLGEYE SIZDI' İDDİASI

CNN Türk Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk ve kameraman Halil Kahraman geçtikleri güvenli bölgede yeniden yayın yaptılar. Fulya Öztürk bölgeden şu gelişmeleri aktardı: Güvenli bir noktadayız, iyiyiz. Patlamadan sonra sıcak çatışma seslerini duyduk, o çatışma sesleri uzun sürdü. Bir iddia var, Hamas güçlerinin bölgeye sızmış olabileceği yönünde. O kadar uzun sürdü ki o çatışma, çok da yakınımızda oldu.