Gündem Halka 13. yeni bölüm fragmanı! Çağatay Halka'nın başına geçecek mi?

Halka 13. yeni bölüm fragmanı! Çağatay Halka'nın başına geçecek mi?

10.04.2019 - 08:26 | Son Güncellenme:

Halka 13. bölüm fragmanı yayınlandı. Dün akşam 12. son bölümü ile ekrana gelen dizide heyecan dolu dakikalar yaşandı. Cihangir merkezde kaldığı zamana dair anıları hatırlamaya başlar. Peki, Çağatay, Halka'nın başına geçecek mi? İşte yeni bölümden ilk görüntüler..

Halka 13. yeni bölüm fragmanı Çağatay Halkanın başına geçecek mi

TRT 1'in yeni dizisi Halka yine heyecan dolu bir bölüm ile izleyici karşısına çıktı. Salı akşamları ekrana gelen dizinin son bölümünün hemen ardından 13. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

Haberin Devamı

Halka yeni bölümü ile 16 Nisan Salı akşamı TRT 1'de olacak.

HALKA 13. BÖLÜM FRAGMANI

HALKA 12. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cengiz Han; Çağatay, Kaan ve Cihangir’i Yeni Hayata adlı Rehabilitasyon merkezine kapatmıştır. Bu merkez daha önce Cihangir’in hafızasının silindiği yerdir. Cihangir merkezde kaldığı zamana dair bazı anılarını hatırlamaya başlar. Cengiz Han, Hümeyra’yı bir seçim yapmaya zorlar. Çocuklardan sadece biri hayatta kalacaktır. Hümeyra zor tercihi ile uğraşırken Kaan, Cihangir ve Çağatay düşmanlıklarını bir tarafa bırakıp birlikte hareket etmek zorundadırlar ancak işleri zordur. Cihangir de geçmişte çabalamış ama merkezden kurtulmayı başaramamıştır. Halka’nın çocuklarının kaderi Halka’nın elindedir. Cengiz Han’ın acımasız kararları birilerinin canını yakmak üzerdir.