Gündem Son dakika: Resmi Gazete'de yayımlandı! Emniyet müdürlüklerine yeni atamalar

Son dakika: Resmi Gazete'de yayımlandı! Emniyet müdürlüklerine yeni atamalar

27.01.2024 - 01:33 | Son Güncellenme:

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararıyla; Adana Emniyet Müdürlüğüne Ahmet Hakan Arıkan, Iğdır Emniyet Müdürlüğüne Erden Sakarya, Siirt Emniyet Müdürlüğüne Necmettin Öztürk atandı.

Son dakika: Resmi Gazetede yayımlandı Emniyet müdürlüklerine yeni atamalar

 

Adana, Iğdır ve Siirt’e yeni emniyet müdürü, 20 ile yeni vali yardımcısı ve 127 ilçeye yeni kaymakam atanmasına ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan karara göre, Adana İl Emniyet Müdürü Doğan İnci görevden alınırken yerine Ahmet Hakan Arıkan, Iğdır İl Emniyet Müdürü Oğuzhan Yonca görevden alınırken yerine Erden Sakarya ve Siirt İl Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu görevden alınırken yerine Necmettin Öztürk atandı. Karara göre ayrıca 127 ilin kaymakamı ve 20 ilin vali yardımcısı değişti. Söz konusu atama kararları 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3. Maddeleri gereğince yapıldı.

Resmi Gazete’de yayımlanan bir diğer atama kararına göre de Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğüne ve Yönetim Kurulu Başkanlığına Yalçın Aydin getirildi.