2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları

Son dakika 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları haber sayfamızda...

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.181 2020 tokyo olimpiyat oyunları haberi bulunmuştur.
Voleyboldaki gururlarımız! Filenin Sultanları'nı yakından tanıyalım
Voleyboldaki gururlarımız! Filenin Sultanları'nı yakından tanıyalım A Milli Voleybol Takımımız, Cumhuriyetimizin 100. yılında hem Milletler Ligi hem de Avrupa Şampiyonası’nda zirveye çıkan ülkemize ilkleri yaşattı. Bizlere büyük gurur yaşatan Filenin Sultanları’nı yakından tanıyalım...
27.10.2023 Voleybol
ÖZEL | Ali Sofuoğlu: Olimpiyat şampiyonu olmak istiyorum | O Şampiyona başımıza bela açtı
ÖZEL | Ali Sofuoğlu: Olimpiyat şampiyonu olmak istiyorum | O Şampiyona başımıza bela açtı 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda brozn madalya kazanan karateci Ali Sofuoğlu kariyeri ve Dünya Şampiyonası ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kariyerindeki tek eksik madalya olan Dünya Şampiyonluğu için gün sayan Sofuoğlu, olimpiyatlarla ilgili planını anlattı
19.10.2023 Diğer Sporlar
ÖZEL | Ali Sofuoğlu: Olimpiyat şampiyonu olmak istiyorum | Beni Ekvador'dan bile aradılar
ÖZEL | Ali Sofuoğlu: Olimpiyat şampiyonu olmak istiyorum | Beni Ekvador'dan bile aradılar 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda brozn madalya kazanan karateci Ali Sofuoğlu kariyeri ve Dünya Şampiyonası ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kariyerindeki tek eksik madalya olan Dünya Şampiyonluğu için gün sayan Sofuoğlu, olimpiyatlarla ilgili planını anlattı
19.10.2023 Diğer
Filenin Sultanları gözünü olimpiyata çevirdi!
Filenin Sultanları gözünü olimpiyata çevirdi! Önce Milletler Ligi, ardından da Avrupa Şampiyonluğu kupasını kaldıran A Milli Kadın Voleybol Takımımız rotasını olimpiyatlara çevirdi. Hem TVF Başkanı Üstündağ, hem teknik heyet, hem de oyuncular bu kez kürsüyü hedeflediklerini söyledi.
8.09.2023 Voleybol
Mete Gazoz'un temeli sağlam!
Mete Gazoz'un temeli sağlam! Olimpiyat altınının yanına bir de dünya şampiyonluğu ekleyen Mete Gazoz bugünlere gelmek için temelini sağlam attı. Milli okçu, anatomisi için yüzme ile basketbolla uğraştı, dikkat yeteneği, göz ve el koordinasyonunu resim yapıp, piyano çalarak geliştirdi.
8.08.2023 Diğer
ÖZEL | Hakan Reçber: Savaş alanında zafer kazanmış gibi hissettirdi
ÖZEL | Hakan Reçber: Savaş alanında zafer kazanmış gibi hissettirdi 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda ülkemize bronz madalya getiren milli tekvandocu Hakan Reçber Skorer'e konuştu. Hocası Servet Tazegül, olimpiyat başarısı, kariyeriyle ilgili hedeflerini anlatan Reçber, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları öncesi beklentileri açıkladı.
3.07.2023 Diğer Sporlar
VakıfBank’ın yeni pasör çaprazı Jordan Thompson
VakıfBank’ın yeni pasör çaprazı Jordan Thompson Türkiye’nin uluslararası alanda en çok kupa kazanan takımı VakıfBank, ABD’li pasör çaprazı Jordan Thompson’ı kadrosuna kattı.
20.06.2023 Voleybol
VakıfBank'tan Bianka Busa hamlesi! Transfer resmen açıklandı
VakıfBank'tan Bianka Busa hamlesi! Transfer resmen açıklandı Son CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonu VakıfBank, Sırp smaçör Bianka Busa’yı kadrosuna kattığını açıkladı.
12.06.2023 Voleybol
Olimpiyatlardan Gaziemir’e
Olimpiyatlardan Gaziemir’e 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’nda çekiç atma branşında ülkemizi temsil eden milli sporcu Tuğçe Şahutoğlu, Gaziemir Belediyesi Spor Kulübü’ne transfer oldu.
16.04.2023 Ege
Bakan  Kasapoğlu: Oyunlar tarihinin en başarılı ülkesi olduk.
Bakan Kasapoğlu: Oyunlar tarihinin en başarılı ülkesi olduk. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Konya'da düzenlenen 5. İslami Dayanışma Oyunları kapsamında basın toplantısı düzenleyerek 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları ve 2022 Akdeniz Oyunları'nın ardından 5. İslami Dayanışma Oyunları'nda madalya rekoru kırdıklarını belirtti.
16.08.2022 Haber Bülteni
Tek gözünü kaybettiği korkunç sakatlık sonrası sahalara döndü! İşte son hali
Tek gözünü kaybettiği korkunç sakatlık sonrası sahalara döndü! İşte son hali 2019'da kafasına isabet eden hokey topu nedeniyle kafatası parçalanan ve tek gözü kör olan İngiliz hokey yıldızı Samuel Ward sahalara müthiş bir geri dönüş yaptı ve milli takımıyla altın madalya kazandı.
26.07.2022 Diğer
ABD'den Milli Takım'a vize engeli! Skandal karar
ABD'den Milli Takım'a vize engeli! Skandal karar 8-10 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek Dünya Oyunlarına 9 karatecimiz kota aldı, ancak gidemiyorlar. Çünkü; konsolosluk, altı ay önce başvuru yapan Karate Federasyonuna bir yıl sonrasına (2023 Temmuz) randevu verdi. Araya Bakanlıklar, TMOK bile girdi, ama sonuç değişmedi.
1.07.2022 Diğer
Akaryakıt sektöründe kadının yükselişi
Akaryakıt sektöründe kadının yükselişi Shell&Turcas, Türkiye’de 2018 Mart ayında akaryakıt sektöründe kadın istihdamını teşvik etmek amacıyla bir ilk olarak başlattığı “Shell’de Kadın Enerjisi”nin dördüncü yılında akaryakıt istasyonlarında 5 bin 300 kadına istihdam sağladı ve 2023 için belirlediği 5 bin kadın istihdamı hedefini şimdiden aştı. İcra Kurulu’nun yüzde 50’sini kadın liderlerin oluşturduğu Shell&Turcas, mesleğin kadını erkeği olmadığını inanıyor ve kadınların akaryakıt istsyonlarındaki yerinin güçlendirilmesi için çalışmaya devam ediyor.
6.06.2022 Ekonomi
Anneler Günü’nü Ukraynalı mültecilerle geçirecek
Anneler Günü’nü Ukraynalı mültecilerle geçirecek ABD Başkanı Joe Biden’ın eşi Jill Biden’ın, bu hafta sonu Ukraynalı mültecilerle bir araya gelmek için Slovakya ve Romanya’yı ziyaret edeceği açıklandı.
3.05.2022 Dünya
Zehra Güneş'in sevgilisiyle pozu büyük ilgi gördü! İmajını değiştirdi
Zehra Güneş'in sevgilisiyle pozu büyük ilgi gördü! İmajını değiştirdi Misli.com Sultanlar Ligi'nde Vakıfbank normal sezonu lider bitirerek play-off'lara iddialı giren Vakıfbank'ta Zehra Güneş hem performansı hem de saha dışındaki hayatıyla konuşulmaya devam ediyor. Kısa süre önce imajını değiştiren Güneş'in sevgilisiyle olan pozu ise büyük ilgi gördü.
29.03.2022 Voleybol
Sürmeneli, dünya şampiyonasına Ordu’da hazırlanacak
Sürmeneli, dünya şampiyonasına Ordu’da hazırlanacak Dünya ve Olimpiyat Boks Şampiyonu Busenaz Sürmeneli, dünya şampiyonasına Ordu’da hazırlanacak.
7.03.2022 Diğer
'Yılın En İyi Erkek Cimnastikçisi' Ferhat Arıcan’dan teşekkür paylaşımı
'Yılın En İyi Erkek Cimnastikçisi' Ferhat Arıcan’dan teşekkür paylaşımı Avrupa Cimnastik Federasyonu tarafından yapılan oylamada 2021 yılında 'Yılın En İyi Erkek Cimnastikçisi' seçilen Ferhat Arıcan, oylamaya katılan ve kendisine destek veren herkese teşekkür ederek, “Desteğinize layık olmak için elimden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğim” dedi.
24.02.2022 Diğer
Busenaz Sürmeneli Dünya Şampiyonası'na hazırlanıyor
Busenaz Sürmeneli Dünya Şampiyonası'na hazırlanıyor 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda boksta altın madalya kazanarak tarihi başarıya imza atan Busenaz Sürmeneli, Pendik Belediyesi tarafından isminin verildiği ‘Busenaz Sürmeneli Spor Kompleksi’nde mayıs ayında gerçekleşecek olan Dünya Şampiyonası'na hazırlanıyor. Başarılı sporcu, "İsmimi gördükçe içimden ‘Busenaz, buna yakışır çalışman lazım’ diyorum" dedi.
16.02.2022 Diğer
‘Eşitlik için ben varım’
‘Eşitlik için ben varım’ Vodafone tarafından teknolojiden futbola her alanda cinsiyetçi algının kırılması hedefiyle başlatılan “Ben Varım” hareketi kapsamında hayata geçirilen belgeselde, “Eşitlik için Ben Varım” diyen kadınların hikâyesi anlatılıyor. Belgesel, kadın futbolcuların sahadaki varlıklarını sürdürebilmek için verdikleri mücadeleye dikkat çekiyor.
24.01.2022 Ekonomi
2021’in SES getiren 21 kadını belli oldu
2021’in SES getiren 21 kadını belli oldu Toplumsal cinsiyet eşitliğini sağlamak ve Sürdürülebilir Kalkınma Amaçlarına ulaşmak üzere, eşitlik ve dayanışma değerlerini savunan SES Eşitlik ve Dayanışma Derneği, 2021 yılında kadınlara ve kadın mücadelesine ilham veren 21 kadını açıkladı.
23.01.2022 Gündem
Bakan Kasapoğlu: Güçlü bir tarih yazdınız
Bakan Kasapoğlu: Güçlü bir tarih yazdınız Gençlik ve Spor Bakanlığı, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları ve Paralimpik Oyunları’nda mücadele eden sporcular ve antrenörler için bir gece düzenledi. Bakan Kasapoğlu, “195 yürek, 195 başarı hikayesi vardı. Umudumuzu güçlü tuttuk, hedeflerimizi büyüttük ve emeklerimiz boşa gitmedi” dedi.
20.01.2022 Diğer
Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan Tokyo'nun kahramanlarına özel resepsiyon
Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan Tokyo'nun kahramanlarına özel resepsiyon Gençlik ve Spor Bakanlığı, Japonya’da düzenlenen 2020 Tokyo Olimpiyatları ve Paralimpik Oyunları'nda mücadele eden sporcular ve antrenörleri için “Yıldızların Gecesi - Team Türkiye Tebrik Resepsiyonu” düzenledi.
19.01.2022 Gündem
Yıldızların Gecesi Team Türkiye Tebrik Resepsiyonu yapıldı
Yıldızların Gecesi Team Türkiye Tebrik Resepsiyonu yapıldı Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen "Yıldızların Gecesi-Team Türkiye Tebrik Resepsiyonu" İstanbul'da yapıldı.
18.01.2022 Diğer
Atletizmcilere İzmir kucak açtı
Atletizmcilere İzmir kucak açtı Yeni yılda atletizmde önemli organizasyonlar düzenlenecek. Sporcuların kamp merkezlerinden biri olan İzmir’de de çalışmalar sürüyor. Her türlü branştan ismin yetiştiği kent, antrenmanlara ev sahipliği yapmanın gururunu yaşıyor...
5.01.2022 Ege
Mete Gazoz’un 2022 hedefleri
Mete Gazoz’un 2022 hedefleri 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’nda Türkiye’ye altın madalya kazandıran milli okçu Mete Gazoz, 2022 yılında katılacağı Akdeniz Oyunları ile Açık Hava Avrupa Şampiyonası’ndan da altın madalya ile ayrılmak istediğini söyledi.
5.01.2022 Diğer

Benzer Haber Etiketleri

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.