SON DAKİKA ASGARİ ÜCRETE ARA ZAM 2024 | Temmuz'da Asgari ücrete ara zam yapılacak mı? Asgari ücret Temmuz zammı son dakika açıklaması
SON DAKİKA ASGARİ ÜCRETE ARA ZAM 2024 | Temmuz'da Asgari ücrete ara zam yapılacak mı? Asgari ücret Temmuz zammı son dakika açıklaması Asgari ücrete ara zam gelecek mi, sorusu gündemdeki yerini koruyor. Geçtiğimiz yıl Temmuz ayında ara zam yapılan milyonlarca asgari ücretli çalışan bu yıl da ara zam olacak mı sorusunun yanıtını arıyor. 2024 Asgari ücret ara zammı ile ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan son dakika açıklaması geldi.
19.04.2024 Bilgi Rehberi
ASGARİ ÜCRET İŞVERENE MALİYETİ 2024 📍 YENİ ASGARİ ÜCRETİN İŞVERENE MALİYETİ ne kadar? Ocak asgari ücretin işverene maliyeti...
ASGARİ ÜCRET İŞVERENE MALİYETİ 2024 📍 YENİ ASGARİ ÜCRETİN İŞVERENE MALİYETİ ne kadar? Ocak asgari ücretin işverene maliyeti... Asgari ücret zammı belli oldu! Birçok kalemi etkileyen asgari ücretin işverene maliyeti de bir kesimin gündeminde başka konu oldu. Bakan Vedat Işıkhan, 2024 Ocak ayından itibaren geçerli olacak asgari ücreti ve işverene maliyetini duyurdu. Peki, 2024 yeni asgari ücretin işverene maliyeti ne kadar, kaç TL oldu?
29.12.2023 Bilgi Rehberi
Asgari ücrete yüzde 49 zam! Neler değişecek: İşsizlik maaşı, kıdem tazminatı ve engelli aylığı...
Asgari ücrete yüzde 49 zam! Neler değişecek: İşsizlik maaşı, kıdem tazminatı ve engelli aylığı... 2024 yılında asgari ücret net 17.002 TL olarak uygulanacak. Bakan Işıkhan, “Bu rakamla net asgari ücrete önceki döneme kıyasla yüzde 49, önceki yıla göre de kümülatif olarak yüzde 100 artış yapıldı” dedi.
28.12.2023 Ekonomi
İşte yeni asgari ücretle değişmesi beklenen ücretler ve ödemeler
İşte yeni asgari ücretle değişmesi beklenen ücretler ve ödemeler Yeni asgari ücretin belirlenmesi ile birlikte 2024'te birçok ücrette de değişimler olacak. İşsizlik maaşı, staj ücreti, GSS primi, doğum ve askerlik borçlanması, 65 yaş aylığı, kıdem tazminatı, engelli aylıkları gibi kalemlerin hepsinde rakamlar yüzde 49 oranında artacak.
27.12.2023 Ekonomi
Asgari ücret nereden nereye geldi? İşte yıllara göre asgari ücret...
Asgari ücret nereden nereye geldi? İşte yıllara göre asgari ücret... Milyonların merakla beklediği yeni asgari ücret belli oldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan yaptığı açıklamada 2024 yılı için asgari ücreti 17 bin 2 lira olarak açıkladı. Peki yıllara göre asgari ücret nasıl değişiklik gösterdi. İşte yıl yıl asgari ücret tutarları...
27.12.2023 Ekonomi
2024 asgari ücreti belli oldu! Yeni rakam ile 8 farklı ücret daha değişiyor! Kıdem tazminatı, işsizlik maaşı, engelli aylığı...
2024 asgari ücreti belli oldu! Yeni rakam ile 8 farklı ücret daha değişiyor! Kıdem tazminatı, işsizlik maaşı, engelli aylığı... Milyonların merakla beklediği yeni asgari ücret belli oldu! Bakan Işıkhan 2024 yılı için net asgari ücreti 17 bin 2 TL olarak açıkladı. Peki asgari ücretle birlikte hayatımızda neler değişecek? İşte yeni işsizlik maaşı, engelli aylığı ve kıdem tazminatı ücretleri...
27.12.2023 Ekonomi
ASGARİ ÜCRET 2024 NE KADAR OLDU SON DAKİKA? Asgari ücret zammı kaç TL olacak, tek zam mı yapılacak? Gözler kritik toplantıda
ASGARİ ÜCRET 2024 NE KADAR OLDU SON DAKİKA? Asgari ücret zammı kaç TL olacak, tek zam mı yapılacak? Gözler kritik toplantıda Asgari ücret zammı için nefesler tutuldu. 2024 Asgari ücretin belirlenmesinde son viraj. İki toplantı geride kalırken gözler üçüncü toplantı tarihindeydi. Asgari ücret üçüncü toplantısı için tarafların açıklaması beklenirken bugün gerçekleşecek olan kritik Kabine Toplantısında asgari ücret 2024'ün açıklanması bekleniyor. Peki, asgari ücrette son tahminler ne yönde? Asgari ücrette ikinci zam yapılmayacak mı?
27.12.2023 Bilgi Rehberi
ASGARİ ÜCRET son durumu! Bakan Işıkhan'dan açıklama geldi!  2024'te yeni asgari ücret ne kadar olacak? Asgari ücret 3.toplantısı ne zaman?
ASGARİ ÜCRET son durumu! Bakan Işıkhan'dan açıklama geldi! 2024'te yeni asgari ücret ne kadar olacak? Asgari ücret 3.toplantısı ne zaman? Asgari ücret zammında son günlere gelindi. Geçtiğimiz günlerde ilk 2 toplantı yapıldı. Yılın son günlerine gelinmesiyle beraber Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun üçüncü toplantısı beklenmeye başlandı. Asgari ücret hakkında tahminler yapılıyor. Peki asgari ücret 3.toplantısı ne zaman? brüt ve net yeni asgari ücret ne kadar olacak 2024?
26.12.2023 Bilgi Rehberi
2024 ASGARİ ÜCRET ZAMMI için TAHMİNİ ORANLAR: Asgari ücret ne kadar olacak, bu hafta açıklanacak mı? Asgari ücret 3.toplantısı ne zaman?
2024 ASGARİ ÜCRET ZAMMI için TAHMİNİ ORANLAR: Asgari ücret ne kadar olacak, bu hafta açıklanacak mı? Asgari ücret 3.toplantısı ne zaman? Asgari ücret zammı için önemli haftaya gelindi. Yılın son haftasına girilmesiyle beraber gözler asgari ücret zammına çevrildi. Asgari ücret zammı için üçüncü toplantı bu hafta gerçekleştirilmesi bekleniyor. Asgari ücret tahminleri gelmeye başladı. Peki asgari ücret 3.toplantısı ne zaman? Asgari ücret ne kadar olacak 2024?
25.12.2023 Bilgi Rehberi
2024 ASGARİ ÜCRET SON TAHMİN: Yeni asgari ücret ne kadar, kaç TL olacak? Asgari ücret 17 bin TL olur mu?
2024 ASGARİ ÜCRET SON TAHMİN: Yeni asgari ücret ne kadar, kaç TL olacak? Asgari ücret 17 bin TL olur mu? Asgari ücret 2024 için sona gelindi. Asgari Ücret Tespit Komisyonu iki kere toplantı. Üçüncü toplantıda 2024 asgari ücretin belirlenmesi bekleniyor. Zam pazarlığı öncesi asgari ücret üçüncü toplantı tarihi ve 2024 yılında uygulanacak olan asgari ücret zammı ile ilgili son tahminler merak ediliyor. Peki, yeni asgari ücret için en güçlü tahmin ne? Asgari ücret 3 üncü toplantı ne zaman, hangi tarihte yapılacak?
25.12.2023 Bilgi Rehberi
2024 ASGARİ ÜCRET ZAMMINDA SON DURUM 📌 Asgari ücret 3.toplantısı ne zaman? Yeni asgari ücret zammı ne kadar olacak, yüzde kaç?
2024 ASGARİ ÜCRET ZAMMINDA SON DURUM 📌 Asgari ücret 3.toplantısı ne zaman? Yeni asgari ücret zammı ne kadar olacak, yüzde kaç? Asgari ücret zammı ile ilgili toplantılar gündemde yer alıyor. İlk 2 asgari ücret toplantısı geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. Gözler asgari ücret 3.toplantısına çevrildi. Enflasyon rakamları sonrasında yeni asgari ücret hakkında tahminler yapılıyor. Peki 2024'te asgari ücret ne kadar olacak (brüt-net)? Yeni asgari ücret kaç TL'ye çıkacak?
19.12.2023 Bilgi Rehberi
SON DAKİKA ASGARİ ÜCRET 2024 NE KADAR, KAÇ TL OLACAK? Yeni asgari ücret kaç toplantıda belli olur? Asgari ücrette son durum gelişmeleri
SON DAKİKA ASGARİ ÜCRET 2024 NE KADAR, KAÇ TL OLACAK? Yeni asgari ücret kaç toplantıda belli olur? Asgari ücrette son durum gelişmeleri Asgari ücret zammı için geri sayım. Aralık ayında yapılacak toplantıların ardından belli olacak asgari ücret zammı için taraflar bugün ikinci toplantıda karşı karşıya gelecek. İlk toplantı geçtiğimiz hafta gerçekleşmişti. Peki, asgari ücret kaç toplantıda belli olacak? Yeni asgari ücret ne kadar, kaç TL olacak? İşte asgari ücret ikinci toplantı tarihi ve saati.
18.12.2023 Bilgi Rehberi
ASGARİ ÜCRET HABERLERİ: 2024 Asgari ücret toplantısı ne zaman, hangi gün yapılacak? Yeni Asgari ücret zammı son tahmin
ASGARİ ÜCRET HABERLERİ: 2024 Asgari ücret toplantısı ne zaman, hangi gün yapılacak? Yeni Asgari ücret zammı son tahmin Asgari ücret 2024 için resmi görüşmeler başladı. Zam pazarlığında ilk toplantı Pazartesi günü gerçekleşti. Gözler asgari ücret ikinci toplantı tarihinde. Yeni toplantıda asgari ücret zammı ile ilgili rakam konuşulacak mı merak konusu. Yeni yılda asgari ücret ne kadar, kaç TL olur? İşte asgari ücret görüşmelerinde son durum.
14.12.2023 Bilgi Rehberi
2024 ASGARİ ÜCRET ZAMMI SON DURUM 🎈 Asgari Ücret zam oranı yüzde kaç olacak? (Brüt-Net) Asgari Ücret Tespit Komisyonu ikinci toplantı ne zaman?
2024 ASGARİ ÜCRET ZAMMI SON DURUM 🎈 Asgari Ücret zam oranı yüzde kaç olacak? (Brüt-Net) Asgari Ücret Tespit Komisyonu ikinci toplantı ne zaman? Asgari Ücret 2024 zammına ilişkin ilk toplantının ardından gözler ikinci toplantı tarihine çevrildi. İşçi, İşveren ve Hükümet temsilcilerinden oluşan komisyon ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantının ardından ikinci toplantı tarihi 18 Aralık Pazartesi olarak açıklandı. Milyonlarca asgari ücretli çalışanı yakından ilgilendiren zam oranına ilişkin ilk toplantı sonunda açıklama yapılmazken beklenti ve tahminler şekillenmeye devam ediyor. Peki 2024 Asgari Ücret ne kadar olacak?
13.12.2023 Bilgi Rehberi
Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nda bir ilk! 4 işçi toplantıya neden katıldı?
Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nda bir ilk! 4 işçi toplantıya neden katıldı? Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nda ilk defa 4 işçi yer aldı. Kasiyer, hastane işçisi, enerji işçisi ve karayollarında çalışan taşeron işçi toplantıda asgari ücretlilerin sesi oldu. Peki bu 4 işçi neden toplantıda yer aldı? CNNTÜRK ekibinden Kübra Aydın uzmanına sordu. İşte detaylar...
12.12.2023 Ekonomi
Asgari ücret pazarlığı başladı! 2024 asgari ücret ne kadar olacak?
Asgari ücret pazarlığı başladı! 2024 asgari ücret ne kadar olacak? Asgari Ücret Tespit Komisyonu bugün ilk toplantısını yaptı! İkinci toplantı 18 Aralık'ta yapılacak. Peki 2024 asgari ücret ne kadar olacak? CNNTÜRK'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında yeni asgari ücret ile ilgili tüm detaylar masaya yatırıldı. İşte merak edilen ayrıntılar...
11.12.2023 Gündem
ASGARİ ÜCRET 2.TOPLANTISI ne zaman? 📌2024 Ocak'ta Asgari ücret ne kadar olacak, yüzde kaç zam gelecek? Brüt ve net yeni asgari ücret zammı ne zaman açıklanacak?
ASGARİ ÜCRET 2.TOPLANTISI ne zaman? 📌2024 Ocak'ta Asgari ücret ne kadar olacak, yüzde kaç zam gelecek? Brüt ve net yeni asgari ücret zammı ne zaman açıklanacak? Asgari ücret için maraton bugün başladı. 2024 yılına kısa bir süre kala gözler asgari ücret toplantılarına çevrildi. Asgari ücret zammı için ilk toplantı bugün gerçekleştirildi.15 üyeli komisyonda yeni yılın asgari ücret zammı görüşülecek. 2024 yılında asgari ücrete 1 sefer zam yapılması bekleniyor. Toplantı günü gelmesiyle beraber pazarlıkların yapılacağı aralık merak konusu oldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, açıklama yaptı. Peki 2024'te asgari ücret ne kadar olacak? Yeni asgari ücret ne zaman açıklanacak?
11.12.2023 Bilgi Rehberi
ASGARİ ÜCRET toplantısı ne zaman? 2024'te asgari ücret ne kadar olacak, kaç TL'ye çıkacak? Asgari ücret zammı tahminleri nedir?
ASGARİ ÜCRET toplantısı ne zaman? 2024'te asgari ücret ne kadar olacak, kaç TL'ye çıkacak? Asgari ücret zammı tahminleri nedir? Asgari ücret zammı için süreç başlıyor. Asgari ücret zammı için toplantıların başlamasına kısa bir süre kaldı. 4 toplantı yapıldıktan sonra 2024 asgari ücretinin açıklanması bekleniyor. Asgari Ücret Tespit Komisyonu’nun toplanması ile zam süreci başlayacak. Yeni asgari ücret için tahminler yapılıyor. Peki brüt-net asgari ücret ne kadar olacak 2024? Asgari ücret toplantıları ne zaman?
9.12.2023 Bilgi Rehberi
2024 asgari ücret ne kadar olacak? İşte olası senaryolar
2024 asgari ücret ne kadar olacak? İşte olası senaryolar Milyonlarca kişinin gözü kulağı yeni asgari ücrette. Çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Peki olasılıklar neler? Asgari ücret en az ne kadar olur? İşte merak edilen tüm detaylar...
9.12.2023 Ekonomi
MAAŞ HABERLERİ: ASGARİ ÜCRET NE KADAR OLACAK? Gözler 2024 asgari ücret zammında! Asgari ücrete yüzde kaç zam gelir, taban asgari ücret ne kadar olur?
MAAŞ HABERLERİ: ASGARİ ÜCRET NE KADAR OLACAK? Gözler 2024 asgari ücret zammında! Asgari ücrete yüzde kaç zam gelir, taban asgari ücret ne kadar olur? Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Milyonların gözü asgari ücret zammında. Asgari Ücret Tespit Komisyonu ilk toplantı tarihi belli oldu. Peki ilk toplantıdan asgari ücret zammı ile ilgili rakam çıkar mı? 2024 asgari ücret zammı için son tahminler ne yönde? İşte yeni asgari ücret zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri.
8.12.2023 Bilgi Rehberi
2024 ASGARİ ÜCRET ZAMMI SON DURUMU: 📍 Yeni asgari ücret ne kadar olacak, ilk asgari ücret toplantısı ne zaman? Asgari ücret zammı tahminleri nedir?
2024 ASGARİ ÜCRET ZAMMI SON DURUMU: 📍 Yeni asgari ücret ne kadar olacak, ilk asgari ücret toplantısı ne zaman? Asgari ücret zammı tahminleri nedir? Asgari ücret zammı son dakika gelişmeleri çalışanların gündeminde bulunuyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, başkanlığında bugün kabine toplantısı gerçekleştirilecek. Kabine toplantısında asgari ücret konusunun görüşülmesi bekleniyor. Peki yeni asgari ücret ne kadar olacak 2024, asgari ücret toplantısı ne zaman, hangi tarihte?
6.12.2023 Bilgi Rehberi
ASGARİ ÜCRET ZAMMI NE KADAR OLACAK, yüzde kaç zam gelir? İlk toplantı tarihi belli oldu! Asgari ücret taban ve tavan rakamları ne olur?
ASGARİ ÜCRET ZAMMI NE KADAR OLACAK, yüzde kaç zam gelir? İlk toplantı tarihi belli oldu! Asgari ücret taban ve tavan rakamları ne olur? Asgari ücret zammı için geri sayım. Aralık ayının gelmesi ile birlikte yeni asgari ücret için son tahminler yapılıyor. İlk toplantı tarihi belli oldu. Yeni yılda asgari ücret ne kadar, kaç tl olacak? Asgari ücret için beklenen zam oranı ne? İşte 2024 asgari ücrette son durum.
6.12.2023 Bilgi Rehberi
YENİ YILDA ASGARİ ÜCRET NE KADAR OLUR, yüzde kaç zam gelir? Asgari ücret zammı için kritik günler! İşte 2024 Asgari ücret zammı tahmini
YENİ YILDA ASGARİ ÜCRET NE KADAR OLUR, yüzde kaç zam gelir? Asgari ücret zammı için kritik günler! İşte 2024 Asgari ücret zammı tahmini Asgari ücret 2024 tahminleri devam ediyor. Kasım ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından yeni maaş hesaplamaları yapılıyor. Aralık ayı enflasyon rakamlarının netleşmesiyle birlikte maaş zamları da netleşecek. Peki, yeni yılda asgari ücret ne kadar olur? Asgari ücrete yüzde 50 zam gelir mi? İşte 2024 asgari ücret zammı için ilk toplantı tarihi.
5.12.2023 Bilgi Rehberi
ASGARİ ÜCRET SON DURUMU 2024: Asgari ücret ne kadar olacak, kaç TL'ye yükselecek? Asgari ücret toplantısı ne zaman? Asgari ücret zammı yüzde kaç olacak?
ASGARİ ÜCRET SON DURUMU 2024: Asgari ücret ne kadar olacak, kaç TL'ye yükselecek? Asgari ücret toplantısı ne zaman? Asgari ücret zammı yüzde kaç olacak? Asgari ücret zammı son dakika gelişmeleri gündemde araştırılıyor. Ocak ayına yaklaşırken gözler asgari ücret tespit komisyonunun ilk toplantısına çevrildi. Asgari ücret zammı için ilk toplantı tarihi belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, asgari ücret hakkında açıklama yaptı. Peki yeni 2024 asgari ücret ne kadar olacak (brüt- net)? Asgari ücret toplantıları ne zaman?
3.12.2023 Bilgi Rehberi
ASGARİ ÜCRET TOPLANTI TARİHİ 2024: Yeni asgari ücret ne kadar olacak, asgari ücret zammı kaç TL yapılacak? Asgari Ücret zam tahminleri nedir?
ASGARİ ÜCRET TOPLANTI TARİHİ 2024: Yeni asgari ücret ne kadar olacak, asgari ücret zammı kaç TL yapılacak? Asgari Ücret zam tahminleri nedir? Asgari ücret zammı son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Ocak ayına yaklaşırken gözler yeni asgari ücret zammına çevrildi. Zam için asgari ücret toplantılarının başlaması bekleniyor. Peki asgari ücret toplantıları ne zaman? 2024'te asgari ücret ne kadar olacak, kaç TL?
27.11.2023 Bilgi Rehberi